99 yılında Türkiyede SAP ye geçen ilk firmalardan biriyiz abi şimdi çözüm ortağı çok olsada ilk seneleri bi düşünürsen sadece SAP türkiyeden destek almaya çalışan biri olarak çok çektim çokkk :D
Printable View
99 yılında Türkiyede SAP ye geçen ilk firmalardan biriyiz abi şimdi çözüm ortağı çok olsada ilk seneleri bi düşünürsen sadece SAP türkiyeden destek almaya çalışan biri olarak çok çektim çokkk :D
Techturkey üyelerinin çoğu "SAP" zaten geçen gün üye olan kızın konusundan anlaşıldığı gibi :D
hala 5800 kullanıyorum bunumu alsam :D
E63 varken. Peh. :D
stewe reyiz yaşasaydı ios 5.2 de bizde iphonlarımı wireless'dan şarj ederdik :(
inadına iphone :(
internet sitesinin biri ön sipariş alıyor 16 gb, 2300tl.
12.06.2012'de stoğa girecekmiş.
Schumi doğru söylüyor :)
yazılım değil donanımsal bir konu o..
Kasa nın değişmesi gerek.. Tüm atraksiyon tüm numara kasada :)
İş kablosuz şarj ise buyrun.. Çok atla deve değil bu iş.. Millet amma büyüttü..
Bir tane case takıyorsun cihaza bitti gitti..
http://desmond.imageshack.us/Himg850...jpg&res=medium
Google da kablosuz şarj diye aratın milyon tane markanın bu aksesuarından bulursunuz.. Samsung sadece bunu kasa olarak kullanıyor o kadar.. Ha güzel bir şey mi? Evet..
iphone önce şarzını düzeltsin sonra samsung'a rakip olsun :)
vtec gti kavgalarına dönmesin şu telefonlarda:)
Iphone'da güzel alet s2 ve s3'de.
Tamamen kişisel seçimler ve kullanım tarzlarına göre tercihler değişiyor.
Samsung'un bu şekilde bir tasarımla çıkmasının sebebi Apple ile gelecekte dizayn patentleri yüzünden mahkemelik olmamak istemesi. Apple da teknoloji patenti alana kadar tasarım patentleriyle sağa sola saldırıp şekilcilikle müşteri kapmaya çalışıyor. Şekille uğraşıp kasa satmaya çalışana kadar teknolojiye abanıp onların patenti peşinde koşsa keşke, biz de daha hızlı gelişen telefonlar görsek piyasada... O yüzden inadına samsung :)
iphone dan çekilen bir resim üzerine geçen masada geçen muhabbet
-kanka b.toothu açta şu resmi bi at
*iphoneda o tarz olaylar yok anca mail atabilirim
-ohooo ozaman ne z.ime foto çekiosn bize atamıcaksan:D
*cık cık cık
bi tek elması eksik
ıphone'da sevmediğim noktalardan biride çektiğin fotoğrafın tarih vs bilgisini telefon içinden göremiyorsun
işle alakalı mağazalarda çok fotoğraf çektim göstericem şu şu tarihte diye ama yok sade fotoğraf var
göstersene kardeşim detay bilgisi hangi gün saatte çekilmiş
iphone samsung veya bir başkası
ne satın alırsanız alın o an kaybetmiş oluyorsunuz
bu hızlı yenilenen her teknolojik ürün için geçerli, mesela notebooklar, pc ler..
bugün galaxy s3 al , nasılsa 6 ay 1 sene sonra s4 çıkacak veya iphone 5 çıkacak
neyse ne, ama sonunda kaçınılmaz son, senin telefonun ucuzlamış olacak
o yüzden birşey satın alınca onu uzun süre kullanmak cebinize fayda sağlar
güncel iphone4 veya samsung sg2 inanılmaz telefonlar, gerçekten çok iyiler
bunlarla yetinmeyip sg3 arayışına girmek bana göre aç gözlülük
wave3 aldım hata yapmışım, keşke bekleseymişim s2 nin fiyatı düşer yakında
böyle bişey var rakam doğrumu yoksa reklammı yapıyor anlamadım...
Diğer Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.650 TL - 85752696
az da küçük değil :D
telefon muhteşem söylenecek söz yok ama boyut olayını abartıyorlar bence saçma sapan bi boyu var.
İyi hoşta cepte taşıyoz telefonu , buna özel sırt çantası lazım bide boyuta bak yav :P
telefon note'dan kucuk sacmalamayın yahu :)
s3te filan gözüm yok valla şu vga gibi fotoğraf çeken bb 9000'den kurtulsam yeter :D
ekrana büyük diyen arkadaşlar okadar özelliği küçücük ekranda nası kullanıcaz ki :D bana göre özelliklerine göre küçük bile :D :D
ilk one x i aldığımda 4.7 inc buyuk geliyordu fln ama 1 hafta geçti şimdi tam kıvamında geliyor :D
ip4 falan yanında küçük gozukuyor guzume
Wireless üzerinden şarj olma özelliği harika bence.KAblo derdi yok
bak net soluyorum. ustune para verseler samsung kullanmam
Alıp deneyen var mı?
bügün konuştum, bitti yarın tekrar gelecek dedi ama saçmalık sabah fiyat 1599 iken şimdi yükseltti,
I9300 Galaxy S 3 Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.699 TL - 87231742
Birde kayıtlı 2 yıl garantili olanı var;
I9300 Galaxy S 3 Samsung Cep Telefonu Mağazadan sıfır 1.890 TL - 86590728
Alıp deneyen oldu mu? izlenimler nasıl?
Bugun tlefoncubarkadadim aradi s3 geldi haberin olsun diye
bende ay sonunda gelıcek dıye biliyorum..
ilanın birinde avrupa cihaz, diğerindede ön sipariş diye belirtmiş zaten yani bildigimiz yurtdışı telefonlar işte :)
Anlık kur ile 1475 lira amazondaki ön sipariş fiyatı, 1 haziran da çıkış olarak gözükmekte..
1600 lira civarlarına kayıtsız satılır diye düşünüyorum, şu ***** vergi olayını onaylamadılarsa..
Bugün telefoncularda varmış, kaç adet bilmiyorum ama 1600e satanlarda kalmamış, yrn gelecek diyorlar, hazırda olanlar 2000 kaçaklarına istiyor + tüm telefonculara 29 sonrasigelecekmis.
Yrn ellerinde kalırsa 1600e almayı planlıyorum garantili en az 2000 olacaktır beklemek yersiz
2'nin tip'i daha güzel :)
Arkadaşlar 30 mayısda SG3'ün Tr'ye gelmesi şerefine Samsung Üçretsiz olarak ülkemize Avcii ve bob Sinclar'ı getiriyor
Galaxy S3, Bizi Partiye Götür(!) - ShiftDelete.Net
Ooh caddebostan iyi oldu :) Galaxy s3 için stand falan kurarlar umarım :)
Yakında ekranı 10 inç çıkartırlar herhalde ya :) Artık neresine koyarsa insanlar cihazı.. S2 kasa olarak daha güzel durdu gözümde.