Sislide basima geldi 100 liradan kapi acti 1 tane parfume sahte fln ama kokusu guzeldi 15 tl ye aldim araba parfumu niyetine kullaniyorum
konu eksı fakat guncellenmısken yazayım.
mayıs ayında ıstanbuldan ızmıre donerken susurlukta gecenın 3 unde geldı bu elemanlardan bırı masamıza oturdu. yalanları sıraladı elınde duty free posetı. 4 parfumu 50 tl ye kadar bıraktı. organıze calısıyorlar hepsınde aynı laflar var ıyı para kaldırdıklarıda orta
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
dodo, bu kadar parfümle ilgili birini bulmuşken sorayım.
Parfüm alırken EDT veya EDP mi almak lazım ?
Biri Parfume, biri Toilette diye mi ne geçiyor.
EDP, EDT'ye göre daha kalıcı diye yorumlar okudum ama pek kafam basmadı bu işe![]()
daha geçen gün havaalanın orda beklerken yanıma geldi.. ring atıyordu önümden nerden baksan ben beklerken 7-8 defa geçdi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Sürekli ofise geliyordu bu tipler yok havaalanında çalışıyorum yok acil paraya ihtiyacım var vs vs başından salmak istiyorsun hala ısrar ederek bıktırıp satmaya çalışıyorlar.
En güzeli konsantrasyona hiç takılmamak
Parfüm almadan önce internet yorumlarını mutlaka inceleyin, edp veya edt olması pek bir anlam ifade etmiyor.
1 gün kokan edt varken, 3-4 saatte uçup giden edp olabiliyor.
Türkçe olarak bulabileceğiniz en net ve en doğru parfüm yorumları aşağıdaki blog sayfasındadır.
Şunu bi koklasana
Benzer birkaç tane çakma çukma blog sayfası açan arkadaş da var ama itibar etmeyiniz, apaçilikten öteye gidememekteler
Google translate üzerine dayalı döşeli parfüm yorumcuları.
@stlegal,
Abi bende hiçbiri yok, ben güzel koku tavsiyesi yaptım sadece.Mizu ve misspera ya bakabilirsin. Arada indirim çekleri de oluyor bu iki sitede.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Tom Ford Black Orchid ler olmuş 350-400 lira, bendekini açık artırmaya çıkarsam mı![]()
![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
daha iki hafta önce almanyadan 90 euro ya aldım daha da ucuzu yoktur heralde black orchid inama white patchouli daha bi guzel gelıyor bu aralar bana.
Herneyse konuya dönelim, aynısı mayıs gibi küçükyalı e5 kenarındaki po da başıma geldi arabamı yıkamştım sılıyordum hzılı cila vs. yanıma geldi son kasa golf eleman iyi çalışmış rolüne parfümlerin üstünde duty free etiketi ve fiyatları yazıyordu gümrükçü oldğnu belrtti vs. birde çakma hublot vardı ( ulan gerizekalı hublot en az 10bin €) hublotu direk anladm parfümlerede bak dedm bunlar çakma sende bende bılıorz dedi. abi saatin orjinali zaten pahalı biliyorsun dedi ee duty free de sahte saatmi satıolar dedm mal gibi kaldı 4 parfüm ve saate 20 tl veririm dedim camını kaldrdı arabanın gitti
onun için cok dikkatli olun ciddi anlamda anlaşılmıyor
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Utku Black Orchid kampanya zamanı 225 e kadar düşüyor burda taksitli fiyat olarak, ama freeshop fiyatı da temiz
Bilmediğiniz yerlerden kişilerden almayın parfüm, işin özü bu. Yoksa kazıklanırsınız.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Çok denk geldım benzınlıkte dedıgınız gıbı temız yuzlu bırısıydı adam bana telefon satmaya calıstı thy kımlıgı fılan gösterdı .Dikkatli olalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)