User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
129 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Forumdaki Trans-** & Camaro sahipleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baya sayıda var 30. yıl olanlardan ya , gördüklerim hep gri

SpeedFreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renkte sınırlama yok ,benim şahsen 30 th edition diye gördüğüm kırmızı siyah beyaz gri var, Allah var yeşil hiç görmedim, zaten 97 den sonra makyaja girdi lt1 gitti ls1 geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30.yıl camaro olabilir araç ama 30.yıl özel serisi var bi de. Bunu da şase numarasından anlayabiliriz sadece. Z4C mü ne öyle bi harf kombinasyonu vardı nette yazıyodur- o olursa araç 30. yıl özel araçlarındandır. Yoksa bütün 97 camarolarda 30. yıl amblemi vs. bulunabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ls1 e neden geçildi zaten hala anlamadım ben , bikaç kaynakta okumuştum ufak hesapları gözünde büyüten gm in politika hatası fln deniyodu ls1 i camaroya koymak veteyi baltaladı fln diyenler vardı , devam etseydi keşke sadece c5 te. bi yandan düşünüyorum bu kadar düşünseydi firma bi sürü holden da var gto da var ls neden öyle birşey yaptı acaba

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet seni tekrar forester sahibi yapacam ben bekle az

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet seni tekrar forester sahibi yapacam ben bekle az
    yemez artık Yiğit EJ motorlarının çıkacağı gücün üstü artık keser beni, ne kadar ekmek okadar köfte, haciim lazım gerçekten torkun korkutması için, iyiyim şu ara bunla sc olsun ozaman konuşuruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her 97 model camaro 30.yıl değil.gerçek 30.yıl camaro siyah gri fln olmaz beyaz üzeri turuncu şeritli olur içi beyaz deri üzerine 30.yıl işlemeli olur jantlar beyaz olur ve kod numaraları farklıdır konsolun altında vites kutusunun bulunduğu yerde seri numarası yazar rpo kodu z4c ile başlar.dünyada 3352 adet z28 30.yıl ve 957 adet 30.yıl ss üretilmiştir zaten.97 yılında tr'ye 3 adet 30.yıl girdi 2 tanesi t-top tu ve 1 tane bizde var cabrio'su.diğerleri zaten pert oldu parçaları satıldı gitti vs.
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her 97 model camaro 30.yıl değil.gerçek 30.yıl camaro siyah gri fln olmaz beyaz üzeri turuncu şeritli olur içi beyaz deri üzerine 30.yıl işlemeli olur jantlar beyaz olur ve kod numaraları farklıdır konsolun altında vites kutusunun bulunduğu yerde seri numarası yazar rpo kodu z4c ile başlar.dünyada 3352 adet z28 30.yıl ve 957 adet 30.yıl ss üretilmiştir zaten.97 yılında tr'ye 3 adet 30.yıl girdi 2 tanesi t-top tu ve 1 tane bizde var cabrio'su.diğerleri zaten pert oldu parçaları satıldı gitti vs.
    Bukadar detaylı biliyorsanız doğrur 2 tane fbody im oldu ilki 98 ls1 z28 convertible dı, diğeride şuan sahibi olduğum pontiac trans-** ws6 , çok yakın arkadaşlarımın var fbody leri, ağar hasar alan beyaz üstü turuncu şeritli beyaz jantlı 30th edisyonlarından biri electra blue oldu Adanaya satıldı, yanlız anladığım kadarıyla sizin s4c olarak sahip olduğunuz versiyon special edition tıpkı trans-** ın beyaz üstü mavi çizgili olarak çıkarttığı gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SpeedFreak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bukadar detaylı biliyorsanız doğrur 2 tane fbody im oldu ilki 98 ls1 z28 convertible dı, diğeride şuan sahibi olduğum pontiac trans-** ws6 , çok yakın arkadaşlarımın var fbody leri, ağar hasar alan beyaz üstü turuncu şeritli beyaz jantlı 30th edisyonlarından biri electra blue oldu Adanaya satıldı, yanlız anladığım kadarıyla sizin s4c olarak sahip olduğunuz versiyon special edition tıpkı trans-** ın beyaz üstü mavi çizgili olarak çıkarttığı gibi
    evet 0 almıştık zamanında çocukluğumun arabası hala garajda duruyor 30.yıl olanları iyi tanırım o yüzden bizimkide 30.th anniversary beyaz üstü turuncu zaten cabrio.pontiac ta beyaz üstü mavi şeritli ve mavi krom jantlıydı 30.yıl olanlar ondanda tr'de 1 tane var cabrio.
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet 0 almıştık zamanında çocukluğumun arabası hala garajda duruyor 30.yıl olanları iyi tanırım o yüzden bizimkide 30.th anniversary beyaz üstü turuncu zaten cabrio.pontiac ta beyaz üstü mavi şeritli ve mavi krom jantlıydı 30.yıl olanlar ondanda tr'de 1 tane var cabrio.
    Evet Az var fbody lerden hele özel serilerden. Amerikada satıldığı esnada satışa sunulduğu fiyat ve performans olarak bakılınca çok mantıklı arabalar (dı) sabit arka aksın V8 le buluştuğu son coupe platformuydu gm de

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yiğit sen arabayı kaplattınmı seni 4.levent maslak hattında çok sık görür oldum
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yiğit sen arabayı kaplattınmı seni 4.levent maslak hattında çok sık görür oldum
    kaplatmadım tesisat yapıldı fuar için hergün gidip geliyorum malesef
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o zaman senin arabadan bir tane daha var bir mavi rs görüyorum birde orange renginde görüyorum..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman senin arabadan bir tane daha var bir mavi rs görüyorum birde orange renginde görüyorum..
    orange dediğin araç kaplama dizel bi araba rs değilki.mavi renk zaten trophy de yok rs de satılmadı daha mavi renk...
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben hepsini karıştırıyorum o zaman birde seni hep gece görüyorum zaten geç vakitler ya mcdonalds 4.levent ışıkların orda yada sitelere doğru inerken benimde kafa güzel oluyor renkleri karıştırıyorum herhalde benim yiğeni biliyorsun daha geçen gördük seni çeliktepe köprü altından çıkdın muratda kırmızı corvett vardı bende maserati siyah biz shell e doğru sapdık sen mcdonaldsa doğru zaten senin aracı plakadan biliyorum yoksa çıkartamam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hepsini karıştırıyorum o zaman birde seni hep gece görüyorum zaten geç vakitler ya mcdonalds 4.levent ışıkların orda yada sitelere doğru inerken benimde kafa güzel oluyor renkleri karıştırıyorum herhalde benim yiğeni biliyorsun daha geçen gördük seni çeliktepe köprü altından çıkdın muratda kırmızı corvett vardı bende maserati siyah biz shell e doğru sapdık sen mcdonaldsa doğru zaten senin aracı plakadan biliyorum yoksa çıkartamam
    doğrudur genelde öyle oluyo ama ben görmedim sizi galiba yada hatırlamıyorum şuan
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yok görmedin sen gittin bizde zaten korna falan çalmadık benzinlikde dedim yiğitmiydi o diye evet abi dedi ..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30bin tlye kadar camaro veya trans-** olmak zorunda değil V8 vede otomatik olsun yeter tavsiye alabilirmiyim sahibinden link vs

ozellikle tanıdıktan olursa çok daha memnun olurum çok uğraştırmayacak keyif için arada uğraşılıp binilicek kondisyonda olması gerek

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    camaro trans-** olmıcaksa kesinlikle impala ss yenilerden..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)