Hak eden kazansın gönlümden dd geçiyo hayırlısı
Hak eden kazansın gönlümden dd geçiyo hayırlısı
hangisini ben kullanırsam o geçer. hemde 7-8 boy.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bizim makina olmasa işin ucunda REG derdim ama oyumuz da safımızda belli çok şükür
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
Anketde herkez gönlünün istedigine oy veriyor hiç bir gerçekçiliği yok,en hızlısını deneyelim diyorsunuz halen denmiyorsunuz hep bir sıkıntı var çok uzattınız işi,kartopuda gelmiş reg ile jb zaten burda bir tek eksik dd oda şıp diye gelir,ciddiyim uzatmayın deneyecekseniz deneyin bitirin bu işi,ben olacakları aşağı yukarı tahmin edebiliyorum pilotajı iyi olan yarım boy ilerde.
Selçuk hallet şu işi gözünü seveyim deneyin bitsin![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
orcun ev rc yi ekle ankete cumartesiye kadar bi kaç bişey yapıcam ekle beni 106 değiliz ama idare et o kadar atarın havada kalmasın![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Beyler benim için hiçfarketmez ama burdan kalkıpta istanbula kadar gelip orda ceza yiyip baglanmaktan sıkıldım o yüzden daha gün aydınlanırken sabaha karsı cıksak çok daha güzel olur.Yolda sakin olur.***** gece görüşmek üzere.Saygılar..
ome-R
orcun ben o hatayı ue'de yaptım diyorsun şuandada denemelere cıkıyorsun, tezat bi durum değil mi dostum bu :S bu yüzden de bütün 106 sahipleri madem cvk la deniyosun bizle denemiyorsun r yapıyorsun düşüncesine kapılıyor. yani dısardan görünen bu objektif bakıyorum.
usta ben kıme ıle denemeye gelmedım emme ve kelebek yapılmıstı ve sadace bıraz merk vardı yol boyuncada kımse ıle denemedım cvk vardı sadace es deger arac yol btıyordu artık o an ne olursa olsun dedım gecer de dedım denemeye karar verdık vıdeo ben cekmedım ceken bırısınden aldım ve eklemek ıstedım
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)