Bu ay sonunda bende gelicem Gaziantep e, iyi oldu bu konu baklavadan baska yenecek bişey gelmiyodu aklima![]()
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
fıstık gözleme baklava falan 2. planda kalır inan banagece yarısı bi beyran içmek sabah 5te ciger yemek öglen halil ustada küşleme yemek falan off diyorum
antep iyidir iyi
![]()
hayatımda 1 kere gittim 4 gün kaldım. o 4gün boyunca rahat bi koyun yemişimdirgerek tarihi yapı gerek lezzet kültürüyle bence mükemmel bir yer. ilk fırsatta tekrar gitmek istiyorum.
imam çağdaş, sahan, adını tam hatırlayamıyorum ama eski bir bedesten içinde bir kebapçı, sabah erken saatlerde katmer, üstüne güzel bir nargile ve fıstık sarma. bu şekilde bir ömür yaşanır![]()
Baklavayi da yemegi de imam cagdasta yemeyin culcuoglunda yemek siddetle tavsiye ederim cok memnun kalirsiniz baklavayi da kocaktan alin, zekeriyadan katmer yersiniz, coluk cocuk varsa yaninizda hayvanat bahcesi de cok guzeldir devasa buyuklukte.
aracı kaporta olarak mı mekanik olarak mı göstereceksiniz ? gerçi numarasını yazacagım arkadaşım 2sini de halleder. oto sanayi sitesi içerisinde oto boya malzemeleri satıyor. kaporta işinden iyi anlar. mekanik işi için de iyi ustaları var.
Ergin Taş : 0533590 yetmişaltı doksan8 numarası.
timur abi telimi atıyorm ben orda yokm ama oraya ulasırım bi türlü başın sıkışırsa arayacağm yardımcı olacak dostlarım var
hayırlı yolculklar simdiden sağ salim gidip gelirsnz inş
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
antep diye konu açılmışken salça olayım hemenbir araç var almayı düşünüyoruz
tanıyan eden bilen önden araca bakabilecek kimse var mı
taaa ankaradan çıkıp geleceğiz boşa gelmeyelim
Audi A3 1.6 Attraction 2004 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 83077848
Gelin abi antepe çarşı merkezdeyim bir sıkıntı olursa ulaşın dediğim gibi her türlü yardımcı oluruz numaramıda yazıyorum.. 0541.248.88.58
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)