Thassostan Sonra Halkidiki'de Gitmeni Tavsiye Ederim Thassota Arabanız Bembeyaz Toz Olucak Hazırlıklı Olun Becahlerin Yolları Çok Kötü Mermer Çıkardıkları İçin Çok Tozlu Gece Yolculuk Yapıcaksan Deponu İstanbulda Fulle Sınırdan Geçtikten Sonra Ana Yolda Zaten Benzinci Yok Yunanda Biraz Tembel Olduğu İçin Şehir İçindeki İstasyonlar Gece Kapalı Sadece 1 Adet Otomatik Pompa Vardı Plaka Girip Para Atıyodun Oda Bizim Plakayı Tanımadı Bir Abiye Den Geldik O Yardımcı Oldu Şansa Thassosa Geçmek İçin Gemiye İnen Yolda Solda BP Var Ufak Bir İstasyon Orda Da Tekrar Fulle Türk Bir Abi Vardı Vay Abim Hoşgeldin Diye Atlıyor![]()
altını yapmayı unutmuşum @by.gkn
Tavsiyelerin için teşekkürler. Yakıt işini açıkçası merak ediyordum nereden ne yapsam diye. Dediğin gibi buradan fulleyip adaya geçmeden de tekrar fullemek en mantıklısı olacak. Halkidiki'yi hiç düşünmedim açıkçası o kadar ileriye gidipte dönüşteki yolumu çok uzatmak istemiyorum ama eğer vizeyi uzun verirlerse ve ortamı beğenirsem ağustos sonunda tekrardan çıkıp daha ilerilere gitme düşüncem var eğer öyle olursa Halkidiki'ye de giderim.
Benim araçta 5cm yay ve 17 jant var o plaj yolları sıkıntı olur mu sence?![]()
Ramazan Bayramı'nda dubai turu aldık şansa ortalık karıştı, dubai de yaşayan yada oraya çok sık giden var mı? Bayram'da gittiğimizde pasaport kontrolünde sıkıntı çıkarırlar mı? Nusret efendi bile 1 hafta 10 gündür gitmiyor oraya![]()
Güral Belek öneririm, çok temiz bir otel,animasyon konusunda fena degıl. Otel yapımında ve ıcerde kullanılan ekıpmanda hersey 1.sınıf tercıh edılmıs. Fıyatına gore bence cok mantıklı bır otel.
Bu yıl değişiklik yapıp kuşadası yerine sideye gitmeyi tercih ettim. Side star resort hotel, ilk defa gidicem umarım anlatıldığı kadar güzeldir. 10 gecelik rezervasyon yaptırdım aylar öncesinden
bayramda değişiklik yapıp didime gidelim dedik. d marin de yer ayarladım. didimde ne yapılır dmarin etrafında vs yerler nasıldır? Biraz karambole oldu mekan. buarada 3.5 yasında oğlumda olacak. dediğim gibi nasıldır didim?
Adada benzinci var cok dert değil
Anakaradan az biraz daha pahalı o kadar. Ayrıca google map kullanırsan yolda da benzincileri bulabilirsin. Bizim alıştığımız gibi yola pararel ceplerde değil, yolun az dışında sapaktan sapılarak ulaşilacak bir şekilde benzinciler.
Yunan anakara yollarında da ada yollarında da ( beachlere inişler, özellikle marble beache iniş hariç ) alçaklık konusunda sorun yaşamazsın. Mermer çıkan marble beach çıkışında oto yıkama var, toz toprak çok dert değil.
Thassos sonrası halkidiki ters olur. Once halkidikiye git, sonra thassosa git ki dönüş yolun kısa olsun. Thassos feribot sınırdan 1.5 saat.. Halkidiki sithonia ise istanbuldan 8 saat. Halkidili kassandra yaparsan o baya uzak ve yorucu oluyor
Konu Evrenoz tarafından (15-06-2017 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.
Abiler adam başı 500-600 olacak şekilde başımızı sokacağımız ve mümkünse sabah kahvaltı akşamda yemek verilen bi yer arıyoruz öğrenci hesabı.Bu arada şehir merkezinde değil de denize yakın bi yer olursa sevinirim.Son olarakta 4 sap gidicezHerkese şimdiden teşekkürler iyi forumlar
Abiler 5-6 gecelik,adam başı 500-600 olacak şekilde başımızı sokacağımız ve mümkünse sabah kahvaltı akşamda yemek verilen bi yer arıyoruz öğrenci hesabı.Bu arada şehir merkezinde değil de denize yakın bi yer olursa sevinirim.Son olarakta 4 sap gidicezHerkese şimdiden teşekkürler iyi forumlar
Malta'da merkez marina etrafında iken güzel plajlar daha çok kuzey kısımlarda kalıyor.
Bu arada esas tavsiyeyi ulaşım ile ilgili vereyim sana
Cuma akşam işten çıkıyorsun, evde yemeğini yiyorsun sonra bavulları alıp Halkalı Tren Garı'na gidiyorsun. Önceden kişibaşı 130TL'ye aldığın yataklı vagon bileti ile trene binip, yataklı vagna geçiyorsun. Eşinle birlikte temiz ve güvenli seyahat edip gece bir güzel uyuyorsun. Sabah 08:30 Sofya'dasın.
Sofya'yı 1-2 gün geziyorsun. Sonra ryniar ile ortalama 20€'ya (kişibaşı) uçuyorsun.
Bu arada Malta'nın esas mevsizmi Ekim ve sonrası.
Tren pahalı geldiyse otobüs ile de yapabilirsin. Bayrampaşa-Sofya Otobüsleri var. Alpar Turizm yurtdışı taşımacılığında baya köklüler. Gümrükte kapıda Alpar otobüsü pasaport kontrolden hızlıca geçerken Metro vs. tüm yolcular tek tek kontrol edilir.
bozcaadaya defalarca gittik , pansiyonda kaldık.Bu sene değişiklik olsun çadır kamp yapalım diyoruz bir günlük.Ama bayramda feribot kuyruğu çok olur mu?(Hem bozcaada hem çanakkale geçişi için)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)