merakla sonucu bekliyorum eğer uygun olursa video çek![]()
Komple yol yokuş aşağı olsa yine koşamaz.
18km hızla koşmanın ne olduğunu spor salonunda koşu bandına çıkan bilir. Arkadaşlar 18km hız tempolu değil, depara yakın bir hızdır. Nereye koşacak adam bunu![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Atletizm sporu yapıyorum uzun zamandır da içindeyim eğer olurda koşarsa tanışmak isterim elinden de öperim![]()
ya koşar diyenlere şaşiriyorum=) gebrselassie 20 kilometreyi 56 küdür dakikada koşuyor. bilal beyde bekelenin rekorunu yazmiş yani bna pek mümkün gözükmüyor açikcasi
koşamaz ceco
9 km lik yolun kestirmesi varsa koşabilir![]()
ben spor akademisinden mezunum ozamanlarda 12 dakikada 3000 m istiyorlardı ve ben inanılmaz kondüsyonumla 11:50 almıştım bu sebeple 9 km yi 30 dk alsın arkadaşın 10 kakikada 3 km denk geliyor alma ihtimali sözkonusu değil ilk 3 km yi 10 dakikada alsın sen iddayı yap bırak 9 km yi![]()
selim bayrakmiş bizim rekortmenimizde. 10000 metreyi 27 bucuk dakikada kosuyormus...
arkadaşin etiyopyali mi?
hacı ben askerde 3400metreyi 9dk da koşuyodum oda götümden nefes alarak en hızlı koşanda 7 8dk koşuyodu 3 le çarparsak sonuç ortada![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bence yanıltma olabılır anlaşmada koşacağı yoluda belırleyın oyle ıddaya gırın kestirme kasturma giriverir aralara yoksa![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)