bi tane daha var şuan tek yürüyen gt4 tr sınırları içerisindeki.
o araç araç dahil orj ekipmanlar ile 30-35 civarına bitiyor ancak yattığından dolayı komple frenler jantlar değişmeli, kaporta boya kontrol edilmeli didik didik edilmeli deyim yerindeyse. çıplak gözle görünen blokta 6 yerden çatlak oluşuydu, test edince kimbilir daha neleri çıkararacı almak dahil minimum 40-45 bin civarı bütçe gömmeyi düşünüyorsanız takıldığınız her konuda yardımcı oluruz, olmaya çalışırız.
Şu an herhangibir gelişme yok , yürür hale gelebilmesi için en mantıklı çözüm arayışındayım. Komple stock motor ve yancıları ile toplanması gündemde.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Merakla bekliyorum dostum gelişmeleri. İsmail hocamla bu konuları çok paylaşmıştık 2 yıl önce sanırım sana nasipmiş yardımcı olacağım bir konu varsa seve seve![]()
Celica mukemmel bir aractir. ek olarak wrc de alabildimiz tek puani cin rallisinde volkan isik celica ile elde etmisti![]()
Boxer in side
yavuz hocam ben ismail gölcükte aynen 3s gte turbo 4 çeker 205 beygir celica nın sahibi aracı toplamaya basladık çok yakında görüp test etmeye beklerim seni biliyorum ki senin ilgin bu arac üzerinde oldukca fazla
arkadaşlar kocaeli teki gölcük toyota celica nın sahibiyin ben ismail bu arabaya olan ilginize hayran kaldım arac ölmüş filan degil motor problemi vardı dogrudur blokta dondan dolayı su kanalında ince catlak vardı biz kople yenilemek için biraz da kendimizle ilgili sıkıntılardan dolayı aracı kapalı garajımızda evet uzun bir süre yatırdık su anda kocaelı toyota kaya da araç parcaların buyuk bir kısmı tedarik edildi çok yakında yürür hale gelir araçta calışmayan sıkıntılı hiç bir parca yoktur sorunsuz bir şekilde paşa paşa binmek tir temennimiz![]()
sıkıntısız eksiksiz toplarsınızda TR de yürüyen sağlam 3sgte görürüz benimde hayalim celica yürüyenli 3sgte li ae101![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)