Rx-8....![]()
Rx-8....![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
kasko-sigorta işi yapıyorum... eğer doğru anladıysam s2k nın kasko maliyeti daha yüksek tutacaktır diyorsunuz. doğru anladıysam haklısınız...
artı olarak temiz s2knın kasko bedeli alacağınız rakamın altında olacaktır... bu da demek oluyor ki Allah korusun pert olursa ciddi bir zarara gireceksiniz...
arabanın yaşı da zaten çok büyük etmen kasko bedeli çıkarmada...
boyunuz ve hatta en önemlisi kilonuz s2k için çok ama çok önemli... rx8 i önceden kullanmış olan bir arkadaşım s2k ya oturdu ve direksiyon iki bacağının arasında sıkıştı kaldı inmeside binmeside ayrı dert oldu.... indikten sonra töbe töbe mezara girmiş gibi oldum dedi...
rx8in 4 kişilik olması gerçekten büyük avantaj....
s2k cabrio tamam iyi hoş ama 2 gün sonra o mekanizma sıkıntı çıkarabilir...
rx8 in vergi avantajı var...
s2k çok ama çok güzel ama bu rakamlarla değil... alıcı mantığıyla düşününce iki araba arasında kalmamak elde değil fakat genel olarak avantajlarını ve dezavantajlarını düşününce rx8 bana daha mantıklı geliyor...
s2000 alacağınıza yamaha xj6 alın.
emin olun daha fazla devir çevirip, daha fazla adrenalin yaparsınız.
daha çabuk hızlanır, daha çabuk durursunuz hem de daha az yakarak.
5'de 1 fiyatına, hem de sıfırı.
donanım olarak da pek fark yok, 2 teker eksik s2000'den.![]()
yok 2 tekere güvenmem artık ben daha önceden bi darbesini yedm onun yamaha YZFR1 VARDI 2008 daha 10.000 km cok güzeldi ama nafile otobusu sollarken virajda büyük tümsek varmış ordan zımplarken kontrolu kaybedip kaza yaptım hurda niyetine verdim hurda fotolarınıda gönderirim sana özelden bakarsın motorun ve benm halimebidaha asla..... motor havesim diye birşey kalmadı
![]()
motosiklet en tehlikeli sevda zaten, geçmiş olsun.![]()
temiz bi rx-8 dilerim o halde size.![]()
mazda rx8 konusunda sitede zorbey var ona da danışabilirsin 2011 rx8 i var şu anda...
yazdıklarımı bir daha okudum mazda beni kaçırmasın işe alsın
bir de anket açın derim genel olarak herkes birşeyler yazmış fakat çoğunluk hangi araçtan yana oy kullanıyor açıkçası bende merak ettim...
[QUOTE=messi;5837450]motosiklet en tehlikeli sevda zaten, geçmiş olsun.![]()
temiz bi rx-8 dilerim o halde size.[/QUOTE en tehlikeli nedemek üstüne bindiğimde önümü göremez şurumu yitirir dengemi bulumazdım asıldıkca gazı asılasım gelirdi
teşekkürler inş hayırlısı neyse o diyorum artık acele etmiyorum ne zaman acele etsem heveslensem birşeyde olmuyor tersine gidiyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)