bişeyler kastetmeye çalışıyorsun ama anlamıyorum neyse çayını içmeye gelirim adaya tek basıma konusuruz soylıceklerın varr heralde
Bulut u severim neyse onu soyler onu konusur
Araba 2 -3 hafta icinde hazır olur allahın iznyile 1 haftada rodaj bitirmeyi planliyorum istanbul a gidip ordan ankara ordan izmir ordan da antalya yapacagım :D sonra yag degişimi ve basınca merhaba diyecegim :D ama bakalım neler olcak :D Aklımda cok güzel liste var birde agbi hatırlıorsan bi kaç video izletmiştim sana rb25 şanzıman muhabbetiyle amcam yardıra yardıra kalkıyordu :)
Bende bi konu acarım yine karışır ortalık fırtana oncesi sesizlikteyim şuan :D
erdinç 1.8 olmuş olmamış sorun değil..kardeşin yazdı face de o yazıyı gördüm..arabamız 1.8 cc diye yazmıştı..az geride de tekrar yazmış 1.8 olunca afr 10 a düşüyor diye :)
Emirim bos konusma senin arabani delecek araba mevcut bende rahat ol sen ortaligi karistirma daha fazla adam olan adamla denencek araba var bende adam olamayan uresin dursun biri kemik atar nasil olsa
1,8 evet istiyosan sanada aliyim abi kiti 8 liiran varsa hazir motorda sokuk vaya ustundeki motoruda satam sana iorda 2,0 denicez demis demekki senle yarismicaz sen 1,6 uzatma alper abi
yarışında ezleyek yaa videolarınızı hd kamerayla çekicem :D
Vay arkadaş arabayı sattık ortalık karışmış biz denemek için kıçımızı yırtıyorduk typer larla s2000 lerle deneyen yoktu alın size ufak bir video.
Typer : mugen beyin ince conta headers cai 70 lik ara boru HKS son
EP TYPE-R & DS 106 - YouTube
NERDESİN DS :D
Neyi merak ediyosun ki sorup duruyosun abi yani buna anlam veremiyom ben
merak olayı değil emre araba 1.8 diyorsun kategorim 2.0 diyorsun sonra araba 1.6 oluyor..
http://i1073.photobucket.com/albums/.../Balkan314.jpg
kamera 80lira ayaklığı 1$ ucuz yollu hd çekim bizim işimiz :D her türlü kelebek camı araç dışı görüntü çekilir :D:D
Sende rahat ol emre kardeşim ortalıgı karıştıran yok bizim cephemiz belli neyse hem gecilme derdim yok ama fazla iddali konuşma :) bir 50 milyar baymama bakar o zamanda rakip bulamayız ;) şaka bi yanada bakalım denemeler nasıl olcak pazara kadar yagış var bu olay gelecek haftaya kalır =)
Haftasonu Antalya'ya gelme Plan'ım var şimdi yarış diyince arabayla gelesim geldi araba olmasa hafta sonu ekşın olursa izlemeye gelirim hem tanisiriz :D
ortam gergin atarlar havada uçarken hemen konuyu terk edelim yoksa atarlardan kafamıza gözümüze gelir :D
herkese kapımız açık buyrun gelin msaifirimiz oln :)
ismimi kullanmayın reklam a ihtiyacım yok
iyi akşamlar....
biz dosthane olarak gelelım dedıkde herkes atara gecmıs cumartesı olsun hayır olsun :) mekanı saatı bellı olunca pmlersenız sevınırım..
Cumartesi aksam bende ordayım. Hatta VTEC II ile deniyecek olan var ise deneyebiliriz.
Benım arabam orjınal, belki hafta sonu eksoz takabılırım okadar. 1.6 ies , Vtec II , hundai gets , accent , peugeot 306, 307, opel astra 1.6 corsa 1.6 , yani 1600 cc tek eksantrik 110 125 bg e kadar deneyebiliriz.Not aracım da filtre bil yok dedıgım gibi sadece eksoz takabılırım. :) Sartlar esit olsun.
Hadı len benım araba D16V1 ruhsatta da yazıyor nerden cıkarttınız.Denerıs aga cumartesi aksamı ordayım. Yenı civic en son cıkan kasamı FD6 mı