Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
voyage antalya sorgun , geçen sene gittik.
hayatımda gittim en güzel yer..
+16 mekanları var , ergenlerden uzak sessiz sakin kalabiliyorsunuz.
yemeklerde kötü hiçbirşeye rastlamadım. içkiler zaten tartışılmaz.
öyle memnun kaldıkki , bu sene 2 voyage'da rez yaptırdık , torba 'ya haziranda , eylülde gene sorguna akıyoruz
voyage bir kere gidincede sizi voyage member yapıp , % 10 koşulsuz indirim yapıyorlar.
médiocrité partout
Otel güzelmiş, KKTC aklımızdaydı fakat dün bir tur şirketi ile görüştük orada çalışan arkadaş nikah tarihimizi sordu, nikah düğünde olacağı için soyisim tutmadığından dolayı KKTC'de sıkıntı çıkıyor o yüzden gidemeyebilirsiniz gibi bir şey söyledi o yüzden biraz uzaklaştık, tam araştırmadım bu durumu tabi ki ama.
Baya iyiymiş abi sadece 4 gece 5 gün için 92k fiyatı var, uçak+transfer ile 110 binlere gelir herhalde.
Prive Bodrum tavsiye ederim. En iyi balayı otellerinden biridir. Adult otel olduğu için çoluk çocuk da görmezsin.
Eski adı Voyage Bodrum ama çalışan kadrosu, hizmet kalitesi aynı devam ediyor. Yemek, alkol olarak herşeyin en iyisini verir. Hatta diğer Voyage otellerine göre hizmet olarak daha üst seviyededir. (tüm voyage otellerine gittim)
Bardakçı koyunda, Bodrum kalesinin karşısında denizi müthiştir, tekne ile arabanı hiç çıkarmadan bodrum içine iskeleden gidebilirsin. Bazı günler direk canlı müzik ve dj performansları olur Bodruma inmene bile gerek kalmaz. Voyage olarak açıldığından beri belki 14-15 kez gittim hiç şaşırtmadı hep çok memnun kaldık.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
7 sene önce balayına Kıbrıs' a gittik biz de, bi problem çıkmadı.
Balayına nikahtan 1 gün sonra sabah gittik hatta. Eğer değişmediyse kimliği değişmek için 1 ay gibi bir süre var.
Balayında Elexus' ta kalmıştık güzeldi ek olarak Kaya Artemis' i öneririm.
Selectum Family Side' de güzeldir. Direk havuza girilebilen odaları var, kaldığım f/p otellerden.
Muallakta kaldım hanıma sordum şimdi, Aile cüzdanınız olacak zaten, rezervasyon yaparken balayı demeniz yeterli olur. Bir de aklıma gelmişken Cratos Premium Hotel var içerisinde COCO BONGO Island diye bir adası var neredeyse 18 saat e yakın eğlencesi var sabah 9 da başlıyor 18 gibi dışarıdan gelen misafirler çıkartılıyor otel müşterileri eğlenmeye devam ediyorlar, konseptleri harika baya iyiydi. Ben vatandaşı olduğum için bir çok oteline misafir olarak gittim bu iki otel çok iyi ama Her şey dahil yada Ultra her şey dahil olmaya biliriler.
Tavsiye icin tesekkur ederim, gecen sene Gundogan Baia'da kalmistik bu senede sizin tavsiyeniz uzerine esimle burayi tercih edecegiz gibi gozukuyor. Iskele vs. kullanimi ucretli mi? Antalya'da kaldigimiz bir otelde iskeleden denize girmek icin sezlong kullanimini gunluk 20 eu yapmislardi o yuzden ekstra ucretli baska hizmetler Prive'de var midir?
@Dragger, hocam size yazmistim ustteki mesaji ama nedense alintilama yapamadim.
Tesekkur ederim bilginiz icin. Cratos bizim favori hotelimizdi dediğiniz gibi ultra her sey dahil degil fakat su tur sirketindeki calisan kisi bize yanlis bilgi verince afalladık. Simdilerde taksit secenegi sadece 3 olarak mevcut. Haliyle o da zorluyor. Tüm firmalarda hotellere 3 taksit var sadece suan. 31 Aralikta 9 taksit vardı farklı firmalar farklı bankalar için.
Rica ederim, yok herhangi bir ücret talep edilmiyor hiçbirşey için.
Baia otele göre çok daha iyidir gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Snack barı çok iyidir, normal yemek yemeye çıkmazsınız bile bazı günler. Gün boyu meyve barı, pastanesi açıktır. İkramları bitmez. Dondurması soft içecekleri çerezi cipsi herşey paketli kutuludur.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Arkadaşlar selam
Bu Somestr döneminde 22-27 ocak arası Bulgaristan Bansko ya gideceğiz, Kendi aracımızla gideceğiz. Bansko bölgesi tecrübesi olan varsa öneri alabiliriz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)