http://www.usernetsite.com/humor/und...d-boys-car.jpg
Kısa ve öz :D
Printable View
http://www.usernetsite.com/humor/und...d-boys-car.jpg
Kısa ve öz :D
lastikler parlamıyosa sıkıntı :D benimde binesim gelmiyo :D
Bende bu gruba girenlerdenim
Godumuz bozuk.
Yıkayınca insanlıktan cıkıyorum ve dukkanlarının önünü yıkayanlara ana avrat küfrediyorum cunku yolumu değiştirmek zorunda kalıyorum.
Oto yıkamacı anahtarı uzatınca, sıfır arabayı teslim alıyormuşum gibi hissediyorum :D
duş almamış , geceden kalmış gibi bi hissiyat :D
Araba temizse bende dükkanın önüne su tutanlara ağır sövüyorum..
hiçbirşey yokken , durduk yere dükkanın önünü suluyorlar can sıkıntısına..
Hakkaten ya yıkamadan çıkınca sadece kendi nefesimi dinlermişim gibi dısardaki evi yolu gormuyorum araba buz gibi oluyo nedense :)
bide lastigin donüşü geliyo gözümün önüne :)
Arabayı yıkattıktan sonra camekanlı işyerlerinin önünden geçerken aracı izlemek çok keyifli oluyo sanki sıradağları biz yaratmışız gibi..
yorumları okuyodum son olarak da ben de bunu yazayım dıodumm :) pazar gunu arabayı yıkayıp lastıklerıı parlatıktan sonra gezmeye cıkıp otobus duraklarında camekanlı yerler de vesaıre yansıma saglayan her yerde arabayııı ızlemek gıbı bı sıkntım var ..... ya ınsan davlunbas ve fıttıllerın bellırlı yerlerıne kadarr lastık parlatıcıyla parlatırmıı :D
lan inanamıyorum daha dün arkadaşımla bu konuyu konuştuk,demek kafayı yememişim yada burdakilerin hepsi kırık :)yani bu gerçekmi anlamıyorum :)
Arabanızın altını dahil headers a kadar yıkayıp,komple davlumbazlar fitiller bütün plastik askamına dahil nxt atıp birde bu işlemlere sabah 9 da başlayıp akşam 5 te bitmişken, arabayı gelip kapının önüne koyduğunuzda uzağa geçip 30 dk haraketsiz izlerken komşunun çocuğu arabanın üstüne tırmansa elleri çukulatalı vaziyette bütün camlara oraya buraya iz bıraktığını gördüğünüzde annesi babası ordaysa ve sesinizi çıkaramıyorsanız o çocuğu öldürme senaryolarını düşünüp hayal etmek paha biçilemez..:D:D ondan sonra çocuk eve girdiğinde gece herkes uyurken elimde cilalarla bezlerle temizliğe çıktığımda kendimi manyak hissediyorum. Suç çocuktamı bendemi:D:D
arkadaşlar gerçekten arabadan gelen sesler gidiyor ya buna inanın kirlenince sağından solundan tıkırtılar geliyor yıkatıyorum geçiyor :)
vay be bi ben değilmişim böyle davranan :icon_wack
valla içime bi rahatlık geldi..:D
konu iyi olmuş deliler hastanesi kaçanları liste yapmakta zorlanmıcak :D
Aynen bana da camlar temiz olsun kafi . 2 aydır arabayı yıkamıyordum ( zaten ilk yıkanması olacaktı sıfır araç :) ) Hem de aerodinamiği daha çok ortaya çıkar , yakıt tüketimim düşer edasıyla yıkattım :D ama pek fazla bir etkisinin olduğunu söyleyemem . Ne oldu çamur yağdı ,birde bizim burda kuşlar toplu şekilde sıçıyorlar arabaya , öyle bir tanesi gelip sıçıp gitmiyor anlıyacağınız :D ... Araba yine *** oldu . Artık araba kendi çabalarıyla mı temizlenir , yoksa yağmur yağar da öyle mi temizlenir bilemem , zaman herşeyin ilacı der geçerim ..
kesinlikle yalnız değilsiniz.
hatta aynı duyguların daha da bi ötesindeyim ben. :)