Arkadaşlar bir almanla hondayı aynı kefeye koymayın gülerim. Hondanın hangi stock motorunu internal a dokunmadan 450-500 hp yapıyorsunuz da dayanıyor. Aynı segment te kusura bakmayın ama konfor ve dayanıklılık konusunda almanlar japonları ezer.
IN BOOST WE TRUST
Meselenin birkaç yönü var;
- Honda yeni kasalarda, özellikle de FD kasada eski kasalara göre biraz overrated(hakettiğinden fazla değer verilen) kaldı. FD, bence eski Honda kalitesini taşımıyor. Bunda yerli üretimin de payı olabilir, incelemek lazım.
- Yeni teknolıji geliştirmiyor veya geliştiremiyor. Vtec, yani değişken subap zamanlaması bence artık yazılmasına bile gerek olmayan bir özellik, ki değişken subap zamanlaması olmayan motor kalmadığı gibi diğer markaların çoğu motorlarındaki bu standart özelliğe değinmiyorlar bile... Avrupa şartlarına uygun, küçük hacimli dizel ve küçük hacimli aşırı beslemeli benzinli motor konusunda da hakeza geride kaldı.
Meselenin diğer yönü;
- Fren ve debriyaj balatası gibi parçaların ömrü olmaz. İsteyen, azmeden çok kısa sürede bitirebilir. Siz ne kadar itinalı kullandım deseniz de İstanbul trafiği ve özellikle köprü trafiği bence önemli bir aşındırıcı etken. Ama 200k km'deki integra'mın arka balatalarının orjinal fabrika montajı nissin olduğunu ve halen bitmediğini, disklerin tamamının orjinal fabrika montajı olduğunu düşününce honda kalitesindeki düşüş de göze çarpmıyor değil. Ford C-max'imde bile 120 binde ön balataları değiştirmiştim. Arkalar pert olduğunda (160k) hala fabrika montajıydı...
Sonuç;
Bence disk-balata için marka değiştirilmez. Ama burada durum disk-balatadan çok markanın ürününün arkasında durması meselesi. Gözle görülür bir malzeme kalitesi düşüşü de var. Bu durumda akla yatan başka bir markaya geçilebilir ki bahsettiğiniz alternatifler bence gayet yeterlidir bu konuda. Ama sonuçta mekaniktir. Onlarda da benzer sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunun garantisi yok.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Artik onuda satamicaklar emin ol insanlar gozunu acti aile araci diye benzinli arac satiyorlar fiyatinida dedigin gibi 45-50 lerde tutuyorlar e ona binene kadar biraz daha ver dizel golf jetta al kaliteyse kalite tasarrufsa tasarruf honda bu kafayla giderse daha cok kan kaybeder son zamanlarda bakiyorum fd ilk ciktiginda trafikte ne cok goruyorduk simdi son kasa cikti belki 3 sefer gordum durum ortada bence
Şimdi bütün japoncular özelliklede hondacılar dökülür konuya ne alakası var diye
Ama her şerde bir hayır varmış, bence çok iyi bir seçim yaparsınız almana geçmekle.
Alman arabaları kesinlikle daha kaliteli güvenli ve tok...
Alman arabasının kalite ve güvenliği tabiki tartışılmaz. Konu alman japon kavgasına gidiyor gibi![]()
EkN garage
honda kullanıcısı olarak 2005 siviklerin bagajı kafama düştüğünde servise gittim. bana söyledikleri "hepsi böyle"....
aynı şekilde ön sol camı kapatırken tam kapandığında da kapı kartonunu çekiyor kapıya doğru...
teneke mi teneke bana göre benim kasa.
ama. amaaaaaa.
tık demedi meret. 7 yıl oldu hiçbir şeyi yok. sapasağlam.
hehe hocam kavgada japonlar almanları döver ama![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Genel itibariyle o.b.k. +1 (bu bölümde niye teşekkür butonu yok?)
Temsilci işine hakim bir arkadaş değil belliki. Aşınan parçalar grubundan bir parçaya kısa veya uzun farketmez herhangi bir ömür biçemez. Aslında bu parçalar garantiye de girmez.
Telefondaki görüşme olayı daha kötü bir noktaya sürüklemiş.
Diğer arkadaşlara da katılıyorum. Bir Disk+Balata yüzünden alışılmış markadan kopmamak lazım.
Gittim 0 km S2000 aldım,aldığım hafta bodozlama kamyonun altına giriyodum.Hemen mutluhana gittim dedim bu arabanın freni şişiyor yenı diyemi? Teste cıkalım dediler cıktık bastı bastı bişey yok ben gectim bastım şişer gibi oluyor araba durmuyor.Dedilerki bundan önce ne kullanıyodunuz...Sıfır A4 vardı B7 kasa.Dedilerki en iyi fren hondalar içinde bunlarda,belliki önceden hondanız olmamış.Daha öncede civic vardı bizde.Sonra s2000 yanına civic aldım yine.Ben seviyodum arabamı sonradan ele ayağa düşmesi dışında.Japon arabası bitek subaruyla evo alırım bu saatten sonrada.Kalite konusundada japonun uçağını getirsinler almanın traktörüyle kıyaslamam açık ve net.
3 sene Honda civic 1.6 ies(2000) kullandım, daha sonra passata bindiğimde fren yapmamla araba anında duruyordu alışana kadar trafikte yemediğim küfür kalmamıştır. Daha sonra toyota auris aldık, arabayı durdurmanın mümkünü yok (passattan sonra). Aurisin fren diskleri 27.000'de değişmiş.
Alırken sorduk nedir bu disk değişmesi diye, adamın eşi yanlış kullanmış garantiden falan diyip geçiştirdiler. Toyota ve honda sadece motoru için tercih ediliyor bence, başka bi artıları yok. Konfor desen yok, Dayanıklılık desen tavana yağmur yağıyor sanki dolu gibi(teneke). Kapılar kuş gibi hafif, özetle honda ve toyotanın amacı performans
bu araba işi tercih işi bende yeni kasa passatmı yeni accord mu deseler accord derim zevk meselesi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yeni kasa accord son yıllarda çıkan en iyi arabalardan, ancak hondanın performans motorları sayesinde pek tercih edilmiyor. 2.0 motor benzini bi yandan vergisi bi yandan. Wv 1.2 , 1.4 tsi çıkardı bi anda etraf bu motorlara sahip araçlarla doldu. Honda çok nadir dizel araç yapıyor performanstan kesinlikle taviz vermek istemiyor.
ben olsam bende soğurdum,honda bu servis kalitesizliği yüzünden gerçekten çok kan kaybediyor.2006nın ikinci altı ayından beri fd kasa üretiliyor,2006 model fdlerden tutunda 2011 dahil fdlerde direksiyon kutusu problemi var.arkadaş 5 yılda bu sorunu çözemedinmi her sıfır aracın 30k kmde direksiyon kutusunu garantiden değiştiriyorsun.büyük başarısızlık,kalitesizlik...
zamanında efsaneydi doğru çok kaliteli arabalar yaptı doğru ama artık ben öle düşünmüyorum,hem araç hem servis konusunda çok hataları var.honda yetkili servislerinin eski alfa yetkili servislerinden farkı kalmadı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)