Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Prestij lafı geçmiş
Porsche ve Corvette söz konusu iken
bahsi geçen diğer adayların ne şansı olabilirki..
Kesinlikle ilk aday Carrera olmalı..
Corvette de iyi bir aday
diğer adayları yazmaya tenezzül etmedim![]()
corcor hakkında kısa zaman sonra geniş bir kullanım listesi ve araç bilgisi yazıcam (kendimce) inşallah almak isteyen arkadaşlarım için faydalı bilgiler verip akıllarındakı soru işaretlerini kaldırabilirim..gördüğüm kadarı ile corcor ülkemizde yanlıs aksettirilen ve hakkında fazla malumatı olunmayan bi araç..
hahah keşke acele etseydinen azından bana yetişseydi yahu
![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
gerçi böyle bir konu açılmış ama
http://www.techturkey.com/forum/maka...-corvette.html
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
ben iki kasayıda kullandım kardesim,sen araç alırken fabrika agzıyla konusulanlarlamı hareket edersın? yoksa direk kullanıcı yorumuylamı hareket edersin
bende kendimce tecrubelerimi paylasıcam,c5 ve c6 hakkında..insllah su akıllardakı çok yakıyo ya bu kavramını degıstırebılırım birazda olsa..zira inanmayanlar gelip aracımın yol bilgisayarına bakabilir..dun baktım..10.5..(kasmadan)evet bu 6000cc v8 470 hp lık bı araç..bide bir m3 gelsinde onun yol bılgısayarına bakalım![]()
hahaha süpermiş sende çok haklısın ben şahsen kişi fikirlerini alırım
![]()
sen cok dogru yoldasın kardesım..servıse gırınce bır bmw 320i den daha az para vermek..yada porsche gıbı bır bujı degişimi için motor ındırmek gibi dertlerin olmayacak(1300tl)..superspor bır arabaya bınıceksın ve en kral arabanın verdıgı hazzı alacaksın.. neyse çok sey yazarımda makaleye saklıyom![]()
sabırsızlıkla bekliyorum makaleyi![]()
Hakan bende bi ara niyetlenmistim c5 e hatta az biraz kasarak c6 ya . Ancak bakimi ve cikaracagi sorunlar ( kulaktan dolma bilgiler ) hep vazgecirdi . En son 2 gun once baktim ilanlara ve yine cesaret edemedim . Galiba 335 alacagim bu hafta ama vette hep icimde kalacak .
kanka kurban olayım kulaktan dolma bilgilerle iş yapmayın..adamlar gidiyo arabanın yıkığını alıyolar,iki kurus az vericem diye,sonra gelip vayy su sorunu cıkardı vay bu sorunu cıkardı diye ağlıyolar ortalıkta..ee mıllette bunu duyup arabadan soguyo...
yaa bu aracın selefleri hangi araclar? önce onu bi ele almak lazım..
aralarında en ucuz malıyetlı ve satarken en hızlı satış grafigine sahip olan araç vette degilse ben herkesten öür diliycem abi..
aslında amerıkada ınanılmaz temız örnekleri var kanka,senın orda bir corcor alıp,ibretlik bişey yapmanı bekliyorum..zira burdaki gibi az secenek yok..ınanılmaz bır yelpazen var..
gerek parca sıkıntın gerekse aracın temızını bulma yada manuelını bulma gibi bir derdın olmayacak..
vettenın kıyaslanması gereken arabalar BENCE: (bazı modelleri ile)
-porsche
-ferrari
-maserati
-lambo
hee bunlarla nasıl kıyaslıyosun dıye soran olursa anlatmaya baslarım sıkıntı yok![]()
Burada da upscale arac vetteler . 07 335 parasina 00 vette alinabiliyor mesela yada 02 . Amerikan araclarindan nefret ediyorum ancak vette bambaska bisey . Bigun cesaretimi toplayabilirsem alacagim insallah![]()
Kanka %90 335 coupe aliyorum yarin yada sali . Artik yaz sonu fln sikilirsam bmw den yapacagim bi cilginlik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)