http://www.youtube.com/watch?v=yBEeo...eature=related
1900hp ve hıc yanlamadı.
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=yBEeo...eature=related
1900hp ve hıc yanlamadı.
Levent Kesen oraya cay ıcmeye gitmişti zaten Grubundaki araclar gibi oda nos basmıycaktı gızlı kapaklı bastı sankı ....
ayrıca arac normal yol arabası ya guclendırmıs bak sen Ya bu devletin Savcısı bunları yazarsa ben daha ne diyeyim yarış pistinde radar kurup cezada kessınler ozamn aynı hesap tobeee ya .....
savci motorunn guclu oldugunu nasil anlamis;
cantada mustang dyno var ellam..
kardes orda hakemdim ben.ölenlerden biride liseden arkdasım.çok olay oldu ewt herkez haklı ama sunu belirteyim bu tomsfedin hatası oraya yarıs veriosan gerekli düzenlemeleri yapması lasımdı.SÜRÜCÜDE VE İZLEYENLERİN KABAHATI YOK.KABAHAT BU YARIŞI O SEKİLDE DÜZENLEYENLERİN.sunuda belirteyim motorsporlarında malesef ölen arkadaslarımız oluor ama yarışlar iptal edilmior.biz bagırmamız su sekildezaten pistimiz düzeltilsin gerekli önlemler alınsın bikaç kişi yüzünden kimseyi suclamaya gerek yok
Trde pist olarak ınsanları cıkardıkları ve yarıştırdıkları yerlerdekı asvalt ıle Usada çeyrek millik pistlerin asvaltı arasındaki farkı biliyormusun ?
Arka lastik tutunmaz ıse on lastikler nasıl yerden kesilicek ?
Ayrıca trde zaten yarısan kimse on lastiklerim kalksın diye urasmıyor ...
Ornek Bizim angel cengizin araba bariz sac komple bi camurlugu 50 kilo fiberleride var adam takmıyor kaputu kapıları var fiber ama takmıyo adam arabasında havadan 300 kilo fazla ıle yarısıyor ... Sebeb bellı arabanın on lastiklerinide kestin diyelim yerden hangi asvalta guvenıceksın kı arka lastiklerin nerelere goturucek senı sara sara topac olucaksın nereye cakıcaksın sonra allah bilir ....
Levent Kesen in ceza alması çok saçma olur.Çünkü yarış anında kaza olmayazak diye bir yargı yok.Araç güvenlik sistemine sahip sürücü güvenliğini ön planda tutan üst düzey bir yarış aracı.Bu bilinipte mnlem almıyan hatta tel örgüleri yıkmaları nedeniyle yarışı iptal etmeyen veya organizasyonu iyi yapmayan federasyon ve kulübün hatası.İnşallah en az cezaya gidilir.:soru:
benı yanlısmı anladın dogrumu anladın anlayamadım.asvalt farlarını bılıyomusun gıbı sorular sorduguna gore yanlıs anlamıssın.
bende usa dakı pıstlerın kalıtesını anlatmak ıstedım.
usa dakı pıstler ygunlerınden once ozel bır madde ıle temıslenıyor.
pıstlerın ustu kaucuk kıvamında nerdeyse.lastıgı asla bırakmıyor.
bırakmayınca aracların onu kalkıyor.
tr de on lastıgı kalkan gormedım derken aracların pıstlere tutunamadıgını anlatmak ıstedım.
ve o vıdeoda ok gıbı fırlayan dunya rekoru kırmıs 1900hp bızım tr pıstlerınde yarıssa fınıshe varabılırmı cok merak edıyorum.
ve yarıscıların su kucuk ve manevra kabılıyetı az olan on lastıklerden vazgecseler cok ıyı olacak.
daha oncede ankarada olmustu bole bı kaza.aksam vıdeosunu koyarım.
on tekerler cok ınce ve manevrası az oldugu ıcın ankaradakı kazada da pılot aracı toparlayamamıstı.
o işilem temiz<lik degil yanlız
WHT sıkıp aleve verip yolu ısıtıolar gibi düşün tabi özel bir malzeme yakıldıktan sorna orda kalıyor ve dedign gibi kaucuk gibi oluyor asfalt ve arac sarmıyor
pistlerinin ıslak gibi görünmesinin nedeni de WHT dir
tüm sorumluluk burda tosfedin mademki seyirciler güvenlik önlemlerini aşıyor, kuralları hiçe sayıyor, ozaaman yarış tatil edilecek...
levent kesene sabırlar.
Evet VHT baya işe yarıyor ,
http://72.10.43.141/images/trackbite.jpg
ya tabiki federasyonun sucu. orda federasyondan yetkili var
oraya gelenlere sen gel sen gelme diyemezsin oraya bazı arklar foto koymuş adam bilmior
bilgisiz ne diycez sen gelme mi diyelim bu her sehirde böleee
uzaktan kumandalı arabayla pistte arabaları yarıştırdılar
iş iiice yoldan çıktı iptal edilmedi sonucu herkezi üzdü günah keçisi ise levent kesen ve vefat eden arklarımızz:(
yav mınıks kardesım tmm ınsanlarda suc vardı tellerın arkasına gecmedı kımse ancak tellerın arkasında dursalardı ne degısıcektıkı? dokunsan devrılen bır tel sence o arabayı yavaslatıcakmıydı yada durdurucakmıydı? olen ınsanlar kurtulucakmıydı ısın dogrusu bu degıl seyırcılere suc bulmucaksın bu kadar drag sporundan dunyanın parasını kazanıyolar yıllardır bu yarısların yapıldıgı sehırlerde az cok bellı hepı topu 4 yada 5 tane sehır her bırıne duvardan barıyer yapıp uzaklastırsalar ızleyenlerı sorun cozulur senın resmı cektıgın yerede araba dalmıs olsa sende olurdun kurtulma sansın yoktu o 2 metre genıslıgındekı dokundugunda devrılen telller hayatını kurtarmazdı merak etme :) o yuzden suc fedarasyonun kımseın deıl
ya gokhan sen nerde ızlıodun yarısı ? veya suc ınsanların dıosunuz ama kazanın oldugu yerden resım cekıp koyuyosunuz hıc bı guc orda ınsanların fınıshe dogru ızlemesını engellıyemez orda bu yarıs en guzel sonlara dogru ızlenıo napıcaksın barıyer yapıcaksın duvardan ınsanlarla arabaların gectıgı yerdekı mesafeyı korumus olucaksın ha bunu yapamıomusun bu yarısıda yapma en azından yapamadıgın yerlerde yapma ben antalyalıyım ama antalyada bole bı pıst yoksa bu yarısı antalyada yapma kardesım sen 10 kısı ıle 1000 kısıyı engellıyemessın ;)
ben start noktasından izliyodum öğle birşey olacağı belliydi yarışın son 100 - 150 metresini izleyemedim belki ama olsun tamam yarış iptal edilmeliydi on birşey dedim yok ama teller devrilmeseydi kimsedeoraya geçmeseydi o kaza yine olsaydı bile hiç kimseye birşey olmazdı onu demek istiyorum