Komple lens değişimi yoktur ama aparatla geniş açı - zoom - macro gibi lensler eklenebiliyor.
Nikonun bilmiyorum ama canonun 2. elleri 100-120 tl den baslıyor sıfırları ise 160-170 tl den baslıyor.Bu arada biraz teknik bilgin varsa 18-55 in tamiri kolaydır youtube da falan tamir videoları var problemine baglı olarak tabi..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Yongnuo RF-603 bakın tetikleyici olarak, uygun fiyatlı. Çok ucuz olanlardan bi hayır gelmez, durduk yere çipleri yanıyor.
canon 1100 d yada 500d alıp 18-55 lense 0.45x Ultra Geniş Açı + Makro. lens - CANON GittiGidiyor'da 57751499 böyle bişey alabilir bence o bütçeye
Everyday I ** çapuling...
Galiba hayyama gidicem baya bi araştırma yaptım nikon 3100 bide canon 550d bakıcam sizin fikriniz be dr bu makinalarda ?
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Ben ciddi anlamda fotografcılık yapmak isteyen biri için önerdim tabi panaromik çekimler renklendirmeler vs vs gibi daha cok işi eğlencesine oyununa çeviren bir makine aranıyorsa digital kompaktların coguda var bunlar.Cep telefonum bile taş gibi panoroma yapıyorAma ben önermem kompakt...
Şöyle yapar 1000 tl ye body 500-550D alır , 300 tl yede rahat rahat geniş açı lens alır.Mis gibi kullanır
550D kullanıyorum 1100 tl gibi bir fiyata üstünde hala sıfır kokusu olan 2. el aldım canonturk forumlarından.Çokda memnunum.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)