bendede var o pis koloji:D
Printable View
bendede var o pis koloji:D
aha size bomba , arabamı alalı 3 ay oldu ne içini temizlettim nede dışını yıkattım :D :D :D
Aynen bndede var kı dger bı sıkıntım araba temzken hatta temız degılkende kendımı kasıorum paspasları kırletmıyım dıe arabada damarlarım patladı sınırlerım öldü artık a.q
arabayı yıkattıktan 10 dakika sonra yagmur başlayınca neler hissettiğinizi sormayacağım.
zira zenciler roccolar kutup ayıları havada uçuşur muhtemelen :)
gusül abdesti almak gibi bişey bu. Manevi anlamda rahatlıyorsun :D
gusülü karıştırmayın beyler.ondaki rahatlama genelde gusül öncesi olan durumlardan kaynaklanıyor :D
Pisokoloğa gitmeye gerek kalmadı :) Yada toplu seans dan indirim alırız :D
Burdan analşılıyorki genel olarak rahatsız insanlarız
Aynen bendede var bu durum kirliyken ses geliyor gibi oluyor heryerden ama yıkamadan cıkınca yağ gibi tık ses gelmiyor araba daha iyi gaz yiyiyor gibi sesi bile degisiyor :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
onu bunu bilmemde imzalık yorumlar var tam:D ahuasfsdfs
aynen banada oluyo eski modelmiş gibi geliyo bana araba kirliyken :D
Bende daha çok cam hastalığı var kaportada temiz olacak tabi ama sürekli bir cam titizliği var, biri cama içten yada dıştan parmak izi yaparsa ayar oluyorum, arabayı yıkadıktan sonra bi 6-7 saat camları hiç açmam açtırmam, cam silmekten kollarıma ağrılar giriyor, en ala cam bezini alırım hiç acımam, hiç leke kalmayana kadar silerim, gece gündüz farketmez silerim. Rahatsızım biliyorum.
o psikolojiden bndede var ama kimseye soylemiodm iyi oldu rahatladm:D
Araba temizken daha sakin kullanıyorum ben bide. :)