User Tag List

Sayfa 82/86 İlkİlk ... 32728081828384 ... SonSon
1629 sonuçtan 1.540 ile 1.558 arası

Konu: Tatil planları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakında zamanda schengen vizesi alabilen var mıdır?

Duyduğum kadarıyla artık kolay verilmiyor, randevu süresi uzun - red alma ihtimali yüksek deniyor ama merak ettim.
    8 temmuzda yaptığım italya başvurusu 5 ekim akşamı sonuçlandı tek giriş 10 gün olarak. tur 7 ekim saat 5:00 hareketliydi son dakika verdiler yani

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kukuleta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8 temmuzda yaptığım italya başvurusu 5 ekim akşamı sonuçlandı tek giriş 10 gün olarak. tur 7 ekim saat 5:00 hareketliydi son dakika verdiler yani
    Benim 4 gün vizeyi multi vermişler.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim 4 gün vizeyi multi vermişler.
    Her gün gir çık yaparsın

OnurG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Balayı için otel bakıyorum tercihen Antalya olmak üzere tavsiyeleriniz var mıdır?

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Balayı için otel bakıyorum tercihen Antalya olmak üzere tavsiyeleriniz var mıdır?
    KKTC de Arkın oteli tavsiye ederim. 3 yıl oldu açılalı plajı ve çevresinde gezilecek, yemek yenecek yerlerde var farklı plajlarda gide bilirsin.

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    voyage antalya sorgun , geçen sene gittik.
    hayatımda gittim en güzel yer..

+16 mekanları var , ergenlerden uzak sessiz sakin kalabiliyorsunuz.
    yemeklerde kötü hiçbirşeye rastlamadım. içkiler zaten tartışılmaz.

öyle memnun kaldıkki , bu sene 2 voyage'da rez yaptırdık , torba 'ya haziranda , eylülde gene sorguna akıyoruz
    voyage bir kere gidincede sizi voyage member yapıp , % 10 koşulsuz indirim yapıyorlar.
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KoramiraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KKTC de Arkın oteli tavsiye ederim. 3 yıl oldu açılalı plajı ve çevresinde gezilecek, yemek yenecek yerlerde var farklı plajlarda gide bilirsin.
    Otel güzelmiş, KKTC aklımızdaydı fakat dün bir tur şirketi ile görüştük orada çalışan arkadaş nikah tarihimizi sordu, nikah düğünde olacağı için soyisim tutmadığından dolayı KKTC'de sıkıntı çıkıyor o yüzden gidemeyebilirsiniz gibi bir şey söyledi o yüzden biraz uzaklaştık, tam araştırmadım bu durumu tabi ki ama.

Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    voyage antalya sorgun , geçen sene gittik.
    hayatımda gittim en güzel yer..

+16 mekanları var , ergenlerden uzak sessiz sakin kalabiliyorsunuz.
    yemeklerde kötü hiçbirşeye rastlamadım. içkiler zaten tartışılmaz.

öyle memnun kaldıkki , bu sene 2 voyage'da rez yaptırdık , torba 'ya haziranda , eylülde gene sorguna akıyoruz
    voyage bir kere gidincede sizi voyage member yapıp , % 10 koşulsuz indirim yapıyorlar.
    Baya iyiymiş abi sadece 4 gece 5 gün için 92k fiyatı var, uçak+transfer ile 110 binlere gelir herhalde.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prive Bodrum tavsiye ederim. En iyi balayı otellerinden biridir. Adult otel olduğu için çoluk çocuk da görmezsin.

Eski adı Voyage Bodrum ama çalışan kadrosu, hizmet kalitesi aynı devam ediyor. Yemek, alkol olarak herşeyin en iyisini verir. Hatta diğer Voyage otellerine göre hizmet olarak daha üst seviyededir. (tüm voyage otellerine gittim)

Bardakçı koyunda, Bodrum kalesinin karşısında denizi müthiştir, tekne ile arabanı hiç çıkarmadan bodrum içine iskeleden gidebilirsin. Bazı günler direk canlı müzik ve dj performansları olur Bodruma inmene bile gerek kalmaz. Voyage olarak açıldığından beri belki 14-15 kez gittim hiç şaşırtmadı hep çok memnun kaldık.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otel güzelmiş, KKTC aklımızdaydı fakat dün bir tur şirketi ile görüştük orada çalışan arkadaş nikah tarihimizi sordu, nikah düğünde olacağı için soyisim tutmadığından dolayı KKTC'de sıkıntı çıkıyor o yüzden gidemeyebilirsiniz gibi bir şey söyledi o yüzden biraz uzaklaştık, tam araştırmadım bu durumu tabi ki ama.

Baya iyiymiş abi sadece 4 gece 5 gün için 92k fiyatı var, uçak+transfer ile 110 binlere gelir herhalde.
    7 sene önce balayına Kıbrıs' a gittik biz de, bi problem çıkmadı.

Balayına nikahtan 1 gün sonra sabah gittik hatta. Eğer değişmediyse kimliği değişmek için 1 ay gibi bir süre var.

Balayında Elexus' ta kalmıştık güzeldi ek olarak Kaya Artemis' i öneririm.

Selectum Family Side' de güzeldir. Direk havuza girilebilen odaları var, kaldığım f/p otellerden.

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .

Muallakta kaldım hanıma sordum şimdi, Aile cüzdanınız olacak zaten, rezervasyon yaparken balayı demeniz yeterli olur. Bir de aklıma gelmişken Cratos Premium Hotel var içerisinde COCO BONGO Island diye bir adası var neredeyse 18 saat e yakın eğlencesi var sabah 9 da başlıyor 18 gibi dışarıdan gelen misafirler çıkartılıyor otel müşterileri eğlenmeye devam ediyorlar, konseptleri harika baya iyiydi. Ben vatandaşı olduğum için bir çok oteline misafir olarak gittim bu iki otel çok iyi ama Her şey dahil yada Ultra her şey dahil olmaya biliriler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiye icin tesekkur ederim, gecen sene Gundogan Baia'da kalmistik bu senede sizin tavsiyeniz uzerine esimle burayi tercih edecegiz gibi gozukuyor. Iskele vs. kullanimi ucretli mi? Antalya'da kaldigimiz bir otelde iskeleden denize girmek icin sezlong kullanimini gunluk 20 eu yapmislardi o yuzden ekstra ucretli baska hizmetler Prive'de var midir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Dragger, hocam size yazmistim ustteki mesaji ama nedense alintilama yapamadim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KoramiraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muallakta kaldım hanıma sordum şimdi, Aile cüzdanınız olacak zaten, rezervasyon yaparken balayı demeniz yeterli olur. Bir de aklıma gelmişken Cratos Premium Hotel var içerisinde COCO BONGO Island diye bir adası var neredeyse 18 saat e yakın eğlencesi var sabah 9 da başlıyor 18 gibi dışarıdan gelen misafirler çıkartılıyor otel müşterileri eğlenmeye devam ediyorlar, konseptleri harika baya iyiydi. Ben vatandaşı olduğum için bir çok oteline misafir olarak gittim bu iki otel çok iyi ama Her şey dahil yada Ultra her şey dahil olmaya biliriler.
    Tesekkur ederim bilginiz icin. Cratos bizim favori hotelimizdi dediğiniz gibi ultra her sey dahil degil fakat su tur sirketindeki calisan kisi bize yanlis bilgi verince afalladık. Simdilerde taksit secenegi sadece 3 olarak mevcut. Haliyle o da zorluyor. Tüm firmalarda hotellere 3 taksit var sadece suan. 31 Aralikta 9 taksit vardı farklı firmalar farklı bankalar için.

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eylül-Ekim ayları balayı için Fethiye nasıl olur acaba ? Faralya vs. bir kaç otel bakındım ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eylül-Ekim ayları balayı için Fethiye nasıl olur acaba ? Faralya vs. bir kaç otel bakındım ama
    Tam zamanı..

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayku82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavsiye icin tesekkur ederim, gecen sene Gundogan Baia'da kalmistik bu senede sizin tavsiyeniz uzerine esimle burayi tercih edecegiz gibi gozukuyor. Iskele vs. kullanimi ucretli mi? Antalya'da kaldigimiz bir otelde iskeleden denize girmek icin sezlong kullanimini gunluk 20 eu yapmislardi o yuzden ekstra ucretli baska hizmetler Prive'de var midir?
    Rica ederim, yok herhangi bir ücret talep edilmiyor hiçbirşey için.

Baia otele göre çok daha iyidir gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Snack barı çok iyidir, normal yemek yemeye çıkmazsınız bile bazı günler. Gün boyu meyve barı, pastanesi açıktır. İkramları bitmez. Dondurması soft içecekleri çerezi cipsi herşey paketli kutuludur.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar selam

Bu Somestr döneminde 22-27 ocak arası Bulgaristan Bansko ya gideceğiz, Kendi aracımızla gideceğiz. Bansko bölgesi tecrübesi olan varsa öneri alabiliriz.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakında zamanda schengen vizesi alabilen var mıdır?

Duyduğum kadarıyla artık kolay verilmiyor, randevu süresi uzun - red alma ihtimali yüksek deniyor ama merak ettim.
    Temmuzda 20 gün, Ekim'de 3 ay aldım 10 Ocak'ta bitiyor.
    Ay başı veya sonrasında tekrar başvuru yapacağım ki İspanya'dan aldım ikisini de.
    Büyük ihtimalle şu an ya 6 ay ya da 1 sene verecekler.
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otele tıkılıp kalmak istemediğimizi fark ettik ve her şey dahil otellerden vazgeçtik. Gezip görebileceğimiz ege taraflarına yöneldik. Çeşme/alaçatı tarafları butik otel önerileriniz/tavsiyeleriniz var ise alırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)