geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda bulunur aracınız. polisle iletişim kurmussunuzdur eminim, mobeselerden bir sonuc yada ipucu bulunacağına inanıyorum (!)
Geçmiş olsun.Umarım sağ salim bir yerine zarar verilmeden bulunur.Ayrıca face linkine tıklıyorum direk giriş sayfası geliyor.
resım olayında bı duzuen var resımler acılmıyorr tekrar deneyın
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
hicbirsekilde bizler duymadan o aracin parcalarini degerlendiremezler. gt dedigin araba turkiyede 40 adet falan. iciniz ferah olsun. herkeste aklina yazsin lutfen bu tip bir araci
geçmiş olsun öncelikle, benim de gri gc8 im var eryamanda bulduk deyip benim arabayı paketlemeyin ha![]()
subi & suzi
Geçmiş olsun, dikkat çekici bir araç, inşallah sıkıntı olmadan bulunur![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu aralar Sincan, Etimesgut, Eryaman, Elvankent çevresindeki arkadaşlar dikkatli olsunlar. O taraflarda çok araba kaldırmaya başladılar. Geçen gün Sincan´da bir gecede 6 tane E30 kaldırıldığı geldi kulağıma. Takip ediyolar büyük ihtimal. Dikkatli olmak lazım.
Merak etme hirsizlik icin calmistir yavsaklar. Birkac is yapip atarlar bir koseye.
Aklin rahat olsun, parcalayip satamazlar. Ufacik subaru piyasasi var, mutlaka haberi olur herkesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)