arabayı yıkayınca sankı kendıne gelıyor yada bıze ole gelıyor ama yıkadıktan sonra celık kafeste seyahat etmıs gıbı guvende hıssedıyorum![]()
arabayı yıkayınca sankı kendıne gelıyor yada bıze ole gelıyor ama yıkadıktan sonra celık kafeste seyahat etmıs gıbı guvende hıssedıyorum![]()
bende psikolojik sorunlumuyum diyordumşöle gıcır gıcır yapıca araba yağ gibi gidiyormuş gibi,ses vs varsa kesiliyor sanki
![]()
artık corc-i zamanıcdti
Valla hislerime tercüman oldu bu konubi manyak benim sanıyordum
Onunla ilgilenince karşılığını veriyo hiç biyerinden ses gelmiyo yada ben duymuyorum
![]()
Hep acim bu konuyu diyordum sonra birak deli derler sana diyip vaz gectimdemeki bende bisikinti yokmus
![]()
psikolojik değil beyler , yıkamacıya gıdene kadar özellıkle hava sıcaksa aracın bütün kaporta ve ön takım aksamı genleşerek gevşiyor ve garip yerlerden sesler duyuyosunuz , yıkamaya gidildikten sonra araba suyu yediğinde bahsettiğim bütün aksamlar soguyor doğal olarak büzülüyor ve garıp yerlerden gelen sesler gelmemeye başlıyor , durum tamamen bu , bende sizin gibi hissediyordum ama sorunun cevabının yazdığım şey oldugunu buldum , alayınız delisiniz![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Hele bide davlumbazlar çamurluysa binme daha iyi![]()
DTi
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
psikolojik olduğunu sanmıyorum yahu.. araba yağ gibi gidiyor işte baya..
Aynı şey bende de oluyor, araba sanki daha bi rahat akıp gidiyor gibi geliyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)