Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun![]()
Tokatta olsaydım yardımcı olabilirdim ama yaz okulu maalesef.. Aslında gezilecek çok yer yok,merkezde taşhan'a gidilebilir,bi kaç tane tarihi mekan var ,Atatürk'ün kaldığı konak vs.gibi, ballıca mağarası 15 km felan merkeze , gıjgıj dağı var mesire alanı, eğlence mekanı zaten hiç yok.Tokat kebabı ve ismi bat olan çorbamsı bişey üzüm yaprağı ve köy ekmeği ile iyi gider bunlar meşhur..kebap için sanayiiden başka biryere gitmeyin en iyi orada yaparlarbirde diren şarapları fena değil sanırsam.. düşünüyorum ama gerçekten yapacak çok bişey olmasa gerek ki aklıma gelmiyor..kafada şimşekler çakarsa buraya yazarım zaten iyi eğlenceler..
Cankat çook saol.teyzem katmer filanda hazırlamış zaten muhim olan sadece net arkadaslıgı degıl geldigim yerdeki arkadaslarlada tanısıp muhabbet edip kaynasmak.suan 600 evlerdeyim.ilk kez geliyorum zaten.sanada başarılar inş aldıgın derslerden gecersın
Akşam ulaşabilirsem TOLGACANSAHİN nickli arkadaşa haber vereceğim, çok yakın arkadaşımdır, kendisi şu an tokatta haberi olduğu an ilgilenecektir konuyla..afiyet olsun![]()
Tolgayla konuştum akşam konuya yazacaktır zaten.. Numarasını veriyorum, ararsan ilgilenecektir.
0506 348 43 25 Tolga Can Şahin
Şehir merkezine giderken yol üstünde farklı aralıklarda iki atıl benzin istasyonu var fotograf cekimi için tercih edebilirsin .
Ben birinde çekmiştim , bi daha zor denk gelebilir böyle mekan
böyle biyer
http://www.techturkey.com/forum/foto...e-to-ride.html
Bende tokatliyim istanbulda yasiyorum su anda tokatta tatildeyim yarin babamin emektar arabasini servise goturecegim tanismak isteyen hemsehrilerimle tanisabiliriz
facede görmüştüm stlegal abi pazarlısın herhalde cankatla konusmuştuk hatta baya şaşırmıştık. Tokata gelince müsait olursan tanışmak isteriz abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)