User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
129 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Forumdaki Trans-** & Camaro sahipleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SpeedFreak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafikte diğer araçlar tarafından taciz edilme durumunuz nasıl? benim serçede arkamdan selektör atıyor F10 kasa 5 seriside, trafik ışıklarında dururken arkadaki zabıta görevlileri gelip abi kalkarken sağlam kalk diye istekte bulunuyorlar, bunun yanında sövende çok, yanımda duran S kasa mercedes benim arabayı kaç kere satın alır yüzüne bakan yok , trans-** gören illa bir tepki veriyor
    Doblolar kangoolar peşimi bırakmıyor. Polisler de öyle. Bi kere ceza yememek için arabayı polise vermişliğim bile var hatta. Adam gaza oturup canını almıştı resmen. Ama ceza yazmaya kalksa baya masrafa sokardı. Arka mahallelerde ferrari muamelesi görüyorum Çocuklar abi kaç basıyo diye sorunca 500 falan diyorum. Ağzı açık kalıyor falan. Şeytan tüyü var arabada ya gören bi şey soruyor, acayip muhabbet açıyor. Cep telefonundan sonraki en büyük iletişim aracım resmen. Ama temizi 27 bine satılıyor falan. Çok gözünde büyütüyor millet.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafikte yolda durdugum yerde heryerse sıkıntı büyük ilk zamanlar bisey demıyodum ama sımdı baya canımı sıkmaya basladı bu durum ...

SpeedFreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet can sıkıyor zaman zaman, ben kalabalık caddelere girmemeye çalışıyorum, minibüscüler sırf korkutmak amaçlı ışıklarda tamponun dibine kadar giriyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    minibüsçüle sapık ya amerikan görünce dayanamıyolar içlerindeki bastırılmış duygular ortaya cıkıyo kornalar selektörler eşliğinde yanlamaya calışıyolar fln

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ingilizler amerikana giriyormu bende birde çekme belgeli 4 yıldır yatan lotus esprit var motor istiyor
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en şahsiyetli ama en zor bulunan kasa da o, parçalarıda bir okadar maliyetli
    evet biraz zahmetli bi süreç olucak ama acele etmemeye çalışıcam..bol bol yurtdışına gidip geldiğim için bulunmayan parçaları elimden geldiğince o şekilde tedarik etmeye çalışıcam..ama en büyük sıkıntı ana maddeyi yani aracı bulabilmek toplamak için =) kısa süredir araştırıyorum ama hala bulamadım..
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ingilizler amerikana giriyormu bende birde çekme belgeli 4 yıldır yatan lotus esprit var motor istiyor
    ona motor indirmek kolay olmalı, esprit zamanında renault ve opel motorlarının geliştirdikleri versiyonlarını kullanıyorlardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet biraz zahmetli bi süreç olucak ama acele etmemeye çalışıcam..bol bol yurtdışına gidip geldiğim için bulunmayan parçaları elimden geldiğince o şekilde tedarik etmeye çalışıcam..ama en büyük sıkıntı ana maddeyi yani aracı bulabilmek toplamak için =) kısa süredir araştırıyorum ama hala bulamadım..
    yakın zamana kadar 69 vardı sahibinden de 6 silindir düz vites mavi renkli ama korkunç paralar istiyorlar o kasaya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ona motor indirmek kolay olmalı, esprit zamanında renault ve opel motorlarının geliştirdikleri versiyonlarını kullanıyorlardı
    Yok tamamen lotusun kendi üretimi alimnyum v8 twin turbo motoru var zaten aracın arkası komple motor 4 yıldır takos üstünde yatıyor araç corvetteki motor uysa çıkartıp ona takıcam
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yolda başıam gelmeyen kalmadı, hatta yan arabadan arabamın içine fttullh gülen kasedi bile attılar al dinlersin diye okadar diyim.

ekip otosundaki polis yolda giderken birazcık gazlarmısın diyip. gazladıktan sonra megafondan eyvallah demesi ve sokaktan sapması falan oo o
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben izmitte benzin aldım corvette adam bir yanlayarak çıksana birader dedi biraz gaz verdim hafif kıçı attı arabanın arkadan bir bakdım pompacılar marketci benzinlikdeki her kez alkışlıyor birde balıkesir ışıklarda minik çocuk bir çığlık attı babasını çekiştirip arabayı göstererek ha birde manisada biraz uyuyım dedim arabayı benzinliğe çekdim uyuyamadım gelen geçen arabanın başına üşüşüyor ferrarimi la bu yogh yogh gorvett

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok tamamen lotusun kendi üretimi alimnyum v8 twin turbo motoru var zaten aracın arkası komple motor 4 yıldır takos üstünde yatıyor araç corvetteki motor uysa çıkartıp ona takıcam
    son versiyonu o espritin zamanında f355 le mukaise ediyorlardı esprit V8, LS girer muhtemelen ona, 996 kasa 911 bile indirdiler lotusa da iner.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    son versiyonu o espritin zamanında f355 le mukaise ediyorlardı esprit V8, LS girer muhtemelen ona, 996 kasa 911 bile indirdiler lotusa da iner.
    valla inerde parasıda benim yüreğime iner esasen bir abim var almanyada araba işleriyle uğraşıyor 2 yıldır ondan haber bekliyorum orda parçacılık yapıyor düşerse orjinal motoru onu getirtmek istiyorum zaten çeki belgeli bir masrafı sıkıntısıda yok bana...

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onceden 76 Transam vardi bizde de ondan sonra olduk nolduysak Cok baska keyif amerikan isi bikac yil icinde var niyetim 97 -98' Camaro almaya ama onun icin gunluk araba sart ne yazikki

Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada yerimidir bilmiyorum ama,22 nısan yada 29 nısanda amerıkancılar olarak toplanacagız..

bahcesehır mıgros otoparkında bulusulucak,ardından sılıvrı garden restauranta gıdılıcek,gelmek isteyen olurmu arkadaslar..

1700 hp lık corvette görmek ısteyen varmıdır
    Gelemiyoruuz gelemiyoruuz arabasiziiiz Zaten o tarafta oturuyorum cikmadan belki Bahcesehir Migros'a ugrarim selamlasmaya bi tarih net belli olsun da
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulaaa hakan daha uzak bi yer secemedinizmi benim 74 camaro gelmez o kadar uzaga
    50 kere hareret yapar conta yakar gerci silivriye gidip gelse
    O curuklerle kaportayla saside ayrilabilir caddede bulusak

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slm arkadaslar hazir forumda bukadar amerikanciyi yakalamisken birsoru sorim 74 bir camaro yada balta burun denilen bir trans ** sahibi olmayi cok isterim istedigim trans ** fiyat olarak suan beni asar 74 bir camaro toplamak istersek motor olarak alicagimiz aracin motorumu revize etmek mantiklidir yoksa sifir bir motor getirtip arac uzerine koymakmi fayda/maliyet oraninda mantiklidir kaporta doseme islerini cok dert etmiyorum onlari hallederiz soyle sikir sikir krom kaplamali motorlu bir amerikan hayalim gerceklestirene kadar gecmicek sanirim

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onceden 76 Transam vardi bizde de ondan sonra olduk nolduysak Cok baska keyif amerikan isi bikac yil icinde var niyetim 97 -98' Camaro almaya ama onun icin gunluk araba sart ne yazikki

Gelemiyoruuz gelemiyoruuz arabasiziiiz Zaten o tarafta oturuyorum cikmadan belki Bahcesehir Migros'a ugrarim selamlasmaya bi tarih net belli olsun da
    yaa dur allah buyuktur araba ılla bulunur,okadar adam gelcek oraya
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulaaa hakan daha uzak bi yer secemedinizmi benim 74 camaro gelmez o kadar uzaga
    50 kere hareret yapar conta yakar gerci silivriye gidip gelse
    O curuklerle kaportayla saside ayrilabilir caddede bulusak
    kanka valla ben secmedım eröz abiler ayarladı,ama ılla amerıgan olması sart degıl m3lede gelebilirsin,öle bi kısıtlama yok yani illa amerigan olacak dıye

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm arkadaslar hazir forumda bukadar amerikanciyi yakalamisken birsoru sorim 74 bir camaro yada balta burun denilen bir trans ** sahibi olmayi cok isterim istedigim trans ** fiyat olarak suan beni asar 74 bir camaro toplamak istersek motor olarak alicagimiz aracin motorumu revize etmek mantiklidir yoksa sifir bir motor getirtip arac uzerine koymakmi fayda/maliyet oraninda mantiklidir kaporta doseme islerini cok dert etmiyorum onlari hallederiz soyle sikir sikir krom kaplamali motorlu bir amerikan hayalim gerceklestirene kadar gecmicek sanirim
    çok net aşağı yukarı 7 bin tl ye sıfır motor koyarsın. koyacağın motor 350 cuin 283 hp lik standar ötesi ir motor olur.

bunu üstüne ufak tefek mıncıklamalarla gayet eğlenceli hale gelebilir

bende bu durum içinde kalmıştım, revize ettim tam ettim çok sağlıklı ve baya tatminkar güçte bir motorum oldu
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sultanoglu lt1 koyan 74 fln gördün mü hiç ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)