bende de ayni sey var hele detayli motor temizligi yapmayayim sanki volvo degil uzay gemisi oluyor araba :D
Printable View
bende de ayni sey var hele detayli motor temizligi yapmayayim sanki volvo degil uzay gemisi oluyor araba :D
Aynen demekki tek psikolojisi bozuk ben değilmişim...
Ayrıca birde yol tarafına bakan aynayı kapatıyorum mutlaka arkadaşlarım babam bana manyak diyorlar bunun gibi şeyler yüzünden..
arabayı yıkatınca sanki az önce showroomdan çıkmışım gibi hissediyorum :D
yıkamayı geç , yagmurda da araba daha sessizdir dikkat edin , daha fenasını söyleyeyım benım eskı vtec2 ye paslanmaz kromdan düz boru yaptık yazın ne arabanın tabanına vurma ne bişey , bir yagmur yagsın dırrrrtttt diye alta vuruyodu (ister inanın ister inanmayın) ve egsoz ısındıgında 2 parmak dışarı cıkıyodu :D
temiz gezmek en garantisi.kendim duş alıncada çok huzurlu oluyorum
bendede oluyor ya kendimdne şüpe ediyordum :D
aynı şey bendede var. lem kendime manyak diyodum bide :D
mesela örnek ben boy abdesti alınca böyle rahatlıyorum kendimi temizlenmiş günahlardan arınmış hissediyorum küfür etmemek en ufak günah işlemek istemiyorum öyle de manyağım.
araçta da durum böyle sevmem gitmez derim şöyle böyle iç dış güzelce bir temizleyence sanki alttan alttan low rider çalıyor böyle huzurlu huzurlu gidişim oluyor.
Al benden de o kadar ..
Temizlemezsen heryerinden ses geliyor.Alt takım gitmiş sinir hat safa :) araba cıncık gibi olsun .hepsi kayboluyor.. yanlız değilmişim :D:D sevindim
evet bendede aynı durum var yıkandıktan sonra araba daha kalıtelı gıbı gelıyo hele kuafore gırmısse sıfır km gıbı gleıyo arac bana :d
Bizde ki bir şey değil ben 4 yıldır arabasını yıkamayan adam biliyorum :D Adam sadece nemli bez ile garajında siliyor aracı :D Dışarı çıkacağı zaman havada bulut olmamalı eğer varsa marş basmaz bile aracına :D
lastiklerimi davlumbazlarımı parlattım diye yolun ıslanmış kısmından geçmeyip 750m geri geri gittiğimi bilirimi :D :D
ulan bizim komşu geldi aklıma:D
yağmur yağdımı adam fırçayı alıp arabayı yıkıyodu ya muhaasfsfds:D:D
Kanka egzos konusuna inanirim bizim typer da ayni senin dedigin gibi oluyordu ,egzos isininca geriliyordu, tanpona yapisiyordu.ama gercekten benim anlatmaya calistigim psikolojik gibi sanki araba temizlenince yazin ozelikle sanki yeni sifir araba gibi hisiyat veriyor :)
Jantlar vernik attıgınden beri arabadan sogudum boyayınca düzelir sanıyorum delirmemişim demekki :D