Tatil planları

Thread: Tatil planları

1. Birkan61's Avatar

Birkan61 said:
    Quote Originally Posted by Arda_7 View Post
    Hocam nerden kiraladin . Benimde aynı ay planım var .
    Hellovillam’dan kiraladım daha önce arkadaşlarda ordan kiralayıp sorun yaşamamışlar

Tavsiyem bi an önce bi yer bulup tutmanız güzel evler istenilen tarihlerde genelde dolmuş

Birde tarih müsait gösteriyor ama iş ciddiye biniyor villa sahibi sizin tarihi beğenmiyor diğer kiralayanla arasında 3 gün boş zaman var diye ev boş kalmasın istiyor ya tatil gününü uzat ya da kiralamam diyor Aklında olsun
    - Bize Her Yer TRABZON

2. rebelh said:
    kasımdan biletlerini alıp planladığı 22 günlük londra-kiev gezim belgelerimizi kontrol eden vize görevlisinin ocaktan beri çekilen parayı eksi bakiye sanmasının ardından patladı
    devlet memuru çifte dönüşünde kiev olmasına rağmen vize çıkmadı şimdi *** gibi kaldık ortada
    haklı bir sebepten çıkmasa eyw ama birinin gerizekalılığı bana 6000tl net zarar yazdı
    üstüne birde çöküş ve plansızlık kaldı ne *** yicez bilmiyorum büyükelçiye küfür edesim var
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

3. _opeth's Avatar

_opeth said:
    Quote Originally Posted by rebelh View Post
    kasımdan biletlerini alıp planladığı 22 günlük londra-kiev gezim belgelerimizi kontrol eden vize görevlisinin ocaktan beri çekilen parayı eksi bakiye sanmasının ardından patladı
    devlet memuru çifte dönüşünde kiev olmasına rağmen vize çıkmadı şimdi *** gibi kaldık ortada
    haklı bir sebepten çıkmasa eyw ama birinin gerizekalılığı bana 6000tl net zarar yazdı
    üstüne birde çöküş ve plansızlık kaldı ne *** yicez bilmiyorum büyükelçiye küfür edesim var
    vize işi yapan yerlerden nefret etme sebebim bir de tomarla para alıyorlar.

4. rebelh said:
    Quote Originally Posted by _opeth View Post
    vize işi yapan yerlerden nefret etme sebebim bir de tomarla para alıyorlar.
    2 gündür bunalımdayız kendimizi 3. sınıf hissettik
    birde "siz gelirseniz dönmezsiniz burada kalırsınız" diye not düşmüş ibneler itiraz hakkı da yok acayip kinlendim
    şimdi otel falan da istemiyor canımız 8 aylık plan elimizde patladı
    belki balkan turu niyetimiz var ucuz bilet bulursak vizesiz..

5. emrhn28 said:
    @rebelh abi çok sıkıntı olmuş ya, hem plan program gitmiş hem para...
    Valla antalya tarafı, ege tarafı güzel otelle rminimum kişi başı 750 tl diyor, çok büyük meblalar ya! Bu sene Türke tatil yok anladık. Bende 3-4 gün bozcaada yapacağım gibi duruyor.

6. rebelh said:
    Quote Originally Posted by emrhn28 View Post
    @rebelh abi çok sıkıntı olmuş ya, hem plan program gitmiş hem para...
    Valla antalya tarafı, ege tarafı güzel otelle rminimum kişi başı 750 tl diyor, çok büyük meblalar ya! Bu sene Türke tatil yok anladık. Bende 3-4 gün bozcaada yapacağım gibi duruyor.
    belgrada gidiş geliş bilet aldım şimdi yapacak bir şey yok balkanları gezelim bari..

7. altima's Avatar

altima said:
    Quote Originally Posted by mcanx View Post
    3 arkadaş gideceğiz sakin bi deniz tatili arıyoruz açıkcası, istanbula yakın olması gerekli yolda tatili yememek için
    daha önce gitmediysen, bir dene istersen en azından görmüş olursun.. sessiz sakin bi yerdir.. tavsiye ederim. 4 yıldır her yaz gidiyoruz (ailemle)

Saygılar
    Rıdvan

8. CenkB's Avatar

CenkB said:
    Quote Originally Posted by Onurkk06 View Post
    Yok ki motorumuz kafamıza göre basıp gidelim
    Kardeşim planımıza dahil ol kupeylen gidelim

9. by.gkn's Avatar

by.gkn said:
    Hazır tatil konusu varken buradan sorayım. Yarın sabahtan İstanbul'dan Marmaris'e gideceğim. Bursa otobanını ilk defa şahsi araç ile geçeceğim hgs den ödeme yapmak istemiyorum. Gişelerde nakit ödeyerek devam edebiliyor muyuz?

10. _opeth's Avatar

_opeth said:
    2 gündür bunalımdayız kendimizi 3. sınıf hissettik
    birde "siz gelirseniz dönmezsiniz burada kalırsınız" diye not düşmüş ibneler itiraz hakkı da yok acayip kinlendim
    şimdi otel falan da istemiyor canımız 8 aylık plan elimizde patladı
    belki balkan turu niyetimiz var ucuz bilet bulursak vizesiz..
    yazdığım yazıya da eksileyene selam olsun. iş için Almanya'ya gittiğim sırada koştur koştur sgk dökümü isteyip sonra zamanı geçti diye tekrar çıkartmamdan, fotoğrafı yeniden çektirmeye, idata'nın vip bürosuna adres vermeye kadar saçma sapan bir dünya iş yaptım.

11. Wromm's Avatar

Wromm said:
    Bu ara kamp olaylarına takmış durumdayım. Seneye Gökçetepe Tabiat Parkı - Assos/Sokakağzı - Ayvalık/Saklı Cennet Olarak ilk etap rota belirledim. Hepsinde 2-3 gece konaklamalı şeklinde.

Hanım pek gelmez onu ailesi ile yazlıkta bırakıp 5 yaşındaki oğlum ile gidebilir miyim onu düşünüyorum

Yapan giden var mıdır ?
    'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'

12. Wromm's Avatar

Wromm said:
    Quote Originally Posted by by.gkn View Post
    Hazır tatil konusu varken buradan sorayım. Yarın sabahtan İstanbul'dan Marmaris'e gideceğim. Bursa otobanını ilk defa şahsi araç ile geçeceğim hgs den ödeme yapmak istemiyorum. Gişelerde nakit ödeyerek devam edebiliyor muyuz?
    Nakit ödeme mevcut. Kredi kartı bile kabul ediyorlar Geçen sene gitmiştim bende araba ile. Yenikapıdan gece feribotu ile yalovaya geçip devam etmiştim. Tek şöför olduğum için aydına kadar gidip civarı 2 -3 saat mola vermiştim. Mola vereceksen çok ıssız yerlerde durma hırsızlık olayları oluyor.

Marmariste hangi otele gideceksin ?

13. by.gkn's Avatar

by.gkn said:
    Quote Originally Posted by Wromm View Post
    Nakit ödeme mevcut. Kredi kartı bile kabul ediyorlar Geçen sene gitmiştim bende araba ile. Yenikapıdan gece feribotu ile yalovaya geçip devam etmiştim. Tek şöför olduğum için aydına kadar gidip civarı 2 -3 saat mola vermiştim. Mola vereceksen çok ıssız yerlerde durma hırsızlık olayları oluyor.

Marmariste hangi otele gideceksin ?
    Bu bilgi güzel oldu Ben direk osmangaziden geçip devam edeceğim. Feribotu belki dönüşte kullanırım.

3 gece turunçta Lavanta diye bir otelde 3 gece de Selimiye de Piano Rooms diye bir otelde kalacağız.

14. Wromm's Avatar

Wromm said:
    Bu bilgi güzel oldu Ben direk osmangaziden geçip devam edeceğim. Feribotu belki dönüşte kullanırım.

3 gece turunçta Lavanta diye bir otelde 3 gece de Selimiye de Piano Rooms diye bir otelde kalacağız.
    Oteller güzel duruyor. Ben 2 senedir Eylül ayında İçmeler Grand yazıcıya gidiyordum. Bir gece Akyaka yapıp dönüyordum. Bu sene çok saçma bir fiyat çıkardılar.

15. rebelh said:
    ben konu açmaya bunaldım artık sorumu buraya yazayımbelki bilen çıkar;
    belgradtan araba kiralayıp bosnaya gidebilirim değil mi sıkıntı olmaz?

16. _opeth's Avatar

_opeth said:

o zaman anlamlı olmuyor. feribot gidiş geliş 125TL tek yön 75TL diye aklımda (negmar)

17. Birkan61's Avatar

Birkan61 said:
    Köprüyü kullanıp otobanı sonuna kadar kullanırsanız toplam 136.5 lira ödeyeceksiniz

Ben sürekli kullanıyorıum

Hangi gişeye girerseniz girin nakit ve kredi kartı ödeyebilirsiniz

Yolu boş buldum diye yapıştırmayın ara ara güzel düzlüklerde gıdıklayın tabi en son gemlikte tesis çıkışında seyyar ford radar vardı frenleyerek 172yle girdim 🤣
    - Bize Her Yer TRABZON

18. Wromm's Avatar

Wromm said:
    Quote Originally Posted by _opeth View Post
    o zaman anlamlı olmuyor. feribot gidiş geliş 125TL tek yön 75TL diye aklımda (negmar)
    Benim aldığım ido yenikapı - yalova. Şu an mudanya daha uygun yalovaya göre bu sene mudanya olarak aldım. Senin bahsettiğin Eskihisar - Topçular, oraya kadar gitmişken osmangaziden geçmeyi tercih ederim.

19. Wromm's Avatar

Wromm said:
    ben konu açmaya bunaldım artık sorumu buraya yazayımbelki bilen çıkar;
    belgradtan araba kiralayıp bosnaya gidebilirim değil mi sıkıntı olmaz?
    Belgrad - Bosna arasında gümrük vardır? Belgrad'dan Macar'a geçmiştim gümrük kuyruğu bekliyorsunuz. Bosna'yı bilemedim. Otobüs veya tren yapıp bosna da kiralasan tekrar olmaz mı ?