mudur dunya kadar typer var ama denemeye gelınce kımse yok,ya senden korkuyorlar yada sallamıyorlar![]()
mudur dunya kadar typer var ama denemeye gelınce kımse yok,ya senden korkuyorlar yada sallamıyorlar![]()
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
doktorun birinde bi crx vardı, geçen sene draglarda type-r sahibine kalkalım mı diye sormuştu, type-r cıda aynen şu cevabı vermişti, - kalemim değilsin gerek yok
senide öle crx lerden zannediyolar heralde hacı![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
hee okanın doktor abısı kuburun deliğine girip çıkmıştı tayyarcı kaale almayınca , ulan ne gülmüştüm bee![]()
![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
aga bursada benim rexin b16 olduğunu bilmeyen yok dolu bir makina olsa anlıcam stock b16vti dan 1-2 boy anca hızlı fakat kulağıma geliyor laflar hafif o araba geçer bizi gibisinden alakası yok aslında ciğeri yerinde type-r reximden hızlıdır makina stock çünkü
geçme geçilme derdim yok ferrariyle bile denerim ben video çekmiyorum gelen olursa gelecek arkadaş çekebilirde yayınlayabilirde hiçbir sıkıntı yok benlik
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Ben denerim okan senle kafana takmaGerçi tad vermez ama olsun
:P
ya ne alakası varsen mağdur olma diye diyorum. ama gün gelir sap döner keser döner görürsün
![]()
laa lambro_team bursadaysan bu akşam gel otobana b16 rex le dene s2k ıle, bakma ordan konuya sessiz sessiz![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)