imam çağdaş.. baklavası 10 numara
imam çağdaş.. baklavası 10 numara
Zalimler için yaşasın cehennem..
gelin kardeşim elımızden gelen ne varsa yardım ederız. ben iş dolayısıyla şehır dışına cıkıyorum sureklı antep ıcınde olmasam dahı muhakkak yardımcı olurum bızım arkadaşlardan bırı senınle gelır soyledıgım yerlerde baktırırsınız kafanız rahat olsun. geldıgınızde telefonunuzu beklıyorum.
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Gaziantep e geldim sayılır son 30km az önce Dinç Tahsin Usta diye bir yer.gördüm, bu saatte ne yenir, en yakın nereler var kahvaltı için, girişte veya merkezde?![]()
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
öğlen halil ustaya gidin, onun için şimdi fazla bişe yemeyin, 2 gün önce ordaydım beni benden etti. menude ne varsa yedik, hacı işini biliyor valla
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Halil usta değilde kalenin yanındaki lokantalardan birinde lahmacun yedik gayet güzel, çok doyurucuydu yayık ayranla beraberşimdi otelden çıkıp biraz alışveriş yapicam, genel olarak baya begendim antepi
![]()
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
Konu biraz hort gibi olacak ama yeni konu açmamak için buraya yazdım. Antepteki arkadaşlardan aracı tanıyan bilen var mı hiç? Mart başında araca bakmaya geleceğiz gelmeden önce süpriz ile karşılaşmaktan korkuyoruz.
Connecting site...
maalesef ben de görmedim, çünkü araç serinevler tarafındaymış.bulunmaz bi kasa olmadığı müddetçe o kadar yol çekilmez bence. bir de bunu istanbul'a götürmek var.
![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
oğuzeli'ne giderken havaalanı yolu üzeri. merkeze ve dolayısıyla bize çok ters.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Adam çok güzel anlatıyor telefonda aracı. Söylediğine göre istanbula çok rahat gidersiniz diyor ama bu devirde insan kime güveneceğini bilemiyor. Aslında aracı beğenirsek denk gelirse bir kamyona atıp getirme fikri daha ağır basıyor.
Abi bu mahalle nasıldır peki tekin biryer midir? Kimi semtlerin adamı belli olur ya. misal istanbul bağcılardaki arabalara şüpheli yaklaşılır burası için hiç fikriniz var mı acaba![]()
serinevler tarafı pek ahım şahım yerler değildir. gerçekten yoksul kesim mevcut orada. karalamak için söylemiyorum ama oradaki araçlar da haliyle vuruk dökük eşek niyetine kullanılan araçlar olur. ancak buradaki araç doğan, şahin ya da murat değil. golf'e iyi bakmış olabilirler. sahipleri antep'in yerlisiyle iyidir, sorun çıkarmazlar. ciddi düşünüp gelmeye kalkarsan haberim olsun kardeşim.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
ben şirkette izini ayarlayabilirsem gelicem abi ama arkadaş kararlı aracı görmeye hatta bugün kapora göndermiş ilanı kaldırtmış bende yeni öğrendim. ay başı maaşı alınca orada olacak bakalım ak g*t kara g*t çıkcak ortaya. birde aracı göstermek için expertiz yapan dükkanlardan varmıydı antepte acaba?
Baklavayı ÇELEBİOGLULARI'ndan alın çok güzel yapıorlar İMam çagdaş baklavaları arık fason yaptırıyor
yemek: halil usta ve Urfa Tike Ciger'e gidebilirsiniz
Beyran içmek istiyorsanız : metanet ve yesemek lokantası tavsiyemdir
künefe yemek isterseniz; TANDIR ve ÖZİKİZLER Künefeye gidin
Siz gelince haber verin,isterseniz sanayiye götürürüz isterseniz bu ekspertiz yapan yer var oraya götürürüz. Okulum,projem olmazsa vs kısaca müsait olursam ben gelirim yanınıza,ben gelemezsem müsait olursa Fatih abi gelir.Müsait olursak ikimiz birden geliriz
Arabayı kamyona,çekiciye vs. koyup geri götürmek daha mantıklı sanki 1.1 motordu sanırım. Pozantının yokuşlarında yorar adamı.![]()
evet müsait olunca her türlü geliriz.dynomax var ekpertiz için. en sağlıklı sonucu oradan alırız.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
antepe gezmeye gelıcem arkdslar yabancısyımbugn yola cıkarım 3 saate ordayım
![]()
www.honda-tech.com
Benim için yanlış zamanlama bu aralar işlerim yoğun yoksa size gaziantebi seve seve gezdirirdimburalarda arkadaşlarınız var ise onlarla gerekli yerleri görebilirsiniz. Yoksada en kötü akşam belki 1-2 saat yardımcı olabilirim ancak akşamda görülecek pek birşey yok
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)