-
banada piskolojin bozulmuş dien arkadaşlarım var ama çok şükür ki sizler burdasınız bende sizdenim :) mesela aracımı yıkarım evimin garajına çekerim arkadaşım arar gel der gitmem :) gelir mesela çıkar gazlayalım der bi sürü bahane bulurum :) temizken sadece izlemek isterim aracımı çok mu abartmışım :)
-
Aynisi bende de var. Kimseye soyleyemiyordum deli sancaklar diye. Neyseki yanliz degilmisim :)
edit
itiraf ediyorum.. Yagmurlu gunlerde sag koltuga oturacaklar icin galos var torpido da :D
-
aynı dilden konuşmak aynı düşünceleri paylaşmak ne güzel yaa :D
şirket aracını alınca ilk işim yıkamaya girmek, torpido cam temızlıgı falan yoksa verimli olamıyorum :D
-
kendim içinde geçerli sadece araba için değil :D
-
beni anlayan birileri varmıış aynı psikoloji bende de var :D
-
ya bu kus pıslemesı olayı bızım mahallede bıraz farklı herlde bızımkılerın kus oldugundan suphe edıorum dıorumkı bunu kus yapamazz kesın supermen falan gecmıs yıne burdan dıorumm hepte bellı bı noktaya bı ıkı cm sagnda solunda olmak uzere bellırlı aralıklarla yasıyorum bu durumuu =)
-
Oh be biran konuyu acarken terddut etmistim, ya git isine kardesim kafami buluyorsun derler diye:)
Ama cok sukur Yanliz degilmisim vay anasini be acayip sevindim ya:)
-
aynı hisleri bende yaşıyorum aynı manyaklık bende de var.. nasıl bir psikolojiyse.. :D
-
Benim arabayı satasım geliyor kirliyken nefret ediyorum yıkanınca yok la satmam ben bunu diyorum :D
-
Şu zamanlarda garajı olmayanlar için fazla bir şey ifade etmiyor ama araba yıkamak kadar keyifli bir şey yok sanırım,hele yıkadıktan sonra kurulama aşamasında başka bir eleman tazikli suyu arabamıza doğru tutuyorsa kurulama işlemininde içine etmiş oluyor güzel küfürlerim var ona karşı,neyse arabayı yıkarım bi karşısına geçer çayımı içerim sonra evin önüne koyarım :) Hava kapalı gök gürlüyor farketmez zaten sivastada benim kafamda bir arkadaşım var :)
-
valla kirli kirli yatıyor benim Si.Yıkatsam da yağmur yağdığında tozda yağdığından direkt kirleniyor.Ama bir ara iç dış temizletecem :D
-
bayan olsaydınız hiç biriniz evde kalmazmıştınız :D
-
3gündür tozlu 3gündur sanayideyim biyerlerden ses geliyo tribine girdim komple ön takım yaptım nerdeyse:D gerçekten doğru:)
-
Gecen edirneye gittim araba yere yakin diye birde acelem vardi girmedgm cukur kalmadi araba toz toprak icinde degsk sesler duymaya basladim kendi kendime dedim istanbula donunce bir bakima gotrym arabayi ama yikadm cilaladm hicbirsey kalmamis gbi geldi bana :) bnde gecen kendi kendime dusunyrdm konunun acildgi iyi olmus :)
-
troll bilimi gibi ortak sorunlara sahibiz :D
-
bende sizdenim :D yanliz olmadigimi gormek cok sevindirici :)
-
bence grup psikologuna gidelim indirimde yaparlar belki teche ozel :D
aramizda psikolog var mi?
-
ben aracin daha iyi gitmesi degilde, ic-dis pis olmasina tahammül edemiyorum.
her 2. gün yagmur yagsa da, günesi cok az görsem de bu böyle..
herkes der zaten bir kere pis göremedik diye :)
ama arkadasim var 1 sene yikamaz aracini..
-
Aynen bende de oluyor hocam.Araba sankı parcalar bırıbırıne degmeden gıdıyorumus gibi hissediyorum :)