Kesinlikle satılmaması gereken bir araç. Eger mümkünse iyi bir usta bulup gereken şekilde toparlayın...
2.0 Turbo 4WD her yerde bulunmicak bir araç
Kesinlikle satılmaması gereken bir araç. Eger mümkünse iyi bir usta bulup gereken şekilde toparlayın...
2.0 Turbo 4WD her yerde bulunmicak bir araç
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
swap yapmaya gerek yok 3sgte baya güzel motordur canını alcak kadar zorlayınca 4 rakamları güçler veriyo
japonyada motor şanzuman tesisat vs 1500-2000$ civarı kargsoyla 3bin olur....eğer blokta sorun yoksa boşuna swap yapmayın 2jz falan....yürüyen aksam çok karmaşık değil hatta hiç karmaşık değil yav
bahsettiğiniz bütçe ile baya güzel toplarsınız....
hayırlısıyla başlarsınız umarım ama tekrar söliyim bence 3sgte motoru sökmeyin sökersenizde arka yürüyenle beraber ben alırım,benim projem celica yürüyeniyle motorunu swaplamak corollayaçok büyük işlem gerekmiyor zaten....
ayrıca bu halde satarsanız fiyat ne düşünürsünüz![]()
Blok çatlaktı , saolsun arkadaşlar katkı maddesi ıvır zıvır attırdılar arabaya , sonra turbo sardı , 2.vites cartlıyodu servis şanzımanı söktü beceremedi sonra yaptılar , çokta net hatırlamıyorum , 5-6 sene önce olmuş olaylar , derli toplu motor arızalı yatsaydı daha iyiydi tabi , motor söküldü dağıtıldı , 5 yıldır o şekilde yatıyor. Dediğim gibi ben bile arabanın varlığını unuttum. Sahibi hiç anlamaz bu işlerden , 8-10 tane kepçesi kamyonu var mütehaitlik yapar kepçe kullanır , hoşuna gitmiş almış arıza yapınca yetkili servise götümüş , ki o yıllarda toyota genelinde bir kriz vardı , izmit plaza kapanma noktasındaydı. Saolsun servis fatmagül formatına getirmiş arabayı..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Yakın zamanda görmeye gidicem bol bol resmini çekerim.. Şu an için satılması söz konusu değil arkadaşlar , supra motorunun konulamadığını öğrendim , oem motor getirtip standart olarak toplamak hem maddi hem manevi açıdan en mantıklı durum gibi gözüküyor.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
2lt carina bloğu bulun dış blok olarak aynı olması lazım ona toplarsınız yağ jetlerini vs takıp
bi ara baya parça parçaydı o celica parçalarını satmayı düşünüyorlardı
körler sağırlar
abi tutun kulağından getirin linkteki malzemeyi madem blok şanzuman ıvır zıvır sorunlu
RPM Garage
açılan sayfada sol altta 2 tane celica halfcut daha var
Bilal carlos sainz değil, sadece tampon carlos sainz kanka
aynen semih abi, sadece ön tampon ve tampon demiri CS
dediğin gibi CS ile Turbo 4WD'nin ufak tefek farkları var,
kısaca;
- ön tampon + tampon demiri
- kaput
- kaput farkından dolayı intercooler farkı (Turbo 4WD'de ATA TMİC var, CS'de WTA)
- MAF
- ECU
- CS'ler çift kaynak
- CS'lerde vites çerçevesinde plaket var + sertifika
bikaç ufak ayrıntı daha var ancak önemsiz onlar.
haricinde en önemlisi tüm CS'ler Torsen diff. ancak tüm Turbo 4WD'ler değil, opsiyon olarak seçiliyordu,
sadece almanya pazarındaki Turbo 4WD'lerin hepsi torsen.
Bence kesinlikle 3SGTE kullanmalısınız. ruhunu yitirmemeli araç.
bahsettiğiniz araç için sevdiğim bir abim çok niyetlenmişti, kalkıp gitmiştik bakmayaaracın eksikleri gerçekten çoktu maalesef, ancak gönül verip biraz maddi birazda manevi emekle gayette toparlanır.
biz aracı gördükten sonra saatlerce süren detaylı hesabımıza göre eksiksiz bir araç ortaya çıkarmak için en az 25000TL masraf edilecek diye hesapladık.
zamana yayarak yavaş yavaş restore etmek istiyorduk.
ancak fiyatta anlaşamadılar maalesef kısmet olmadı.
hayırlısı olur inşallah, yollara dönmesini çok isterim
herhangi bir sorunuz olursa seve seve elimden geldiğince yardıma hazırım.
buarada bende fotoğrafları mevcut aracın, bakmaya gittiğimizde çekmiştim, eğer isterseniz ekleyebilirim.
görüşmek üzere![]()
...keep cool under pressure!
Sayenizde 4 çeker Celica Turbo ziyafeti de yaşayabildim aynı gün hem ölüsünü, hemde dirisini görmüş ve binmiş oldum.
Yavuz bi hafta sonu gelde, Mali yle buluşup Pendik-Bostancı arası 4 çeker Celica keyfi yapalım tekrardan, Bu arada yakında benim araçta diriliyor bi şeyettiririz hani![]()
s14a Silvia is Loading % 99.9..
Dostum Tafi sen aracını bir canlandır keyfini elbet süreriz. Yapı fuarı için geleceğim fakat çok zamanım olmayacak özellikle geleceğim bir dönem maliyede haber veririz hep beraber gezeriz![]()
kıbrısta biraz haşır neşir olmuştum zamanının güzel arabalarından ...parçasıda vardı epey olmayanıda rum tarafından getiriyorlardı
ilker abi masallah nerde bir efsane alet var gidip buluyosun garip adamsın yemin ediyorum
bencede al abi sen bunu bi guzel topla tam senin kalemin alet sen seversin bu tarz araclarla ugrasmayı 10 numara da bisey cıkar ortaya eminim şimdiden hayırlı olsun.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
geçen sene 1.6 da olsa alıyodum nerdeyse rüyalarıma girdi bu kasa sonra vazgeçmiştim maltepe migrosun otoparkında zır orjinal bi turbo gördüm yine geçen sene
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)