arabayı yıkayınca sankı kendıne gelıyor yada bıze ole gelıyor ama yıkadıktan sonra celık kafeste seyahat etmıs gıbı guvende hıssedıyorum :D
Printable View
arabayı yıkayınca sankı kendıne gelıyor yada bıze ole gelıyor ama yıkadıktan sonra celık kafeste seyahat etmıs gıbı guvende hıssedıyorum :D
oh be sadece bana olmuyomuş.
bende psikolojik sorunlumuyum diyordum:D şöle gıcır gıcır yapıca araba yağ gibi gidiyormuş gibi,ses vs varsa kesiliyor sanki:D
Valla hislerime tercüman oldu bu konu :) bi manyak benim sanıyordum :) Onunla ilgilenince karşılığını veriyo hiç biyerinden ses gelmiyo yada ben duymuyorum :)
Hep acim bu konuyu diyordum sonra birak deli derler sana diyip vaz gectim:) demeki bende bisikinti yokmus:)
Bende sadece bana oluyor saniyordum :D
Olayi tam 12 den yakalamissin:)/):)
camlar kirlenmesin diye kapıyı açıp gittiğim günleri hatırlıyorum...:D:D
bizim gibi hastaların aklın yolu bir :D
O çevre yolunda nasıl akıyor nasıl akıyor temiz temiz
oh be bende bi sıkıntı yokmuş:D:D
psikolojik değil beyler , yıkamacıya gıdene kadar özellıkle hava sıcaksa aracın bütün kaporta ve ön takım aksamı genleşerek gevşiyor ve garip yerlerden sesler duyuyosunuz , yıkamaya gidildikten sonra araba suyu yediğinde bahsettiğim bütün aksamlar soguyor doğal olarak büzülüyor ve garıp yerlerden gelen sesler gelmemeye başlıyor , durum tamamen bu , bende sizin gibi hissediyordum ama sorunun cevabının yazdığım şey oldugunu buldum , alayınız delisiniz :D
Hele bide davlumbazlar çamurluysa binme daha iyi :D
psikolojik olduğunu sanmıyorum yahu.. araba yağ gibi gidiyor işte baya..
Aynı şey bende de oluyor, araba sanki daha bi rahat akıp gidiyor gibi geliyor...