Çıralı'da Narçiçeği hotel'i tavsiye ederim. Tanıdığımın aile işletmesi, birkaç sene önce de gidip kalmıştık ailece. Gayet temiz, sakin huzurlu bir yer.
Google Haritalar
Çıralı'da Narçiçeği hotel'i tavsiye ederim. Tanıdığımın aile işletmesi, birkaç sene önce de gidip kalmıştık ailece. Gayet temiz, sakin huzurlu bir yer.
Google Haritalar
YouTubeDR.ECU
ramazan bayramı için kıştan voyage türkbükü erken rez. vardı. sonra 25 hazirana erteledik, oda olmadı şimdi voyage torbada ağırlayalım sizi dediler bakalm 25 haziranda nolucak
Romeo <3 Giulietta
Merry'e bende bakmıştım daha önceden çadır odalara ama banyo tuvalet ortak kullanım olduğu için bu dönemde tercih edilecekse bungalow tercih edilmeli en azından bence
plan yapsak dahi rakamlar yükseliyor her an bir karantina sokağa çıkma yasağı gelir.sonra tatil'i iptal etmeyle parayı geri almayla uğraşırız.
bu sene hatta belki seneye zor gözüküyor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
YAMYAM insanlardan allah herkesi uzak etsin...
benim biraderin bacanağı avşalı onlar her sene akraba kontejyanıyla avşaya gidiyorlar. bu bizim biraderin bacanağının avşadaki komsusu temmuz ayı icin bahceli evini kiraya verecekmiş. neyse bi rakam soylemisler, benim biraderde rakamı bana soyledi evin fotolarını gönderdi. tam konumu istedim, tam konum 5/6 gün sonra geldi.
hiç pazarlık etmedik direkt ok dedik temmuz ayı icin rakamı kabul ediyoruz. dün kapora yollacaz hesap numarası versinler dedik. evin sahibi hanım teyze aylık kiralama bedelinin üstüne 1000 tl eklemiş.
ne denir buna şimdi, bu insanlar neden böyle karaktersiz olabiliyorlar sözünü yemek nedir arkadaş. Parasında değilim de bu karaktersizlere bırak o extra 1000 lirayı gunahımı vermem.
avşa/marmara adası/ayvalık/sarımsaklı
min 15 gün kiralamalı temmuz/ağustos aylarında ev arıyoruz bakalım...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Merry bungalow 23 temmuz girişli 5-6 gece için günlük 500 tl diyor.. Benim arkadaşlar geçen hafta 350 tl'ye kaldı orada ve çok beğenmişler;ama rica minnet 450 tl'ye düşürdük..
virüs korkusundan kararsızlık var;ama gidersek merry'e gideceğiz. Sabah kahvaltısı var,akşam yemeklerini de kendileri yapıyormuş. Balık ızgara+içecek+salata+çorba 50 tl dediler günlük.. O da her gün balık yenmeyeceğine göre fiyat mâkul geldi.
imzasız..
Cesme'de evimiz var, yan tarafimizda bir ev daha var, biz evi yaptiriken orayida firma sahibi kendine yapmisti sonra satti vsvs. 1.5 senedir ilanda ev, biraz eskidi bakimsiz felan 950.000'den kaldirilmis ilani var suan 1.300.000'den ilanda. Maksat satmak mi adam mi duduklemek gidince soracam.
Kiralik-satilik fiiyatlari corona etkisii ile ucmus durumda.
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Kafam rahat yapamacaksam tatilimi neden yapayım ki yok virüs bulaşır mı temiz mi maskeli mi vs vs. yazlık evler harici düşünmüyorum bu sene tatil.
Amcam, Ayvalıkta plaja bile gitmedim, seferihisarda yazlığın kendi kapalı denizi var oraya gidicez işte. Yok yani millet hiç önemsemiyor çünkü.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)