biliyorum zaten Custom Garage'i duymuşundur beraber çalışıyoruzVGA Corvetteyi Lumina'yı falan daha birçok aracı biz yaptık
ama tabi sizin de olmanız benim açımdan iyi olur![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
haha bende gidiyorum sen nereye gidiyorsun zorbey ?
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
bunlardan 350 rx8 kullandım direk 350 diyorum rx8 o performansa cok fazla yakıt harcıyor zbmw fazla ufak boxer fitil eder porche ama yürümüyor mustang fena değildir derim g35 bu fiyata warm ıbilmiyorum ama 350 derim ben klas karizma tek eksi tarafa 2 kişilik olşu öyle aman aman 3.5 v6 lık motora göre performansı yok ama kuruçeşmeye gittiğimizde porche ferrarilerin arasında gördüğü ilgi kayda değerdi aslında öncelikle ne için araba aradıgınız önemli gazlamaksa evo subaruda derim ama kısaca bu soruya 350 z diyorum
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
öncelik gazlamak değil tabikidegazlamak için mini cooperımda var baktığım araç biraz daha prestij arabası
düşünmeden 350 z yada g35 derim hiç düşünmeden hemde
yaz geldi kuruçeşmede gezerken porchlerin aralarından burun cıkarıp sana dönen bakısları fark ettiğin zaman yüzünde tebessüm olusur en basiti surdan kıyaslama yap ***** arac sitelerindekı kategorilere bir göz at sayısal olarak porcheyle 350 arasındakı nadirlik farkını fark edeceksin
corvette c5![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
c5 yada 911 ben tercih ederim c5 biraz daha havalı ama 911 daha kalite
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
yarınki corvette nin durumuna göre 350z de bakıcamama performans bakımından çok birşey beklenelisi bir araba olmadığını anladım
sadece 3.5 v6 nın hakkını vermiyor diyelim gerisi perfct
Ştutgart'lı bir arkadaş derim ben. O fiyata bulurmusun bilmem piyasalarını bilmiyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
şturtgart lı arkadaşın turbosu olmuyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)