Orcun sen bizi hic ugrastirma bi kadar kalabaliga gerek yok ariyim omeri cikin deneyin kim hizliysa o benzin yaksin gelsin![]()
selcuk bız gazarlarken sen neden gelmıyordun kafanda bıseyler aksılıkler vardı aynı sekılde benım kafamda olan seyler var yoksa bende bakılmıyorum kalabalıga cocuk ordan buraya nıye gelsın oyle bısey dusunsem sen dah yakınsın senle dener adapazarındada mangal yakmaya gıderım![]()
Hiç birini ayırt etmedim oyumu hepsine verdim![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
REG önde bitiirir
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Mangala her zaman gideriz onda sikinti yok bnm arabam sanziman kirik yada debriyaj kirik degilse ben hep yoldayimkalablik olmasin diye soyluyorum sikinti yok mekanik bi problem olmadiktan sonra sabaha kadar denerim ben ama 4 araba biz carpi 5 de izleyen desen 20 araba olmaya gerek varmi bilmiyorum?Sessiz sedasiz sabaha karsi cikalim yol bos olsun arac ici kamera hazirlayalim taban hakisi arka ve yan koltuk sokulsun sadece ayni pompadan hepimiz yakiti alip cikalim yola o zmn
hakılsın sonra 190 larda bırakmak zorunda kalıyoruz gecenin çok gec saati sabaha karşı çıkarsaK kimsecikler kalmaz diye düşünüyorum bana saat 1 de hadı hadı dıyeceklerse hıç çıkmayalım çok geç olsun kı kımse ıle ugraşmayalım deneycek araba kafaya gecer ve dener zaten gecılen elenır 2 denemenden fazlası da gereksız vıtes kaçırma dışında diye düşünüyorum
denemelerde 220 OLMADIYSA o deneme gercersızdır baştan soylıyım 205 210 larda kafayı cıktım ondeydım olmasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)