Doga cekimi derken manzarami yoksa hayvan vs mi ? Porte icin 35mm f1.8 g yi bir arastir derim ayrica bu isler icin 18 55 asla yetersiz degildir
Doga cekimi derken manzarami yoksa hayvan vs mi ? Porte icin 35mm f1.8 g yi bir arastir derim ayrica bu isler icin 18 55 asla yetersiz degildir
bişeyleri merak ettim abiler yaşıtlar bebeler
yeni cihazlar çıktı kompakt makine boyunda ama dslr ayarında iş görüyor tam anlamıyla olmasa da ve objektif değiştirme yeteneğine de sahip.
Sony NEX-C3A 16.2Mp 3" LCD Ekran Dijital Fotoğraf Makinesi - Siyah - Foto / Kamera - Hepsiburada.com
şunun gibi ve canon da böyle ürün yapmıştı.
bunlar nedir ne değildir parasının karşılıgı eder mi?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Bunlar icinde dslr sensörü olan kompak tipte makinalar görüntü kaliteleri iyidir ama ben bunlara isinamadim bi türlü
Canon ixus 130 fotoğraf makinemin lensi bozuk. 350 lira para istiyorlar şu fotograf makinesini daha uygun bir fiyata tamir edecek tanıdığı olan var mı ?
Arkadaşlar giriş seviyesinde slr makine almak istiyorum. konu hakkında cahilliğim hat safada. kafama takılan sorular var arkadaşlar:
1. Makinenin lensi değiştirilebilir olduğu için ileriki zamanlarda lens takviyesiyle beni uzun yıllar (5-6 sene) idare eder.
2. Herşeyde olduğu gibi bu tarz makinelerde de yurtdışında daha uygun fiyatlı söylentisi var. Benim ulaşabileceğim ülke Hollanda. Oradan aldırmamı önerir misiniz?
Hepinize teşekkürler
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Nikon D70S bir makina var bunu almak sitiyorum ilk defa bu şekilde bir makina alacagım için ortalama fiyatlar nedir bunlarda 2.el olarak yardımcı olabilecek varmı aramızda?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
nikon d5100 makinem var 18 - 55 kit lensi var 70-300 lens almayı düşünüyorum teknosada 350 tl sizce almalı mıyım
fiyatı nedir acaba sigmanın
edit : buldum 305 tl diyor ancak ben garantili bi cihaz arıyorum internette bu fiyat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)