Tek ben değilmişim hakikaten manyak çokmuş. Midem bulanıyor araba kirliyken binince.
Printable View
Tek ben değilmişim hakikaten manyak çokmuş. Midem bulanıyor araba kirliyken binince.
Her kezde var bir hastalık :)
Araca ufaklık ya da savurgan birisi binmeden lütfen ayağını önce kapı içine oradan eşiğe oradan da ön koltuk arkasına ve hatta arka klima kısmına SÜRTME diyorum. ***** aynısını yapıyorlar bu bir beceridir bunu çok gözlemledim nasıl başarıyorlar anlamıyorum ! Ayak izlerini takip ettiğim de bu çıkıyor . Bu tarz kişiler yol da yürürken yada toplu taşıma da başkalarının ayaklarına basma becerilerine de sahipler :D Ben kirli ayakkabı ile de yapamıyorum basana da kıl oluyorum :D
Hahahah herkes aynı :D
İlk yıkadıktan sonra yola çıkınca sanki altımda bugatti varmış gibi dikkatli ve aşırı titiz kullanıyorum , su birikintisi vs denk gelince durcak kadar yavaşlıyorum yada yolumu değiştiriyorum :D
İnince sağını solunu kontrol edip mutlu bir şekilde uzaklaşıyorum..
ama kirliyken normal binip işimi hallediyorum arabanın hiçbir değeri olmuyor pisken :D
kapı içlerine pasta cila atan varmı peki?
arabası sürekli showroom havasında olan:D
Yorumları görünce içim rahatladı :D dışarda insanlar deli şizofren hasta kıl demesi anormalmiş mersem
hepimiz manyağız demek ki,
bide cila çekip karşısına geçip bir sigara varya offf .. :)
Aynı :)
bugün yıkadım cila çektim araba daha bi kaliteli sessiz geldi gözüme
psikolojik demek ki
Arabayı yıkadıktan sonra eğer yanımda bir kişi varsa ve o kendini bilmez kişi kazara camı açarsa çok büyük pislik çıkartırım..
Alt takım ve yuruyen aksam ıslanınca gıcırtı ve sesler duyulmuyor benim açıklamam o.. :D
Yıkadıktan sonra böle altımdan gitcek gibi daha bi hızlı oldugunu hissediyorum evet bende sizdenim:D
bende de var aynısı :)
benim arkadaşı tarif etmişsiniz :D adam evde arabayı yıkıyor temizliyor bi güzel bizim eve geliyor (5 dkka yol sürmüyodur)ben aşağıya inene kadar tekrar temizliyor :D biyere gideceksek eğer gittiğimiz yerde arabadan inince ilk işi arabayı bezle silmek :D ayrıca araç içinde kendi kuralları var ön koltuklar aynı hizada olur siz ileriye geriye hareket ettiremessiniz,camlar da öyle kendi kafanıza göre açıp denklemi bozamazsınız :D bu hastalık gibi bişey sanrım bazen harbiden okunu çıkarıyor çünkü :rolleyes:
edit : yağmurlu havada arabaya binmez işi varsa dolmuşla gider :D yolda su birikintisi vs varsa ordan geçmez yolunu değiştirir :D
pis araba huzurdur yok su sıçradı yok toz oldu hiç uğraşamam.. haftada bir ya yıkatırım ya yıkatmam.. yazın o da :)
kendinize de yazık etrafınızdakilere de valla dünya malı için kimseyi kırmaya değmez :)