çok büyük değilmi ya telefonluktan çıktı artık bu iş :))
Printable View
çok büyük değilmi ya telefonluktan çıktı artık bu iş :))
dun buyakada lansman vardı giden oldumu :D yoğunluktan geçemedim merak ediyorum yakından cihazı
note'a android 4 geldikten sonra aralarında süper farklar olmicak s3 ile.
bi su kablosuz şarj dalgametresi farkı olcak.
one x aldığıma pişman edemicek gibi gozukuyor :D kablosuz sarj beni pek cezbetmiyor :D
s2 gb. satış rekoru kıramayacak yabancı siteleri hep takip ediyorum . s2 satıp s3 alınmaz şimdilik...
Bunu ara model gibi çıkartmış olabilirler mi acaba 4s gibi , yeni iphone sonrası samsunga patlatmasın yeni model
arkadaşlar cihaz bende bekliyorum türkiyeye öyle yada böyle geldiği gibi satışa sunacağım inş
internette 29 mayıs teslim 1650 liradan ilanları var şuanda
Hafta ici guney Kore den bir mühendis grubu geldi. Adamlar almış bile s3 u ama o kadar büyük bir şeyi ben telefon olarak kullanmam kesin. iPhone un ekranı gayet iyi bence. Hadi onu küçük buldunuz s2 de durmak lazım :)
Ebat olayına çok takılmayın ;) Bu arada 1500 lira nakit olarak ön sipariş alanlar var, reklam kokmasın diye fazla bilgi vermeyeyim, ufacık bir aramayla bulabilirsiniz sanıyorum.. Benimde yurtdışına çıkacak bir tanıdığım var, halledebilirse ona aldıracağım..
Bu arada, 32gb versiyonunu ön sipariş alan sitelerde bulamadım ben, ilk etap olarak vodafone yurtdışı taahhütlü müşterilere özel mi olacak acaba ? Bilgisi olan var mı ? Çünkü arada 50 euro gibi bir fark olacak deniyordu, almışken 32liği almak isterim..
1440lira avrupadaki fiyatı şuan..
Ebat olarak s2 den sonra başka bir örnek daha koyayım :)
http://4.bp.blogspot.com/-kIgA2sasl3...galaxy+s+3.jpg
Samsung yine dunyanin en irenc telefonunu cikartti s2 sekliyle bin basar :) bide artik su apple a kafa tutmaktan vaz gecin be abem gerckleri kabul edin samsung :) gercekleri tarih yazar tarihide apple yazar :)
Mekana gittiğinizde cebinizden çıkarıp masaya koymak istiyorsanız ip4s tercih edin tabiki :) Donanımsal farklar ortada, satış rakamları da ***** :)
Yok ben apple taraftarı değilim zaten :) Galaxy s2 den beri samsungcuyuz :D Ama gel gelelim 2 senedir külüstür bi htc ile idare ediyoruz.. Önümüzdeki günlerde s3 e geçiş yapıcam kısmetse artık :)
Yani iphone5 çıksa, galaxy s3 ten daha iyi donanımsal özellik ile tabi, o zaman da apple taraftarı olurum neden olmayayım.. Ama bana göre şuan galaxy s3 ve sonrasında htc one x tercih edilebilecek en iyi telefonlardır :) Motorola nında sanırım android telefonu var piyasada ama onunla ilgili hiç bilgim yok.. Belki o da iyidir, ki muhtemelen iyidir :)
Başarılı bir cihaz olmuş, wireless şarj özelliği gayet makul.
güzel şık bir tasarım olmuş.Samsung da sanırım ne kadar az tuş o kadar iyi felsefesine inanmaya başlamış ama apple artık onuda bıraktı söylentilerde iphone 5 de ekranın altındaki çıkış tuşu olmıyacak gibi laflar dolanıyor.
Valla belki şimdilik psikolojik olabilir bilmiyorum ama ekranın en altında bi fiziksel tuş olması iyidir :D
Onu yaptılar zaten:)
http://1.androidauthority.com/wp-con...ct-image-1.jpg
yarınki tanıtım partylerine katılmayı düşünen varmı ? :)
s3 alan varsa ilk izlenimleri nedir?
Bu cihazla htc one x arasında çok gidip geldim.
htc daha bi telefoncu gibi geldi bana :) Gayet memnunum ama apple dan sonra yine başladı forum okumalar rom kovalamalar. Alıp kullanan arkadaşlar yorum paylaşırlarsa seviniriz.
Bu işleri bırakın tamam donanım olarak android telefonlar apple'ın çok ilerisinde ama bu donanım farkları son kullanıcıya nasıl bir + olarak geri dönüyor? Bir infinity blade 2 ayarında oyun var mı? asphalt bile apple cihazlarında daha iyi çalşıyor... Donanim eğer bir cihazı oyunlarda öne çıkarmıyorsa internet gezginini mili sn'lerle önce açtırmasının son kullanıcıya ne faydası var? Yemişim donanımlarını bir daha android telefon almam 1-2 sene daha işletim sisteminin zamanı var donanımı daha optimum kullanmak için...
ps. s2 kullanıyorum.
android eskiye oranla çok stabilleşti ama denildiği gibi daha yolu var
ama şuan android 4.0 ile htc one x de orjinal romda bile çok kusur goremiyorum ben
Valla bence mekana gittiğinde masaya koyduğundaki tepkiye göre telefon seçilmez :)
Samsung S3 ya da HTC One X ortalığı kasıp kavuracaktır diye düşünüyorum.
Komik olmayalım .. mekana girdiğimde kasıp kavurmak için bişey koyacaksam tabanca koyarım seyir eyleyin gümbürtüyü :-) 4s den htc one x e geçtim bir kere bile ahh keşke gecmeseydim demedim ... bitek acaba s3 beklesemiydim diye düşündüm...
ee şimdi napcaz yaaa Samsung S3 mü almalı yoksa HTC One X mi bilemedim vallaa:beuj::beuj:
hehueuh , ip4 her masada 4 tane zorunlu zaten yoksa oturamıyorsun
buda htc nin marifetlerinden biri :D
4s'e rakip olur ancak bu telefon demişler, bence apple 5'i çıkardığında çok büyük devrim olacağa benziyor. s3'müş htc'miş falanmış filanmış hiçbiri yetişemeyecek uzun süre. apple bu işi 2012'de iyi yapmıyor ki. doksanlı yıllarda millet kasayla uğraşırken adamlar iMac eMac çıkarırdı bön bön bakardık :) 5 ipi göğüsleyecektir, güveniyorum :)