biriki roolling daha yapta sora drag serisine geçersin :)
Printable View
biriki roolling daha yapta sora drag serisine geçersin :)
lastik işine bi çözüm bulmadan drag yok :D
1 de kalkıyorum 1 boş 2 boş nerdeyse 3 te boş :D
maşallah makinamız misss gibi gidiyor :D
sagol fıratcım s2000 e hastayım :D
CZT bizim klasmanımız degil TYPERları bekliyoruz :)
olm cektiginiz videoyu biitarafınız yemio diye koymuyosunuz.
umıt dedi diye gaz mı saldın yanı buna inanalım mı kardeş ?
ben kendimden eminim şimdi cık yola bi okadar daha saplayım. ;)
bu sefer cam car ben getirecem.
saat 7 civarıydı yanılmıyorsam totalde mazot alıyordum kırcamı kavşağından pergeye doğru kırmızıdan bi tayyar koptu gelio dedim bu nasıl bir ses :D maşşallah baya atarlıydı baktığımda sadece plakada z yi görebildim:D
bende hep oralardayım meydan kavağında outuruyorum ama ilkkez oralarda denk geldim:D
bende meydan kavagında oturuyorum seni hiç görmedim oralar benden sorulur ahaha
bizim bilindik arabamız yok valla:D dizel emekli spec takılmaca antalya ya sadece tatile geliyoruz sonuçta şu ara
EFE SEN ŞİMDİDEN TAK GEÇİLENİN BAHANESİ ÇOK OLURHER ZAMAN ALET HAZIR OLSUN SÖK TAK İNSANI BİR SÜRE SONRA SIKIYOR.. TAM OLSUN TAM YÜRÜSÜN ALET NALETTT....
ŞİMDİ ORTADA BİR ENTRİKA VAR ÖYLE MI SERDARIM NEYSE HAYIRLISI OLSUN KARDEŞİMMM :icon_tup:
Bravo czt adammin dibisin kanka seviyorum seni serdarim masallah czt en dolusu bile benim saxo 6-7 araba atamiyodu kardesim atamazda zaten oyle bi hayal dunyasida yok zaten masallah typer genede cigerli makina :)
koysunlar videolarida gorelim ozaman emreciğim :) gaz salmis arkadas madem gaz saldin bana niye torpidoyu falan sokturdun. Abi icim rahatlasin mugen mi var kpro mu var diye :D
Bu forumdaki bazi arkadaslar bize (ben kemalcan efe) muhalefet olmak icin ellerinden geleni artlarina koymuyorlar koymasinlarda.
Emre bi pazar sabahi bulusalim kepezde sana da bi roll borcum vardi. Cam car ben getirecem.
Kardesim benim adamın hası sensin Bütün arıza lambaların yandı yinede öyle bir konuşma geçmedi seninle hergun gazlarım adamın dibisin sen kemalcanın penuesir ile yarıştığında aramdaki fark 5 araba idi yok yani öyle bir dünya kankim bana 7 araba atmış konuyu germek değil derdim 2 araba geçtim dese sesimi cikarmicam doğru bu yani onuda ben istedim yoksa t yper gecene kadar yariscaz diyor adamlar o kadar masraf etmisler bana kardeşlikten bahsediyorlardı böyle kardeşliğe ihtiyacım yok
serdar senin notunu verdik olm biz dun laflarinla hareketlerin birbirlerini tutmuyor videolari cektiginizi biliyorum koyunda izleyek cumle alem :) cztni satta yavsak kankinin arabasini alirsin sagdan gidersin tin tin 50 60 :):)
serdar usta ben senı o yarısta kaleye bıle almadım 7-8 araba wardı herhalde dıe vıtesı erken bıle attım saldım 2.cı denemeye gerek bıle olmadını zaten gordun..mugen beyınlı arabadan 5 boy yemıssın bnden kac yersın duz mantık yap bakalımm..?=)
Aydoğdu ulan!
ozaman bidaha yarısalım boyları siz sayın :)
istedigini kistas al alma bana farketmez ben koydugum cocugu bilirim. :) serdar gazi saldigini veya herhangi baska bisey iddaa ediyorsa cikalim yola gorelim burda yazmak bedava nede olsa :)
senıde çok iyi tanırım efe cimde.... konu açan felan olmadı kı hiç serdar ın konusuna 1,6 konusuna bende varım 2,0 ımla diyen buluttu biliyosun.. sonra konuda ilk geçildim yazanda buluttu onun için 60-200 veya 210 aa kadar ben şahsı olarak czt karşısında zs ye şans vermıyorum bu benım fikrim
not paşam: zs f/e/h standart bir type-r değil bu ortada.. standart type-r la geçiyoruz demeyın gülünç olur sonra güzel kardeşimmm...
serdar 200 de birakti zaten 2de bastigimiz gibi ben kopup gidiyorum :) yanlis ata oynuyorsun erdinc ustaa :) :)
gecsemde gecilsemdee videolari koyarim kardesiimm benim icinn sorun yokk falan diyordu serdar arkadasimiz fakat ben bayaa bi fark atinca maçasi yemedi heralde videollari koymaya ondan yaziyorum boyle erdinc abicigim :) :) bi ihtimal koyar videolarida 6 deil 4 arabadir belki fark goruruz cumle alem kimsenin kafasi bulanmaz abisini dayisini karistirmaazzz :)
usta sen tatildeydin karıstırdın galiba konuya salça olan biziz, bozuk yada degil obizim sorunumuz saplayanda serdardı ama bozukken kabulde ettik :) sonra videolar için ZStyper CZT diye videoları patlattı....
cumartesi gelmesi pazar burgerda denk geldik çıktık kepeze adaleti sağladık o şimdi desin geçtiler beni diye videolarıda koysun fotograf çekmişiz demesin...
bizim arabamız standart hemde gırtlagına kadar... erdinç abi seninde stock anlayışın degişmiş :)
mgen beyin,emme,port polish,headers egzoz filtre...ince cont egzantrik yok...var diyende para koyar motoruma açarım ;)
contayida senden almis sanirim kemalcan kardesim sifir blok hediyesi olarak typerima armagan etti :)
benim anlamadığım nokta 2 gün öncesine kadar herkes kardeş dosttu şimdi ne olduda herkes birbirine girdi. yazdıklarımı kimse yanlış anlamasın, araç sahipleri kendi aralarında gerekeni yaparlar. burada olayı germeye gerek yok.
erdinc abi al serdari gel 2ye2 basalim say boylari cocuklarii :D hahahahhaaha