Biz motorla gittiğimiz için genelde sabah erken saatlerde dedeağaç salgamis bakery de kahvaltı yapıyoruz.
09.00 da yunan milyoncusu Jumbo ya gidiyoruz

karşısındaki Lidl dan hafif atıştırmalıklarımızı alıyoruz.
çarşı pazar yürü gez, kordon da takılmaca yapıp kavala ya devam ediyoruz.
Elektronik malzeme,alışveriş için bence dedeağaç doğru yer değil.
Dedeağaç St George's Tavern kesinlikle bugünden rezervasyon yaptır. Öğlen yada akşam orada yemeden gelme. Türk çalışanlar, türk santral ama yemekler efsane. mekan efsane. Dedeağaç Makri bölgesinde. Bu arada kumsalı da var.
Dedeağaçta rezervasyonsuz genedel Zourafa restaurant ı tercih ediyoruz 3 sefer gittim hepsinde memnun kaldım. Türk garsonu da var.
Kavala da ben pek birşey bulmuyorum ama deniz kenarı güzel bir kasaba. Tam merkezde limanda ağaç altında kahve içecek güzel yerler var.
Sert kahve severse Frappe iç. Çok sert sevmiyorsan Espresso Fredo güzel yapıyorlar. Kavala da kahve noktası bizim için burası
Google Haritalar
kavala kurabiyesi
Google Haritalar bizim için kavale kurabiyesi budur Boulangerie Boutique by CHEF Konstandinos bir sefer 13 paket almıştık
kavala daki tepe kaleye çık ve bölgenin hikayesini chat gpt den dinle kesinlikle
Google Haritalar
Bence Yunanistan Selanikten başlıyor. Konaklama da , deniz de Selanik te olmalı. Deniz için Halkidiki, konaklama için Selanik merkez.