Olur nakayama kardes :)
birisi 1.6 ies mi dedi :) benim kategorim o bende yarisirim :)
neyse eskiyi açmak değildi muhabbette arabamıza dil uzatılıyosa tek şunu söyleyım yarışcağımız adam biraz sözünün eri olacak gerisi bizim için teferruat..
alper 1,8 1,6 konusunu biz çıkarmadık bılader herkez ağzına dolamış hv 1,8 oluyo diye bizde milletin eğlencesini bölmeyelim dedik 1,8 tamam dedik.. isterseniz daha fazla polemık yapmayın ayhan ustanın gözü önünde açalım motoru ölçsün 1,8 mı 1,6 mı masrafları karşılıyorsanız kimsenin aklındada soru işaret kalmasın...
dahada uzatmam bu 1,8 1,6 olayınıı.. :icon_tup:
abicim sendemi burdaydın senin denediğin typer yavrularıydı zamanında bence biz typer aslanlanlarıyla deniyoduk ben seni ne zaman görsem geçiliyodun typer 1.8 gelince siteye taşıyan alper abidir piston buyutmekle 1.8 olacagını sana insan çok yıllardır bu işin içindeyiz biz bu alayı uzatmasanız olur sagda solda 1.8 yaptı söylentisi var insanlar konuşuyo geçemedikleri araba olunca biliyosunuz crm suat ustaya yaptıra bilirsin ben aracımı kendim topladım alın terimle geceleri en iyi sahitde ümittir her asamasında yanımdaydı para senin mal senin ister git ayhan abiye yaptı istersen suat ustaya problem değil bizim için yeter ki yürüsün bizde diyelim antalyada k GTİ sağlam gidiyo diye seviyorum sizi king siz siniz :D
Ortada birsey yokken kim diyecek ? erdinç yazılan çizilenden ötürü söylüyorum bunları..başka okuyanlarda olmuştur..karteri söksek yeter gözükür ne olduğu ama gerek yok :) bende yazmıyorum bu konuyla alakalı birşey.
Hımmmmm.... :soru:
dünden bugüne bir tane arkadaşta cıkıp bende gazlamak isterim aracım şu diyemedi alanya manavgat kumluca kemer arkadaşlar nerdesiniz?????? siz burdaki gergin konuşmalara bakmayın burdaki insanlar burda yazar tutar akşam bakmışsın bir cafede oturmuş muhabbet ederler
emre ile sadece ben sıkıcam konuyu ben actım aracımı denemek istiyorum diye oda aracını denemek isterse acar diye düşünüyorum kimsenin cekinmesine gerek yok bu konuyu başkası acmış olsaydı 1,6 katagorisi ile denemek istiyorum diye ben hiç cekinmez ben varım yazardım istanbulda millet yazıyor 10 veya 15 araba bende varım diyor.ama burdaki arkadaşalardan tık ses yok hayret :icon13:
serdar kemer de arkadaşımda bocanegra var cts akşamı için konuştum tmm dedi..al sana rakip :D
bence keyifli deneme olur..bocanegranın specleri..dp + düz boru + egzoz + filtre + stg 1 yazılım..230 hp lerde bir araç :)
Nerdebuvtilar.com
azcık daha giderim olsa ben çıkıvercem de kıcı kırık ies bu :D
ayenen arkadaşlar harbiden ya artık deniyelim bocanegra gelsin görelim bi onuda emir kanka gel aksam kahve ısmarlayım sana geyık yaparız :D ama su antalya bi araç yokmus serdarım denicek onu anladım bizim kılasmanda:D
ama yagmur var diyolar işallah yagmaz
kanka vantuzlu kamerayı arka cama yapta benim plaka tam belli olsun
emrah benlede dene kardeşim
vayy arkadaş Ne ( CZT ) miş Memleketi karıştırdı herkese ßol şans kazasız ßelasız :D :D