User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Esnaf ve uyanık satıcı tabirleri

ANIL ERCAN
    Misafir
    bilen bilir

detaylar telefonda verilecektir

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben komple keyfe keder renk değiştirdim tramerde sağolsun boşuna boyanmış olmasın diye bu sene kayıtlarıma hasar eklemiş , allah mecbur etmedikçe satmayı düşünmediğimden pek takmıyorum ( ilanı var fakat o parayı verende yok nasıl olsa takas hariç ).
    plakamı arama motorlarına yazınca zaten herşeyi çıkıyor her bir işlemini paylaştım ...

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bende ilk sahibi amcadan aldım si ımı ben zaten proje için almıştım tavan ve bagaj da vernik yanıkları vardı zevkime göre komple keyfe keder boyattım renk değişimide yaptım şimdi ben aracla sağlam kaza yapıp toplamışmı oluyorum kimseyi aynı kefede tutmamak lazım adam kıldır el kadar cizik için komple parca boyar adam vardır hiç boyasız der gercektende öyledir aracın yanına gidersin harita gibidir ezikten cizikten gecilmez alsan sen komple boyatmak zorunda kalırsın
    Aynı durum şu an bende de mevcut.4-5 parça boyanması lazım tavan dahil.Bakalım bende denilenleri dinlemeyip boyatacağım sanırım.

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu anda benim başımda var işte sahip olduğum 90 model aracı satıyorum e haliyle komple boyalı araç bakmaya gelen 1-2 kişi ee hocam bu araba komple boyalı adamlara diyorum araç gecen sene toplandı çürükleri fln temizlendi köklü bir revizyondan geçti napsaydım boyamadan mı bıraksaydım

adamlar araç kaç model olursa olsun boyasız arıyorlar bizim türk insanını anlamak gerçekten çok zor
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsi kâr etme peşinde takıntı ondan.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya zaten bu araç komple boyalı diyerek pazarlığa başlıyan adama 1 kuruş bile inmiyorum sırf gıcıklıüına

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su araba alirken boyasina degisenine ne diye takilinir anlamam, sase ve motorda herhangi bir sey yoksa , taklasi da yoksa , pertten de toplama degilse , kapisi , camurlugu degisse ne olcak degismese alan-satan karsilikli bir durum bence bu .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasko ücretleri düşsün diye annemin üstüne geçiricem aracı artık teyzeden rs olucak 10 lira artış yaparım satarken fiyata
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara dikmende hatasız boyasız Civic 1.6 ies olarak ilana giren araca bakmaya gittik.Ben arabadan anlamam dedi.Arkadaş araç sigortacısı.Ekspertiz raporu burda dedi.Motor gücü %57 90 hp.Direksiyonu boyanmış,km'sine baktıramadık.Arabam neyse bu ustanı getir baksın dedi.Giresunda şu anda satılık olan 1.6 ies var.Muhabbet
    -Aracımı sattım ama anlaşırsak sana verebilirim ama acil bana kapora yollaman lazım dedi.
    -Tamam iban numarası ver dedim.Bu arada isim neydi dedim.İlanı veren le bana söylediği isim farklı.Bana acil dönmen lazım yalanını uyduran bu insanları anlayamıyorum.Yollayacağımız kapora zengin mi edecek anlamış değilim.Konu'da kimsenin aracını atmasyon kötülemiyorum.Gidip yalanlarını gördük
    Coğrafya kaderdir

Bluttbeton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 yılında 1990 model corollayı satarken adam sordu araçta boya varmı diye bende var dedim
    ben almıyom bu araba boyalı dedi gitti 19 yıllık araba bırakta boyalı olsun Adana gibi bi yerde hiç yokken güneş yanığından boyatır , ae101i satmazsam bu sene arabayı boyatmayı planlıyorum
    PROJECT01 GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED
    BORKED

dn4859 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED
    BORKED
    anlaşılan videoyu Dod hazırlamış , Peki bu DOD tarzı yerlere %100 güvenilir mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne doddan araba alırım nede doda araba satarım okadar diyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu durum bizim milletin kendini uyanık zannetmesinden oluyo , benimde arabamda nokta hata değişen yok ama çürük var , ne yapayım ben simdi boyatayımmı boyatmayayım mı , boyatsan bir dert boyatmasan araba dökülüyo dicekler , genelevde bakire arayanlara denk gelicez ama yinede boyatalım napalım

By_DoMiNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya en çok şaşırdığım mevzu boya takıntısı olan insanlar. Bizim işyerinden bir arkadaşın akrabası 2009 model megane 2 hb buldu 40.000 küsür km de. Servis e felan baktırdılar en son bakımını 3-4 ay önce yaptırmış. Adam cok az kullanmış aracı. Neyse gittiler anlaştılar araçta darbe yok değişen yok. Tertemiz araç. Hangi versiyonuydu hatırlamıyorum ama 6 ileri olan megane 2 lerden di işte. Aracın tek kusuru tamponda bir nokta kadar local boya var. Taş sekmiş boya kalkmış loca boya yapmışlar nokta kadar yani. Adam neyse dedi kaporayı verdi Anlaştılar. 1 gün sonra almaya geliyoruz dediler. Adam ertesi gün vazgeçti arabadan. Ya işte kafam karıştı bunu almasak mı felan filan. En sonunda adam vazgeçti araçtan. Aracı satan kişide iyi biriyimiş kaporasını geri verdi. Şimdi hala araç arıyorlar.

Benim burda kafamı karıştıran konu kardeşim sen çok mu kusursuz kullanıcısın da gidiyorsun nokta boyasız araç arıyorsun. En son 0 km alcam felan diyordu ama adam dediğim gibi kusursuz bir sürücü değil. 0 km alıcak istanbul trafiği herşey olabilir tamponda cizikten boya olsa hemen satıcakmı anasını satayım. Araç konusunda 2 şeye uyuz oluyorum. 1 nokta boyasız araç arayan kusursuz şöförlere 2 de Keyfe keder komple boyalı lafına. Zaten araç konusunda pipirikli olan insan arabanın harap bitap gezmesini kabul edemez gider komple boyatır. Piyasa öyle bi hale geldiki darbe olmadan değişen parçalı araçlar var artık. Darbe yoksa niye değişti bu çamurluk? Bende bir Si Ex felan alacak olsam gidip boyasız olmasına bakmam. Arabanın yürüyenine bakarım kulelere şaselerine bakarım.
    İnandığın Gibi Yaşayamazsan
    Yaşadığın Gibi İnanırsın.

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim elimde olsa arabanın bütün bodysini değişirir tavan sase fln kumlatır tekrardan boyatırım soranada söglerım satılmazsa satılmasın
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı By_DoMiNo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya en çok şaşırdığım mevzu boya takıntısı olan insanlar. Bizim işyerinden bir arkadaşın akrabası 2009 model megane 2 hb buldu 40.000 küsür km de. Servis e felan baktırdılar en son bakımını 3-4 ay önce yaptırmış. Adam cok az kullanmış aracı. Neyse gittiler anlaştılar araçta darbe yok değişen yok. Tertemiz araç. Hangi versiyonuydu hatırlamıyorum ama 6 ileri olan megane 2 lerden di işte. Aracın tek kusuru tamponda bir nokta kadar local boya var. Taş sekmiş boya kalkmış loca boya yapmışlar nokta kadar yani. Adam neyse dedi kaporayı verdi Anlaştılar. 1 gün sonra almaya geliyoruz dediler. Adam ertesi gün vazgeçti arabadan. Ya işte kafam karıştı bunu almasak mı felan filan. En sonunda adam vazgeçti araçtan. Aracı satan kişide iyi biriyimiş kaporasını geri verdi. Şimdi hala araç arıyorlar.

Benim burda kafamı karıştıran konu kardeşim sen çok mu kusursuz kullanıcısın da gidiyorsun nokta boyasız araç arıyorsun. En son 0 km alcam felan diyordu ama adam dediğim gibi kusursuz bir sürücü değil. 0 km alıcak istanbul trafiği herşey olabilir tamponda cizikten boya olsa hemen satıcakmı anasını satayım. Araç konusunda 2 şeye uyuz oluyorum. 1 nokta boyasız araç arayan kusursuz şöförlere 2 de Keyfe keder komple boyalı lafına. Zaten araç konusunda pipirikli olan insan arabanın harap bitap gezmesini kabul edemez gider komple boyatır. Piyasa öyle bi hale geldiki darbe olmadan değişen parçalı araçlar var artık. Darbe yoksa niye değişti bu çamurluk? Bende bir Si Ex felan alacak olsam gidip boyasız olmasına bakmam. Arabanın yürüyenine bakarım kulelere şaselerine bakarım.
    yanlısınız var sanırım 6 ileri megane 2 lerin hb'leri yok exception modelidir 6 ileriler tamponada lokal boya yapılmaz komple boyanır fabrikasyon sedefli renk oldugu için renk tutmayacagı için komple boyanır yanlız tamponda boya olup olmaması onemli degilki sonucta plastik bisey hakikatten arkadasınız cok pimpirikliymiş sıfır arabada alsa expertiz yaptırıcak biri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_DoMiNo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

özellikle kalın şekilde işaretlediğim yer

benim aracım toplanırken ön iki çamurluk çürükten dolayı değişti hee değiştirmesem olurmuydu macunu polyesteri bassaydım olurdu ben gidip orjinal 2 çamurluk aldım taktım değiştirmeseydim macunlu polyesterli gezse idim dahamı iyidi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır araçların bile kaputunun boyalı çıktığı bir zamanda insanların böyle tereddütlerde kalması normal.
    Ama İstanbul trafiğininde hali belli. Siz el bebek gül bebek kullanırsınız, park ettiğiniz yerde yanınıza parkeden dikkatsiz biri kapısını pat diye vurur kapınızı ezer. İki araç arka arkaya bitişik park halindedir, çıkarken tamponunuza sürter. Bunlar olabilecek şeyler insanlar fakat insanlar bilinçsiz olduğundan takılıyorlar bu duruma.
    Benim 200SX'im var. Forumda arkadaştan aldım, söylediği gibi şöför kapısında hasar var. Belli altındada macun olduğu boya kabarmış. Araç öncedende komple boyanmış farklı bir renge. Elimde boya kodu yok. Önümüzdeki son bahar bende komple revizyona sokup en az macunla en kaliteli işi çıkarmak adına komple soydurup boyatacağım arabamı. İsteyen pertten çıkma desin, isteyen diri desin. Ben keyfime bakarım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)