User Tag List

Sayfa 17/21 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
382 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: 07DDL55 CZT ile cumartesi gece roling denemek isteyen arkadaşlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok lauchu duymadım alper abiylede bastık yanıma oturdu gene kesti 6 binde yarın yaptırcam is te daha çok sıkarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokcell13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ersoy banamı dedin yawrum
    sanada olabılır Abiii sıkıntı yok yanı...

cesur07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/vide...ra-deneme.html

Beyler Czt-Dll İle Bocanegra videoları gelmiştir. iki aracada maaşallah ıyı gıdıyor allah kaza bela vermesın.
    Only Can God Judge Me

ARICAN
    Misafir
    Alıntı 07HV327 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka kim nerde görmüş eksantriği ne zaman takmışım sana kim dediyse götünden uydurmuş kanka ben taksam taktım derim beyin taktım ama eksantrik asla takılmadı.
    Kanka mesajımda görmüş gibi konuşmuşum pardon; sadece bugün senlede konuştuğumuz üzre ümitle gazlıcam nasıl olur falan diye konuşmuştum. Böle bilgiler geçince elime sana da hatta burdan ondan soracaktım tmm sıkıntı yokk şeklimizi koyarız biliyorsun ama illa eksoz tak çünkü milletin saçma sapan konuşmasını istemem şartlar eşit ola... İyi olan Kazansın Kardeşim... her zaman dostluk olacaksa (yarışdan sonra) ben Varım....

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARICAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Antalya'mızın Vti ları baya meşhur oldu bu aradaa... Hangisine Diş bileliyorsan Onu söyle Emre???????????
    senı seçtim pikacu özkan diş biliyecek bişe yok çünkü biliyosun dişine göre vti yok bu lanet saxo nun bu saxo ya bindim bineli vti dan soğudum desem yeridir kardeşim )))
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa Atarlı Gençler.... Yazılarınızı okuyorum da Gülüyorum.... Devir değişti biz bunu bildiğimiz için geri planda kalıyorumm... Bende VAV 88 VTİ var benimde herkezle yarışasım ve arabamı önceden bilsemde kendi altımda göresim var.. ama Sonunda kan gövdeyi götürcek diye kimseyle yarışmıyorum... ama herkezi takip ediyorum... ve gerçekten birine laf sokmak değil şimdiki yazım genel sölüyorum: Baksan Herkezin arabası Stok yada specler veriliyor yalan yanlış ben bunlarlamı yarışcam allah aşkına....
    bitaneside şurdakilerin birbiryle eşit şartlar değil herkez birbirine atar yapıyo altına DOSTLUK ve ya DENEME diye imza atıyor...

ben yarıştıgım kimse ile kötü olmam gercekten şuan cumartesi yarışacagım diyede basınc acayım şunu yapayım yok yapmıyorum arabam garajda duruyordur zaten usta olarakta yeni sanayide mustafa abiye gidiyorum o da 2 gün önce turbo timer taktı o kadar demir parcası için kırıcı olmam gecsem sevinirim tabi gecilsemde kompleksim yok aynı muhabbet devam eder yine sıkalım desin yine sıkarım o kişiylede camur olanlardan degiliz usta

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa Atarlı Gençler.... Yazılarınızı okuyorum da Gülüyorum.... Devir değişti biz bunu bildiğimiz için geri planda kalıyorumm... Bende VAV 88 VTİ var benimde herkezle yarışasım ve arabamı önceden bilsemde kendi altımda göresim var.. ama Sonunda kan gövdeyi götürcek diye kimseyle yarışmıyorum... ama herkezi takip ediyorum... ve gerçekten birine laf sokmak değil şimdiki yazım genel sölüyorum: Baksan Herkezin arabası Stok yada specler veriliyor yalan yanlış ben bunlarlamı yarışcam allah aşkına....
    bitaneside şurdakilerin birbiryle eşit şartlar değil herkez birbirine atar yapıyo altına DOSTLUK ve ya DENEME diye imza atıyor...
    kızdırmayın özkanı yoksa hepinizi deler geçer şekilli biladerim benim
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

ÇALIŞKAN07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka mesajımda görmüş gibi konuşmuşum pardon; sadece bugün senlede konuştuğumuz üzre ümitle gazlıcam nasıl olur falan diye konuşmuştum. Böle bilgiler geçince elime sana da hatta burdan ondan soracaktım tmm sıkıntı yokk şeklimizi koyarız biliyorsun ama illa eksoz tak çünkü milletin saçma sapan konuşmasını istemem şartlar eşit ola... İyi olan Kazansın Kardeşim... her zaman dostluk olacaksa (yarışdan sonra) ben Varım....
    işte kanka kiminle konuştuğunu bilmiyorum ama sana biraz sıkmış olsa var derim neden saklıyayım geçince madalyamı vercekler yada geçilince dalgamı geçecekler kimse umurumda olmaz benim. dostluk baki sen rahat ol
    http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10

Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder

EMRE07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ARICAN;5795081]Antalya'mızın Vti ları baya meşhur oldu bu aradaa... Hangisine Diş bileliyorsan Onu söyle Emre???????????[/QUOTE

tabiki hepsine
    MİNİK POWER

MICRON NISSAN-INFINITY ÖZEL SERVİS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özkan abi seviyorum seni büyümüzsün sana kontak bile açamayız saygıdan ama vti sevmiyim işte ama typer seviyim
    MİNİK POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serdarım tebrik ederim bu arada benim yeni haberim oldu yoksa gelirdim bende
    MİNİK POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMRE07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özkan abi seviyorum seni büyümüzsün sana kontak bile açamayız saygıdan ama vti sevmiyim işte ama typer seviyim
    Sen bni sewmiyimisin Bndede vti warya

ARICAN
    Misafir
    adamsın...

ARICAN
    Misafir
    Alıntı 07HV327 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte kanka kiminle konuştuğunu bilmiyorum ama sana biraz sıkmış olsa var derim neden saklıyayım geçince madalyamı vercekler yada geçilince dalgamı geçecekler kimse umurumda olmaz benim. dostluk baki sen rahat ol

ARICAN
    Misafir
    Alıntı ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senı seçtim pikacu özkan diş biliyecek bişe yok çünkü biliyosun dişine göre vti yok bu lanet saxo nun bu saxo ya bindim bineli vti dan soğudum desem yeridir kardeşim )))
    sensin yaa

engin_ant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dünden bugüne bir tane arkadaşta cıkıp bende gazlamak isterim aracım şu diyemedi alanya manavgat kumluca kemer arkadaşlar nerdesiniz?????? siz burdaki gergin konuşmalara bakmayın burdaki insanlar burda yazar tutar akşam bakmışsın bir cafede oturmuş muhabbet ederler
    valla gülüm bizden yana sıkıntı yok biz geliriz ve haddimizi biliriz speclerimizde kim varsa deneriz ....ben benle eşit olmayan arabayla niye ve niçin gazlayayım kimseden bi çekintimiz yok .....
    VHM V-Vtec VAV Type-R- HAG Crx- K CRX
    MSG Power Mustafa GENÇ

PPR Motorsport Kaan GÜVENİR
    [COLOR="Black"][B]Ayhan ŞEN Motor YENİLEME
    MAPPED BY SPEED

src106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı engin_ant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla gülüm bizden yana sıkıntı yok biz geliriz ve haddimizi biliriz speclerimizde kim varsa deneriz ....ben benle eşit olmayan arabayla niye ve niçin gazlayayım kimseden bi çekintimiz yok .....
    tabe araban var konuş enginim bizde arabada kalmadı artık arayın bende geleyim ama izlemeye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serdarım tebrik ederim bu arada benim yeni haberim oldu yoksa gelirdim bende
    eyvallah emre akşama seninlede güzel denemeler olur inşallah kazasız belasız kardeşlik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı src106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabe araban var konuş enginim bizde arabada kalmadı artık arayın bende geleyim ama izlemeye
    t yper al gel sercan kardeşim hem seninlede tanışmış oluruz senin t yper görsel olarak merak etmekteyim zaten görmüş oluruz yanlış anlama sıkalım filanda demiyorum yani

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)