2012 modellerde düzeltildi diye bir efsane dolasiyor ama ne kadar doğru bilemiyorum
2012 modellerde düzeltildi diye bir efsane dolasiyor ama ne kadar doğru bilemiyorum
türk milleti araştırmaz konuşur yorum yapar her türlü bilgi sahibi oldugu konuda da olmadıgı konudada
benimde ciddi merak ettiğim bi konudur bu aslında aynı makına oldugunu bıldıgımız ıbıza cuprayı biz uzun bı sure belkı bı 10 bın km kadar kullandık hıc yag eksıltmedı polo da bunu cok duyduk.
Burakcım imkanın varsa onu da al onu da al kardeşim sahip olmaya degerler![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
İhsan kardeşim sen araştırdınmı peki? Bu forumda kaç defa vag grubu yağ eksiltme konusu konuşuldu diye? Neler önerilmiş okudunmu? 1 sayfa içine tam 10 adet mesaj yazdın onunda farkındamısın?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Günlük bindiğim 131 var yağ eksiltmeden kalmıyor yağı yakıyor yakıyor siz neyden bahsediyorsunuz![]()
![]()
Ya aylardir yaziyorlar yag yakiyor vs diye motor degistirebnler var ilk defa okumus gprmusuz gibimi davranmamiz lazim
körler sağırlar
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Başımızdan geçen olayı paylaştım ortada bişe warki milletde onaylıyor kafamdan bişe uydurmuyorum toplumuumz bilgi sahibi olsun ve araştırsın die konuyu açtım bundan önce açılmış bu konu war die açmıyımmı yani
Vag grubu almayın kötüdür,ben Jetta'mı satıcam kötü diye![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Volkswagen Polo 1.4 TSI GTI 2011 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 61096958
sadece şu ilandaki ilan detayını okuyun
Bu polo GTI lar VTI ları deliyormuş yağ yakmalarıda helal sayılıyormuş benim bi arkadaşım var 2011 model GTI ı var hem yağ yakıyo hemde bütün VTIları delip geçiyor.
Bilgilendirme amaçlı yazılmış bir mesajdır.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)