User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Bun Design Hakkında Düşünceleriniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlar avmlere gezmek için gidiyorlar. Sonrasında da çoğunluğu yemek yiyip dönüyor.

Ne bu "Bun Design" diye de girip baktım verdiğin linke ama çok ta ilgimi çekmedi ürünler.

He, bu tarz ürünleri direk ithal edip sen dükkanlara satabilirsen o zaman parayı kazanırsın işte..

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanlar avmlere gezmek için gidiyorlar. Sonrasında da çoğunluğu yemek yiyip dönüyor.

Ne bu "Bun Design" diye de girip baktım verdiğin linke ama çok ta ilgimi çekmedi ürünler.

He, bu tarz ürünleri direk ithal edip sen dükkanlara satabilirsen o zaman parayı kazanırsın işte..
    maksat hediyelik eşya işte....anneler günü var önümüzde mesela.sonrasında babalar günü falan filan öyle gidiyor günler. Ben alış veriş yapmıştım 1-2 sefer. Bir sorun yaşamadım. Ürün sürekliliği var gibi geliyor bana. En azından ilk başlangıç için bu firmayı seçmiştim. Yurt dışından getirip satmak için daha pişmem lazım

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen her halukarda kafaya koymussun bunu. kendine gore secim yapmakda hata yaparsin. genele bakman lazim. arti olarak insanlara neyi ne kadara veririm diye dusunurken etrafinda bu tarz urunler satan markali markasiz bir cok magaza var istiklalde. sahsen ben geldigimde gezerken urunu almadan once gorebildigim bildigim tum dukkanlara souyorum fiyatlari pazarlik yapiyorum isime gelmezsede donup cikiyorum. para kazanmak icin degilde daha cok zevk olsun diye yapilabilecek bir is bence. karar senin para senin. AVMde 10m2 ye dunyanin kirasini odeyecegime adam gibi bir yerde dukkan acmak bana daha mantikli geliyor. kiyaslamak gibi olmasinda ankarada eryamanda vardi bizim evede cok yakindi gittigimizde ugrardik arar ara.bir ara 3 el degistirdi simdide kapandi gitti. gelen ancak kurcaliyordu cunku.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bun desing gibi birçok alternatif firma var aslında farklı farklı avm lerde standları bulunan

avmlerde gozlemlediğim çok çok iş yapamadıkları yani iş yapıyorlar ama değmez diye düşünüyorum

senin düşüncenin tek avantajı istiklal caddesi gibi inanılmaz yoğun biryerde olması

avm den çok cadde mağazası sayılabilicek yoğunlukta olucağından iyi kotu iş yapıcaktır

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen her halukarda kafaya koymussun bunu. kendine gore secim yapmakda hata yaparsin. genele bakman lazim. arti olarak insanlara neyi ne kadara veririm diye dusunurken etrafinda bu tarz urunler satan markali markasiz bir cok magaza var istiklalde. sahsen ben geldigimde gezerken urunu almadan once gorebildigim bildigim tum dukkanlara souyorum fiyatlari pazarlik yapiyorum isime gelmezsede donup cikiyorum. para kazanmak icin degilde daha cok zevk olsun diye yapilabilecek bir is bence. karar senin para senin. AVMde 10m2 ye dunyanin kirasini odeyecegime adam gibi bir yerde dukkan acmak bana daha mantikli geliyor. kiyaslamak gibi olmasinda ankarada eryamanda vardi bizim evede cok yakindi gittigimizde ugrardik arar ara.bir ara 3 el degistirdi simdide kapandi gitti. gelen ancak kurcaliyordu cunku.
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bun desing gibi birçok alternatif firma var aslında farklı farklı avm lerde standları bulunan

avmlerde gozlemlediğim çok çok iş yapamadıkları yani iş yapıyorlar ama değmez diye düşünüyorum

senin düşüncenin tek avantajı istiklal caddesi gibi inanılmaz yoğun biryerde olması

avm den çok cadde mağazası sayılabilicek yoğunlukta olucağından iyi kotu iş yapıcaktır
    ya kafaya koydum gibi bir düşünce yok aslında önceden de dediğim gibi daha hiç birşey net değil. sadece avantajlardan ve dezavantajlardan bahsediyoruz. avantajı fazla gibi görüyordum ama bugün sizin yorumlarınızla farkettim ki dezavantaj daha fazlaymış herkese ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlar için düşünceler için....

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumun için teşekkür ederim. kanka shop'u biliyorum. Fakat ürünler bun design'daki gibi değil. yani daha çok dekoratif şeyler ve ofis ürünleri vb....segment biraz farklı bence.bun design'da tasarım daha ön planda gibi geliyor bana. fiyat olarak ta bun design zaten meşhur şartlar ne gösterecek bakacaz artık....
    sosyetik bi avm'de kesin iş yapar.

adını vermicem bir tanıdığım bir avm'nin otopark katına petshop açtı.

bütün galantor amcaların metreslerine kedi köpek kurba ne varsa 2000-3000€'ya çakıyorlar.
    bir hafta sonra bu hayvanlara bakamayan metresler kedi köpek vs ne ise gelip dükkana bırakıyorlar.
    tanıdık diyorki kusura bakmayın geri alamam alsamda paranızı veremem.
    metreste lanet olsun al diyor zaten çantada galantorbank kredi kartı.

böyle 3-5 kere satılan köpek biliyorum ya
    ve nası oluyorsa hep 4 aylık hiç büyümüyor.
    eğitmişler gittiği evin içine edip 15 gün sonra bedelsiz bonservis ile kümesine geri dönüyor

petshop aç bi köpek zaten 10.000$ kiranı cıkartıyor.geriside misssssss kar
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sosyetik bi avm'de kesin iş yapar.

adını vermicem bir tanıdığım bir avm'nin otopark katına petshop açtı.

bütün galantor amcaların metreslerine kedi köpek kurba ne varsa 2000-3000€'ya çakıyorlar.
    bir hafta sonra bu hayvanlara bakamayan metresler kedi köpek vs ne ise gelip dükkana bırakıyorlar.
    tanıdık diyorki kusura bakmayın geri alamam alsamda paranızı veremem.
    metreste lanet olsun al diyor zaten çantada galantorbank kredi kartı.

böyle 3-5 kere satılan köpek biliyorum ya
    ve nası oluyorsa hep 4 aylık hiç büyümüyor.
    eğitmişler gittiği evin içine edip 15 gün sonra bedelsiz bonservis ile kümesine geri dönüyor

petshop aç bi köpek zaten 10.000$ kiranı cıkartıyor.geriside misssssss kar
    temiz iş he şimdi böle konuşunca pet shoplara bi bakim. onu mu açsam napsam yok yok kesin iş kurmam lazım bi şekilde yoksa sonum iyi diil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)