User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: led tv

TOLGACANSAHIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abicim valla 1 sene civarı peder bey araştırıyor dün en sonunda aldı internetten almayı düşünüyorsanız baya ucuz oluyor ama garanti kapsamı biraz farklı ürünün başına herhangi birşey geldiği zman bir dünya uğraştırıyorlar. Birde 3d olayı için bluray almak gerekmiyor mu? (bilmediğimden soruyorum ) + bize yayınlar 100hz olarak gelmiyor mu ?"benim anladığım kadarıyla televizyon alıp tüm özelliklerini kullanmak için ekstradan 1000 1500 tl daha ayırmak gerekiyor" Keşke dün migrosa veya vatan a baksaydınız güzel indirim vardı. bilmediğim şeyler olabilir yanlış bişeyler yazdıysam kusura bakmayın

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tv de panel kalitesine bakılmıyormu.. güncelleme denilen şey herhalde smart tvlerin içindeki yazılımın upgradein öteye geçmiyordur.. zaten yakında androidi entegre ederler tv lere belkide etmişlerdir..

konudan biraz uzak ama bende şu android box lara bakıyorum darkın ürünü iyi gibi bilgisi olan varmı.. hiç akıllı tv almaya gerek kalmıyor o dertten kurtarıyor direk tvnizi akıllı tv ye çeviriyor.birde bunların içinde en iyisi 1080p yi destekleyen hangisidir.
    işte zaten panel kalitesi hep aynı mci 500 hz cmr 800 hz diyorlar yerseniz

tabi bu panele goruntuyu veren işlemci ve kartların farklı olduğunuda soyluyorlarda bu konuda hakkında detaylı bilgim yok

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    anladım şahsen ben panelin kalitesine bakarım iş orda bitiyor yoksa kabı değiştiriyorlar biraz daha şekilli kap takıyorlar 2 bin ise 2500 tl smart özelliği ekliyorlar 50 tl lik bir özellik maliyette 3 bin tl diyorlar gereksiz özellikler ekliyorlar kaç kişi kullanıyor orasıda muamma 5 bin tl diyorlar.. önemli olan panel ve görüntü kalitesi..

bir arkadaşım son 8 yılda adam 4 tv değiştirdi plazma aldı lcd ler çıkdı onu sattı lcd aldı ledler çıkdı onu sattı led aldı şimdide en son elinde ledi satılığa çıkardı gitti 3d tv lerden aldı.. tamamen bence bu tip çeşitte ürünleri milleti tüketime yönlendirmek için çıkartıyorlar.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen bende tv alırken sadece istediğim gibi mat olan bi panel bulup aldım çok fazlada detaylı ozelliğine bakmadım

gerçi wifi ve smart tv olduğu için laptopumdaki filmleri hiçbir bağlantı takmadan kablosuz ağ uzerinden izleyebiliyorum torrentten çekip o güzel bi ozellik

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    darkın tv boxları var android li androidli olması ilgimi çekdi hoşuma gitti tv ni smart tv den öte android tv ye çeviriyor ama pek kullanan yada bilgi bulamadım 1080p desteği var diyor ama 1080p de takılma yaşayanlar olmuş 720p de en verimli çalışıyormuş falan diye okudum.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    darkın tv boxları var android li androidli olması ilgimi çekdi hoşuma gitti tv ni smart tv den öte android tv ye çeviriyor ama pek kullanan yada bilgi bulamadım 1080p desteği var diyor ama 1080p de takılma yaşayanlar olmuş 720p de en verimli çalışıyormuş falan diye okudum.
    o urunleri bende inceledim çok piyasada alternatif yok

işlemcisi güçlü birşey alığındığı surece 1080p de sorun çıkmaz sanırım

yazılımsal olarak çozulebilir belki bahsedilen sorun

bu kutuların en güzel yanı aslında pc sayılabilir klavye mause tak aynen devam internet vs

tv den herturlu internet ihtiyacını smart tv den 10 kat daha veirmli bir şekilde gideriyorsun

gittgidiyorda android 4.0 olanları falan gelmiş beklemek gerek bence

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    uzun süredir takipeyim birde güzel yanı kumandası.. Ayrıca klavye'de çok güzel tasarlamışlar kumandasını black berry deki gibi kullanabiliyorsun yani ekstradan bir klavye mouse takmana gerek kalmıyor.
    kullanım açısından pratiklik hat safhada birde android marketin avantajları var uzun süredir takipdeyim bakalım fiyatları çok makul alınabilir fiyatlarda.. ben ilk takipdeyken 600-700 lerdeydi fiyatları şimdi düşmüş 250-300 lere

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)