Antalyada farklı arabanın gittigine pek inanmazlar =) giden araba işte sadece typer vti gti olarak düşünülür Ben kendi aracımdan başıma geldigi icin biliyorum :)
Masallah Masallah :)
o değilde koca antalyadan 3 araba cıktı adamla yarısıcak yokmu arttırannn ??
www.neredebucigerli1.6lar.com kardeşler antalyada turkiyenin 4 te 1 kadar vti var ama cıt yok şuanlık yanarımda buna yanarım stock 106 olsa kuyrugu kaldırırlar vay efendim 106 vti tokalayamaz diye :) ben neler gördüm neler :) 16 yaşından beri araba sürerim gülerek ömrüme ömür katıyorum böyle konularda
Birde son dönemlerde şu cıktı yancı muhabbeti yok şu yok bu arkadaş adamın arkadaşları coksa yada sagdaki soldaki kişiler dogru diye destekliyorsa yancı muhabbeti degil bu ha adam haksızdır destekliyen aşireti vardır arkasında onu haklı onu iyi göstermeye calışırlar o da birbirini tutup kendilerini gülüc duruma düşürmeden başka birşey degil :)
emre sende geliyosun demii :D
Biz hafta Sonu Calısıp Hafta içi Yiyenlerdeniz o yuzden Zor :)))
tamam kanka sahada yarısırız bizzzz:D:D:D
Senın ayaklar uzun ya gecersın benı :) agırlıkları sokmemiz gerek :) dantel falan hafıf olur :))))
emir c.tesi sabah ordayim fakat geldigim giibi işe gidecem ***** haftada 6 gun calisiyorum. Bu haftasonu yarışamam belki napalim ama aracimin isi bitsin gerekli telefonlari acacagim.
muz orta yap kanka gereksizlere gol atayım :D:D
Cikita mı normal mı ona gore vuracam :)
ismail basinci kisip sende bize katilmak istermisin kanka :D
.................................................. ........
denemek isteyen arkadaşlar akşam bocaregra ile geliyoruz..can sıkıntımız gitsin :D
Kismetse ordayiz serdar abi.. Bi vtec
2 ci doostumz 1.6 sinifi falan demis
Bizde onla sikariz su ayar isi olsaydi emrah abimle
Cok sikmak istiyorum ama bakalim bu halde yine sikariz..
SAYGILAR...
Gün uygun olmayabilir de yazmıyorum ama bi ihtimal gelebilirim belki... Söz vermiyeyim arkadaşlar
:icon_tup: