Canon 600D ve 18-55 IS II Lens Kit DSLR Fotoğraf Makinesi - Profesyonel Fotoğraf Makinesi
bu siteyi bilen var mı ? güvenilir midir ?
600d fiyatı mükemmel durumda şu an her an alabilirim.
Canon 600D ve 18-55 IS II Lens Kit DSLR Fotoğraf Makinesi - Profesyonel Fotoğraf Makinesi
bu siteyi bilen var mı ? güvenilir midir ?
600d fiyatı mükemmel durumda şu an her an alabilirim.
imzasız..
aynı fiyata dün 550D aldım bende.
yok,yeniçarşım.com teknomixtr diye bir satıcıdan. 1 günde elime ulaştı.en düşük fiyatlı oradaydı.
buranın fiyatıda güzel,baya düşük yani
şüphelenecek birşey yok.
550D ye bütün büyük mağazalar 1700-1800 gibi fiyat çekerken 1.300 e buluyorsak.ve alıyorsak,emin ol ki 600D içinde geçerlidir bu.
kar marjı çok yüksek bu ürünlerde
limangonun sitesinde vardı ortaklar galiba ,alınmayacak fiyat değil gerçekten süper fiyat .2. eli satıyorlar bu fiyatlara
imzasız..
daha önceden foruma DSLR almak için konu açmıştım daha sonrasında vazgeçip laptop aldımbendeki kompakt makine ile idare ediyordum ancak lensinde bi problem oluştu , arızayı yaptırabileceğim ist. anadolu yakasında bir yer var mı ?
videodan fazla birşey anlaşılmamış olabilir arızasını yazıyım , fotoğraf makinem kapalı olduğu halde lens açık kalıyo makine kapatmıyor ve fotoğraf makinesini açtığımda lens aynı durumda ve ekranda hata veriyo
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
Arkadaşlar makine alma arefesindeyim iki makine arasında kaldım yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım makineyi eşim için alıyorum kurs vs eğitimini görüp hobi amaçlı kullanacak makineler şunlar
1- canon eos 60d
2- nikon d7000
iki makineyi + ları ve - leri olarak fikir verirseniz sevinirim
Fujifilm Finepix HS-10 nasıl bir makinedir, kullanan veyahut bilgi sahibi olanlar var mı ?
Arkadaşım soruyor, kendisi peyzaj mimarı, yani yaptığı projeleri, doğayı vs. çekecektir. İşini görür mü acaba ?
Teşekkürler.
Nikon D7100 tanıtldı
Nikon D7100
iyi akşamlar abiler. nikon d5100 makinem var 18-55 lens var ama lensi değiştirmeyi düşünüyorum. 70-300 vrsiz lens vatan computerde 350 tl sizce fiyat nasıl veya başka lens öneriniz olurmu ?
Vrsiz doğa çekimi çok zor anca tripod la tezgahı açıcanda falan filan
Vrsiz alma bence hacı
Everyday I ** çapuling...
abi vrli makineye param yetmiyor malesefben kendi elimdeki 18-55ide satmaya kalksam ne kadara satabılırım veya aldıgım 70-300 sadece bana yeterlı olurmu
yada http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...16143336/detay bu lens nasıldır ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)