meslek lisesine gitmek oldu şimdi sınava hazırlanırken büyük sorunlar yaşıyorum büyük pişmanlık doğrusu
meslek lisesine gitmek oldu şimdi sınava hazırlanırken büyük sorunlar yaşıyorum büyük pişmanlık doğrusu
lisede arkadaş ortamından uzak dur derslerine daha iyi çalış
**** kızdan da uzak dur hayatını karartabilir
üniversite de alttan ders bırakma başına bela olur ne yap et 1.8 i geç derdim
PROJECT01 GARAGE
tamam cıncıkları çok iyi olabilir ama hayır yapma o senin en yakın arkadaşın...![]()
4 ay 1.6 ies aramayacaktn seko . Bıde lıse cıkısnda kazandgn 2yıllıgı begenmemezlık etmcektn ki suan aof'le ugrasmayacaktngenel olarak sıkntısz sorunsuz bı cocuktum kımseyı uzmemısmdır
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kendin gibi ol sadece biraz daha tutumlu ol ve bilgisayardan uzak dur!
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
çok fazla pişmanlığım olmasada,daha iyi bir okulda ve bölümde okumuş olmak isterdim. Tek tavsiyem ne yap et doğru düzgün bi üniversite kazan,onuda zamanında bitir olurdu herhalde.birde 2002 senesinde karşına mavi bi 106 gti çıkacak,sakın onu alma derdim
Şimdiki aklım olsa o hataları yapmazdım , ama o hataları yapmasam şimdiki aklım olmazdı..
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
su anki hayatimdan memnunum, o yanlislari veya o yasananlari yasamasaydim bu gunku hayatima sahip olamayabilirdim.
o yuzden gecmise gidip kendime bir ogut verecek olsam sadece "kiymet bil" derdim![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Sigara içme, basketi bırakma![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Cocukluk degilde bitane TT almistm o arabayi asla almazdim perti vardi sonra ogrendim YSL sx i almazdim YSL sx almis olaam bile satmaz yapardimEMG ne yaparsa yapsin basimin taci onu boyle seviyorum
İnsanlari kendin gibi sanip bu kadar guvenip sevme
Birde sinirlerine hakim ol elini kirma yilda iki kez
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)