Tek kişi de oynanabliyor pvp'de...
korsanı felan düştümü oyunun şimdi almaya gidicemdüştüyse almam
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
son durum bi gün giremedim level 37 monk ile yola devam.Online olayı biraz tuhaf henüz pvp denemedim ama quest bolumunu bir kere bitirip resume game diyince bitirdikten sonra oyuna tekrar başlıyosunuz ama karakteriniz değişmeden aynı levelde aynı itemlerle 1. bolumden daha zorlu yaratıklara karşı bidaha bitiriyosunuz yani level 60oldugunuzda sanırım 3. kez oyunu bitirmiş falan olucaz.Tabi her seferinde zorluk artıyo ve daha iyi itemler düşüyor.Buarda quest leri party ile geçmek cidden keyifli.Benim gibi 2.kez 1. bölümden başlayanınız varsa pm ile battle.net hesap mailini yollasın ark ekliyim oyunda party ile devam ederiz.
Oyunu bende bitirdim ayrıca 2 gün önce .) Ama dediğim gibi level 32 idm bitirdigimde.Şimdi 32lv de 1. görevden bidaha başladım zorluk seviyesi arttı 2. ye bitiricez daha iyi itemler kazanıcaz bakalım..
Instagram : WideBodySixty
diablo 3 de cdkey mey ne ararsanız satılır pm mehaha
O cd den çıkan davet keyleri level sınırlı ve süreli diye biliyorum eğer sattıkların onlarsa .)
Instagram : WideBodySixty
level 29 barbarım var bayağı güzel dizdim charı :=)
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bilen varmıdır şuan istanbulda nerden alabilirim şurda var yada bizde var diyecek olan varmıdır acaba![]()
inferno moduna kadar zaman geçirmeye devam
yetkililer inferno için tek yorum yapmışlar
You Will Die!)))
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Battle.net tam anlamıyla rezalet... Oyunun satışa sunulduğu günün akşamı Europe serverı 30-40 dakikalığına maintenance sebebiyle down oldu.. Dün yani pazar günü de gene aynı server 4-5 saat boyunca down idi..
12 sene üzerinde çalışılan bir oyun böyle rezaletler yaşatmamalı.. Ayrıca resmen blizzard'ın istediği zamanlarda oynayabiliyoruz, kendi istediğimiz zamanlarda oynayamıyoruz.. Komik..
level 51 monk. hell act 1 in sonlarına yaklaşıyorum. 1 tane legendary item düşürdüm. hell deki champ karakterler yerine nightmarede 3 tane diabloyu yan yana kesmeyi tercih ederim. harbi zor olmuş...
Arkadaşlar guest pass verebilecek varmıdır ? Oyunu deneyip almak istiyorum.PM atarsanız key i sevinirim. Teşekkürler.
Legen...wait for it...dary!
level 52 monk olarak hell modunda oynamaya devam ediyorum ben de.
hell modu hakkaten baya zorlayıcı. paranın hepsi pot ve repair'e gidiyor.
Never give up,
Never back down!
Arkadaşlar oyunun içinden çıkan guest passlardan birini verebilcek yokmudur ya ? Denemek istiyorum bende![]()
Legen...wait for it...dary!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)