SS li bişe olsun isim pampa![]()
SS li bişe olsun isim pampa![]()
ScreenShot Paint
SS-P![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
element custom firmasının istanbuldaki bayisi ve uygulamasını yapacam....
buyrun...
Element Custom
hakan abi benim elimde arabanın 1 max iki günlük işi var desem
mevcut boyanın üstüne üstüne double yada yada kristal efect uygularızaracın üstündeki verniği komple 2binlik zımparayla geçmek yeterli oluyor
ondan sonra efect en sonda vernik uygulanıyor... kullandığım vernik alsanın wet look verniği tr de birtek bende var
misal ilk sayfadaki fotoda gördüğün ford jip tuzlada boyandı, üstüne uygulanan ürün bir boya değil aslında, siyah rengin üstüne uygulanmış saydam bir malzeme, her rengin üstüne uygulanabiliyor ve her renkte farklı bir görünüm ve ton elde ediliyor... meret kendisini ençok siyahta en az beyazda belli ediyor, beyaz ütne atılınca çıkan sonuç muazzam oluyor ama![]()
krom veya titanyum boya... üstüne pigentle renklendirilmiş vernik atıldığında istediğin renk olabiliyor, ayrıca ayna gibi parlak yada mat aluminyum gibi görübnümde verebiliyoruz... kullanılan titanyum ürün porşe opel vw gibi araçların iç trimlerinde kullanılan ürünün aynısıdır...
kromlar dışındada birdünya şeçenek mevcut tabi![]()
yigit hayırlı olsun öncelikle element le kısa zamanda iletişim halindeydim wrc manifoldum için ve bir kaç parça için mersine yolluycaktım acta sen yap kardesım ıslerımıbeklemedeyım
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
güzelim türkçemiz varken ingilizce isim koymanın alemi yok diye düşünüyorum aklıma şu an gelen bişey yok fakat dediğim gibi türkçe olursa daha iyi olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)