Uzun uzun yazıp polemiğe girmek isterdim ama bende o enerji yok kusura bakma ama kısa ve öz yazıcam
Yazdık ya Zamanında başçavuşun eşeğimiyiz biz
Yazmıyım yazmıyım dedim ama biz dötümüzden atıyomuşuz gibi bir intiba yaratıyorsun bi yere kadar..
Printable View
2012 yılında 10 milyonlarca araba üretildi dünyada, bu kadar araçta şu an için endüstride artık adı okunmayan yağ yakma problemi pek şikayet konusu olmazken VW de bunlar konuşuluyorsa emin olun bir problem vardır.
Audi 1.8 tfsi dsg, önce şanzıman ömrünü doldurdu sonrasında motorun yağsızlık yüzünden bitti. Parça masrafı 39-40 bin lira. Garantiden değil iyi niyetten değişti.
Boş muhabbet yapmanın anlamı yok, somut kanıtlarınız varsa onları ortaya koyun.
Ben zaten bir tek seninkini ve problemi giderilmiş olan Rabbit33 nickli Hüsnü abinin aracını bildiğim için hiç doğru düzgün birinci ağızdan duymuyoruz dedim.Farkındayım forumda 30 tane polo gti varken bu problemi ikinizin yaşadığını. Bir sorsaydın keşke beni unuttun mu diye. Size eşeksiniz diyen yok. Hani nerde başka birinci ağızlardan duyalım bu problemi ?
Bence sen hiç bir şey anlamıyorsun. Hadi git yetkili servislerde bu problem yaşanıyor mu yaşanıyorsa ne derecede yaşanıyor öğren. Vw bayisinde Servis danışmanlığına kadar yaptım.Ağır bakım hariç kendi aracımı lifte alıp ben yapardım hiç anlamıyorum ya. Hadi öğren dostum hadi. Öyle kulaktan dolma laflarla gelme.Sen duyduğunu yazarsın. Ben gördüğümü yazarım... ;) vw yi savunarak para mara almıyorum. Burda vw yi yerin dibine bile batırsanız bu gerçeği değiştirebilme şansın bile yok. Herşey ortada.
@cemozer vw bayiniz vardi sanirim
herkes şu konuda hem fikir bu paralara, bu donanım ve performansta bir araç yok, konfor vs. corsanın çok ötesinde... Ancak asıl patlama bence garanti süresi bitince yaşanacak. O zaman görün siz davaları, sıkıntıları..
Ben de vw'ciyim, 2004'de sıfır olarak polo aldım bindim, O kadar berbat kullanmama rağmen hiç sorun yaşamadım. Ciddi olarak şimdilerde gti almaya niyetliyken yorumlardan sonra soğudum.. Biraz daha beklemedeyim.
4 sene garanti var kim ole kim kala ozamana
wv serviste çalışan bi arkadaşım var hatta bi çok arkadaşım var polo gti yada rocco tarzı 1.4 tsi motorlardan uzak dur millet motor ufak beygir çok vergi düşük diye alıyolar ama arabanın açtığı masraf 2.0 cc motor bi araçla aynı hesaba geldiğini hesab edemiyolar dedi ayrıca gittiğimde içerde en az 5 yada 6 tane rocco vardı hepsi yağ yakma yada çin kerhanesine dönmüş bütün lambaları yanan göstergeler yüzünden ordaydı !!
Müjde :D arkadaş sciroccosunu sattıktan 1 ay sonra motor inmiş aşağıya :) alan adam aramış garantisi devam ettiği için sıfır motor olmuş ama bu motorlar harbiden denk geldi mi çok can sıkıyor :) Arkadaştayken de yüksek rakımlı yere gittiğin de motor salaklaşmıştı şanzıman falan tatilden dönüşte bir sürü sorun çıkarmıştı anlayacağınız tsı tam bir kinder yumurta :)
Araç hor kullanılmamıştı bu arada kullanıcı hatası zart zurt geyiği olmasın arkadaşın zaten dizeli de vardı arada kullanıyordu roccoyu.
Yahu kici kirik 1.4 tsi motoru icin yaptiginiz yorumlara bak. Yag yakiyorsa ya ekleye ekleye gidersin yada satarsin, yag yakmiyorsa np.. 50 liralik arabalari bu kadar gozunuzde buyutmeyin
poloya sadece motor şanzıman 150binkm 5 yıl garanti versinler ozaman çok satar bu paralara :D
ilk alanlardan biri ben olurum :D
1.4 tsi motorunun yağ yaktığını mahallede misket oynayan çocuk bile duydu:)
Neyin savunmasını yapıyorsunuz:)
Siz boyle saldirirsaniz ben de yqkiyosa yakiyo alan biniyor size ne dersem nolacak?
sanki millet alinca suc isliyor
alan almis biniyor memnun veya degil
cem özer kardesşim yanlış hatırlamıyorsam wv bayiniz vardı kayseride. ekmek kazandığın markaya laf edilmesi hoşuna gitmiyor olabilir ama bu kadar da fanatik olma yok tsi sorunsuz herkes sallıyor röportaj yapar koyarım vs vs. kul yapısı bunlar neden hatalı olmasın burada yazan adamlar bu kadar lafı söylüyorsa demekki görmüşler yaşamışlar ki boş bilgisiz değil bir çoğu. hata varsa kabullenmek yerine inatla saldırıyorsun 50 k verdiğim araba yağ yakacaksa sürekli yağ döker yakarım onu parayı kimse sokakta toplamıyor verdiğinin hakkını istiyor sadece.
50 bin polo gti fiyat kalite performans olarak cok iyi biryerde dsg7 sanzuman camtavan ledli gunduz fari dokunmatik ekran mp3 calar kilitli diferansiyal 17 jant 1,4 tsi motor vergi yakit avantaji ve 50 lira fiyatini hakeden bir araba 22 bin kmdeyim ilk bakima kadar 3 bin km civari 1 lt ekledim suan maasallah bir sikinti yok sirf burda yazilanlardan dolayi haftada bir yagina bakiorm siz istediginizi yazin ben 11 aydr kullandigim arabayi yaziyim
Çünkü haksız yere bu kadar üstüne gidiliyor. Biz Hondaya laf ediyor muyuz ? Yağ eksiltmesin diye ne kadar kalın yağ koyacağını şaşıranlar da var. ;) Eksiği varsa her marka bu problemi bir şekilde hallediyor. Bakın 10 polo gti'da bir tane denk gelir diyorum ben problem yok demiyorum. Sanki bugüne kadar hiç bir marka da problem olmadı mı? Mercedes bile dahil yolda bırakan aracın bile haddi hesabı yok. ( Örnek E250 cdi) Bu örneği vermekteki amaç kötüleme değil sadece örnekse örneğin ne olduğunu herkes bilsin diye. Neyse daha neler var. Her marka bir şekilde hallediyor. Doğuş problemimi halledemedi diye bir Dünya yok... Müşteriye sorulur. Piston-kol değişimi? Motor değişimi ? Araç değişimi? Sen hakkını aramayı bilmiyorsan veya göz göre göre kullanıyorsan orası ayrı. Ama marka kötülemeninde bir haddi hududu var. Kusura bakmasın burda vw yi kötüleyip milletin aklını karıştıran herkes benim gözümde " meyve veren ağaç taşlar" Ayrıca bu yağ eksiltmenin en büyük problemlerinden biride heryerde yazdım yine yazıyorum. Fabrikanın motor üretildikten sonra aracın içine koyduğu "Gulf" marka 2. kalite bir yağ.