User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Esnaf ve uyanık satıcı tabirleri

İug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes bir yalan attığı için, çizikten ve ya zevkten bile boyatmış olsa inandırıcı gelmiyor. Şahsen benim arabam olsa herhangi bir sorun olduğunda yaptırmadan önce fotolarını çeker satarken de gösteririm ama herkes birbirini kazıklamaya düşmüş.

mertrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasız boyasız diyenler bile pertten dönme çıkıyor çoğu zaman boya durumunda kaza olmadan boyanma durumuda olabilir benim sağ çamurluk, ön tampon, kaput ve sağ kapı vernik atmasından boyandı simdide pasta ile çıkmayan sadece ufak çizikten dolayı arka tampon ve sağ taraf kapıya kadar boyanıcak satarken simdi ne senaryolar üretirler kim bilir

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes bir yalan attığı için, çizikten ve ya zevkten bile boyatmış olsa inandırıcı gelmiyor. Şahsen benim arabam olsa herhangi bir sorun olduğunda yaptırmadan önce fotolarını çeker satarken de gösteririm ama herkes birbirini kazıklamaya düşmüş.
    ben video bile çektim. ama satmaya kalktığımda inanmazlar. boşa çektiğimi düşünüyorum. satmak istediğimde uygun bi fiyat yazarım zaten biri gelip gerçekten söylediklerimin doğru olduğunu anlayıp alır diye sanıyorum
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır konu açılmışken ben çizikleri beyanla kaskodan yaptırdım tramerde çıkıyor dimi ?

gerçi servis kayıtlarında var ama ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet çıkar
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse yapıcak birşey yok trameri kabarık kazasız aracım var ahah

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkez kafasına gore yazıyor ama ınsan basına gelmeden bılemıyor sız arabanız cızıldıgınde kuafor yaptırın cılayla gıderın cızıklerı allh korusun kımsenın malına zarar gelsın ıstemıyorum tabıkı ama bır gun hayvanın bırı anahtarla boydan boya kazırsa boyanızı yada ustanın bırı motorun ustunde ıngılız anahtarı unutup kapatrsa kaputu (kaputta ıngılız anahtarnı nasıl yamulttgunu dusunun ) yada alısverıs merkezınde en ücra köseye parkettgnız halde geldıgınızde 3 tane alısverıs arabasının kapınızı camurlugunuz yamulttgnu gorunce alır yıne arabnızı cılayla duzeltrsınız. hıcbır zamn unutmayın 4 tekerlek ustunde gıdıyoruz sız ne kadar usta sofor olursanız olun gelır bırısı vurur kısaca mılletın arabasını kotuleyıp ıkı parca degısmıs bunu almam demeyın alırsınız kazasız o gun gelır bırı vurur olur sana kazalı yeter kı satan kısı dogru duzgun anlatsın neresı vuruk ne olmustur ıyı toplanmısmı araba vs vs. bnım kendı gorusum budur arkdaslar herkezın gorusune de saygı duyarım

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şase saglam olsun motor ve yürüyen iyi olsun digeri zaten boya cizilirde degişirde bu 3 iyi olsun direk alırım aracı istanbul gibi bir yerde boyasız araç zordur elbet boyalıdır cizilmiştir bişi olmustur yani
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle her çizik kuaförle filan geçmez.

boyasız olsun diye çiziklerle ezik insanlar gibi gezeceğime. komple boyatırım pert diye dedikodu yapmalarına bile razı olurum. yeterki arabama bakıldığına oo canlı duruyor densin. kazasız boyasız olcak çizik dolu olcak. bu ezikliktir ya nasıl bir psikolojidir bu. maddiyat korkusu paraya tapma aman 1 kuruş değer kaybetmesin v.s psikolojisidir bu.
    aynen. en ayar olduğum konu bu. çizik içinde araba hatta çürümeye başlamış. ama orjinal abi. lan yerim orjinalini

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sadece taş göçükleri ve küçük ama derin çizikler yüzünden sağ tarafı komple boyattım? bagaj kapağımın verniği ucundan gitti komple boyattım, şimdi çamurluğun ucunda avuk içi kadar göçük var onu düzeltip komple boyatıcam. Herkesi aynı kefeye koymayın. Gider bakarsın macun vs çıkıyor mu diye anlaşılır niye boyandığı veya fotograf çektiyse istersin. Bende fotografları var mesela
    ya zaten bı araca baktınmı neden boyandıgı anlasılıyo tabı spor aracları yada eskı aracları vtı olsun sx olsun bılumum araclar boyanması normalde bı 2010 2011 arac boyalı olunca ınsan huh dıo bıdaha dusunuyor

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkez kafasına gore yazıyor ama ınsan basına gelmeden bılemıyor sız arabanız cızıldıgınde kuafor yaptırın cılayla gıderın cızıklerı allh korusun kımsenın malına zarar gelsın ıstemıyorum tabıkı ama bır gun hayvanın bırı anahtarla boydan boya kazırsa boyanızı yada ustanın bırı motorun ustunde ıngılız anahtarı unutup kapatrsa kaputu (kaputta ıngılız anahtarnı nasıl yamulttgunu dusunun ) yada alısverıs merkezınde en ücra köseye parkettgnız halde geldıgınızde 3 tane alısverıs arabasının kapınızı camurlugunuz yamulttgnu gorunce alır yıne arabnızı cılayla duzeltrsınız. hıcbır zamn unutmayın 4 tekerlek ustunde gıdıyoruz sız ne kadar usta sofor olursanız olun gelır bırısı vurur kısaca mılletın arabasını kotuleyıp ıkı parca degısmıs bunu almam demeyın alırsınız kazasız o gun gelır bırı vurur olur sana kazalı yeter kı satan kısı dogru duzgun anlatsın neresı vuruk ne olmustur ıyı toplanmısmı araba vs vs. bnım kendı gorusum budur arkdaslar herkezın gorusune de saygı duyarım
    kardesım vuruk olması kazalı olması yada boyalı olması sıkıntı degıl ya sen benım yada bızım demek ıstedıgımızı anlamamıssın yada okumadan yorum yapmıssın.Sıkıntı surda pert olmus yada buyuk kazalı araclara sadece lokal boyalı yada keyfen komple boyalı dıyolar sorun bu.Zaten aracın expertızde ne oldugu cıkıyo yalan solemeye gerek yok ondan bahsedıyoruz , yoksa herkes kaza yapabılır benım aracımdada tamponda cızıkler var surtusmelerden bunlar dogal olagan seyler.Zaten aracın sahıbıyle konustugunda adamın konusmasından bıle aracının ne oldugu anlasılıyo :; yanı kımsenın aracına yada keyfen boyamasına karsı bı kastımız yok isteyen boyar kazır vernıkler pasta cıla yapar.Ama ben asla boyamam pasta cılayla gecırmeye calısırım olmuyosada satarken o sekılde cızıklı verırım gel boya benden gozunun onunde boyansın arac derım alıcıysa.Bahsettıgım araclar 2009 model ustu araclar zaten 2000 model altında komple boya olmasına hıc bı sesım cıkmaz , benım tercıhım boyanmamıs araclar ılgımı ceker babamdan gecen bı hastalık bu

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parça boyada olan renk farkından nefret ediyorum. Ezikleri sürtmeleri boyatasım gelmez renk farkı olucak diye.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arabanın sahibiyle alakalı bir durum.
    zaten 2. el araba alıcaksanız sahibini az çok tanımanız gerekiyor , konuşmalarından düşüncelerinden anlarsınız ben birçok hatasız görünen arabayı sahiplerinden dolayı eliyorum.

Mesela benim gibi yada burda yazanlar gibi kıl biri çıkar aracın bir parçasında dikkat çeken çizik vs olursa gider boyatır. Ben saklamam zaten benim aracım kazalı sağında solunda boya mevcut ama şuan fazlasıyla sıkışık bir durumda olduğum halde arka tampondaki çizikler yüzünden boyatmayı düşünüyorum hoş durmuyor..

Ama benim aracım yine kazasız boyasız çok sevdiğim bir arac olsun yine hoşuma gitmeyen dikkat çeken çizikler olursa gider boyatırım fotolarınıda çekerim.
    Ben ve burdaki birçok kişi arabaya baktın mı hatasız dursun isteriz en ufak bir yamukluk , çiziklik içime dert olur.
    Sislerimden biri diğerinden çok az soluk olduğu için gittim yeni sis aldım , şuanda da sol farım buhar yapıyor bu yüzden kısa süre sonra farımı değiştireceğim çünkü baktığımda gözüme takılan bir sorun istemiyorum
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben herşeyini yazıp hasarlı fotoğraflarını da koymuştum

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sene 2003 2004 babamla bir yere alışverişe gittik, 2 saat sonra geri döndük, o güne kadar en ufak bir kazası oraya buraya değmesi dokunması dahi olmayan arabanın(şuan kullandığım forester'ım) yanını ön farının oradan arka farına kadar o.ç nin biri anahtarı takıp taa astara saca kadar kanırtarak çizmiş!!!!

2 sene öncesi.... abim 2011 model civic hachbac aldı 1.8 olanlardan, daha araç 10 günlükken yine o.ç nin biri şöför kapısını anahtar takarak çizdi bir ay sonrada arka kapısını.... allah onu bin beter eder inşallh.....

sonuç.... subaru şuan tavan hariç komple boyalı, tabi gçren usta kaputunu açıp baktığı anda 'aha ne temizmiş bu araç maşllh hiç kazası yok diyor... ama işte heryeri boyalı.... abimin aracınında komple 2 kapısı boyatıldı....

bu tarzda boyanmış araçlara piyasada fiyatı öldürmek amaçlı *** atan adamlar olduğu sürece, bu devrialem böyle gider arkadaş diyecek bişey yok.....

çizik denilen şey otokuaförle rötüşle giden birşey değil ayrıca... burada verniğin solmasından bahsetmiyoruz.....

ersin55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle şeyler çok kaputun üzerine oturmuşlar çökmüş elimle fotoğraf makinesiyle dolaşıyorum usta diyo napıyon sen.benden önce ön sol çamurluk ve tampon boyanmış şimdi kaputda bu yüzden boyalı dersem araç önden ciddi kazalı olarak görünecek bari fotosu olsun dedim

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dorukky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve adam komple boyalı ama degısen yok dıo yaw bı aracta komple boyancak gıbı bı kaza olcak ve degısenı olmucak ılgınc.
    benim gti da hiç kaza yok ama güneş yanıklarında dolayı komple boyattım , şimdi satmaya kalksam bende kazalı araba mı satmış olucam ?

ANIL ERCAN
    Misafir
    valla benim alnım ak aracıma park halindeyken sürttüler bunun sonucunda sag 2 kapı sacım degişti ve sag çamurlugum boyandı bu talihsiz olayda herhangi bi engel sıkıntı teşkil etmiyor.. boyancagına degiştirttim kapıları cokta iyi yaptım..

ama dediginiz gibi simdi hatasız araba bulmak cok zor adamlar önü aynı marka baska araca ait arkası aynı marka baska araca ait araba satıyorlar orjinal diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keyfe kederrr

acelem yok

boya takıntısı olanlar aramasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)