senle güneş doğana kadar sıkarım abi floryadan ataşehire kadar :)
Printable View
filtre eksoz yazılım 14-60 hızlı arkadasları beklıyorum :D
hakanla konuştum en hızlısı hangisi ile onunla denicem diyor :hahaha:
bulut kardeş sürat felakettir gel içelimmmmm
kardeşim benim seni seviyorum !!!!!!::::)))))
Beni rakip olarak goruyorsaniz bende gelirim :)
estagfurullah abi akşam bekliyorum. :)
manisadan takıpteyim beyler geceden yükleyin videolarıda zevkle izleyelim başarılar kazasız belasız şimdiden :)
Az kaldi geliyorum rodaj sonrasi guzel olacak :)
Bulut cebini pm le :) o degilde antalya piyasindaki typerlarin deger dusecek yakin zamanda
[QUOTE=CESUR;5816373]Bu aksam mi ????[/QUOTE
evet abi akşam
Stock turbo mu kullanicam belli bir muddet gt30 da drag yapariz o zaman rb sanzimani dif sadt degiscek zaten powertune diye ara efe google youtube ta sonucta gt30 vs vs masraf 43 milyari bulcak ama turgay da diyordu sx nedir diye kucumseme hat safada :) el yumrugu yemeywn kendi yumrugunu balyoz sanirmis ama yukari kepez ustune sen gelicez o zaman demistin sonra kemalcan yukarisi onun araci icin riskli diye asagida deniyeyim olur demisik st ile denerken sanziman da sorun yasadiniz gecmis olsun dedik dalgaya vurmadik isi benim proje konumdaki ilk postunda emege her zaman saygimiz var ama su gercek ne kadar harcandi nasil gisiyor ben ona bakiyorum :)
ahh emirim bi bitsede rodajın görsek konuşup duruyosun turbonu sök gel atmosferk katogorisinde bi görelim boş boş milletin typer saxosuna 106 gti salça oluyon aynı kılasmanda gibi konusuyosun güzel kardeşim turbonu sok gel sana sağanda yumurta pişirtirim aradaki farkla ben bence kendi katagorine diklen sen yıyosa sök turbonu benim saxo 220 kadar basalım 1 araba fark sana güzel kardeşim seviyosun klavyeden konuşmayı sen icraat görelim turbonu sökünce gelde görelim :D:icon_tup:
emir burdaki herkes arabasına emek harcıyor aynı zamandada para :)
artık 1.6-2.0 N/a kategorisinde degilsin he yok illaki ben sizle gazlıcam tatmin olcam diyosan
keyfin bilir :) gel yine kaçmadık yine yarısırz ...
uzatmayın beyler.
emir gemileri yakmış geliyor. :D
bulut ne okuyon lan :D
tel editi editte edit :)
üzmeyin birbirinizi
YAGMUR YAGCAK ZATEN
Orada olmayı isterdim arkadaşlarla da tanışmış olurduk.
Gazlayın hızlı ekip dikkatli basın
ali abi özledik seni sahalarda abi, nerelerdesin al artık hızlı bişiler :)
Alcaz bişeyler az kaldı
Aga yağmur nerde ??
Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü